SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP Milletvekilleri Belediye İmkanlarıyla Villa Aldı"

0
Güncellendi - 2021-09-24 17:44:36
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Malatya gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’ın zincir marketler ve Kürt sorununa ilişkin açıklamalarına değinen Ağbaba, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi.

CHP’li Ağbaba basın toplantısında şunları söyledi:

"Faiz indirimi kararıyla asgari ücret 8 dolar değer kaybetti!"

“Türkiye’nin en önemli gündemi ekonomi. Dünya’nın sayılı ekonomistlerinden Erdoğan faizin yüksekliğinden bahsediyor. Merkez Bankası faizi nasıl düşürürüz diye düşünüyordu. Sonra karışımıza çekirdek enflasyonu diye bir şey çıktı. Dün Merkez Bankası faizi 1 puan düşürüp yüzde 18 olarak açıkladı. Saniye geçmeden dolar 8,80 TL’ye yükseldi. Asgari ücret, bugün itibariyle tam 8 dolar değer kaybetti. Ekonomideki bu kötü gidişattan, ‘ekonominin sorumlusu benim’ diyen Tayyip Erdoğan sorumludur. Merkez Bankası Erdoğan’dan talimat alarak faizi indirdi. Tek adam yönetiminin en büyük özelliği budur. Türkiye’nin bütün sorunlarının kaynağı da budur.”

"200 TL’lik banknotun alım gücü 108 dolar düştü!"

“Bir yalan rüzgarına kapılmış durumdayız. Türkiye yalan ve manipülasyonla yönetiliyor. Bir tarafta yandaş kanallarda güllük gülistanlık bir Türkiye, diğer tarafta yoksulluğun pik yaptığı, çocukların yurt bulamadığı bir dönem yaşıyoruz. Malatya’da da çocuklar yurt bulamıyor. Bizi arayan herkes yurt ve burs için arıyor. ‘Ekonomimiz uçuyor’ dediler, sadece yalanlar uçuyor. Açıkladıkları işsizlik, enflasyon, korona vaka sayıları yalan, her şey yalan. 200 TL’lik banknot, ilk çıktığı 2009 yılında 130 dolar ediyordu. Şimdi bugün 200 TL, 22 dolar ediyor. Türk parasının alım gücü tam 108 dolar düşmüş. Para pul olmuş, tarihinin en değersiz dönemini yaşıyor. Türkiye ekonomisinin gerçeği budur.”

"Sorumlu zincir marketler değil, sorumlu sensin!"

“Erdoğan ne diyor: Beş zincir market piyasayı alt üst ediyor. Erdoğan her soruna bir günah keçisi buluyor. Ülkeyi yöneten kendisi ama bu pahalılığın sorumlusu zincir marketler. Faizin yüksek olmasının suçlusu faiz lobisi, dolar yükselince suçlu dolar lobisi. Eskiden patlıcan, domates, soğan lobisi vardı. Bir de üst akıl vardı, dış güçler vardı. Tek sorumlu olmayan ise kendisi. Bu zincir marketleri kuran sen değil misin? Bu marketleri kuran AKP’nin kurucusu değil mi? Aylardır bu marketlere bir sınırlama getirin dedik, dinlemediler. Şimdi her sokakta üçer beşer tane zincir market var. Zincir marketlerin sorumlusu sensin. Bu fiyat zamlarının sorumluluğunu da zincir marketlere yüklüyor, akıl ve mantık dışı konuşuyor. Gerçek enflasyon yüzde 40’a dayanmış. Gıda enflasyonu yüzde 29. Ürünler niye pahalı: Gübre pahalı, ilaç pahalı, mazot pahalı. Dolar her gün artıyor, mazot artıyor, elektrik ve doğalgaza her ay istisnasız zam yapılıyor. Sorumlusu kim CeHaPe. Bir Cumhurbaşkanı raflardaki fiyat artışının sorumluluğunu nasıl marketlere yıkar. Dünyanın en pahalı mazotunu, elektriğini, gübresini kullandırırsan fiyatlar da artar.”

"Bizim tedbirlerimizi alırsan zincir market sorunu bir dakikada çözülür"

“Türkiye’deki krizin sebebi ne zincir marketlerdir, ne soğandır, ne patlıcandır. Sorumlu AKP’dir, tek adam sistemidir, Türkiye’yi 2018’de bu yönetime mahkûm edenlerdir. Biz zincir marketleri ‘üç harfliler’ olarak tanımlıyoruz. Buna bir düzenleme getirilsin diyoruz. Zincir marketler terör yaratıyor diyoruz. İndirim zincirlerine nüfus yoğunluğuna göre düzenleme getirilmeli ve 10 bin nüfusun altında zincir marketler açılmamalıdır. Zincir marketler açılmadan şehirlerde ilgili esnaf oda ve birliklerine danışılmalıdır. Bu marketler her şeyi satıyor; fotoğraf makinesinden suyuna, perdesinden kırtasiyesine kadar her şeyi satıyor. Bu marketlerin mesken binalarda açılması yasaklanmalıdır. Marketlerin açılış ve kapanış saatleri düzenlenmeli. Haftanın en az bir günü kapalı kalmalıdır. Raporumuzda da yer alan bu tedbirleri alırsan bu sorun bir dakikada çözülür. Bu tedbirleri almazsan bu iş olmaz, bu kadar basit.”

“Erdoğan’a göre Kürt sorunu bir var, bir yok!”

“Kürt Sorununa ilişkin Genel Başkanımız ‘HDP ile Meclis’te çözülür’ dedi. Bizim 2013’te AKP’nin Kandil’de PKK yöneticileriyle konuşurken de görüşümüz buydu. İmralı’da Elebaşı Öcalan’la görüşürken de düşüncemiz buydu. Bu iş Meclis’te çözülür, muhatap meşru olmalıdır. Muhatap Kandil ve İmralı olmamalıdır. Erdoğan’ın ‘Kürt sorunu’ imtihanı mekâna ve duruma göre değişiyor. Erdoğan’ın tarihçesini sizlere hatırlatalım.

-Tarih 2002, yer Moskova. Ne diyor: ‘Kürt sorunu var diye inanmayacaksın. Yok diye inanacaksın. Sorun var diye inanırsan sorun olur. Sorun yok dersen, sorun ortadan kalkar.’

-Tarih 2005, yer Diyarbakır: ‘İlla her soruna bir ad koymak da gerekmez. Çünkü sorunlar hepimizindir. Ama illa ‘Ad koyalım’ diyorsanız Kürt sorunu bu milletin bir parçasının değil, hepsinin sorunudur. Benim de sorunumdur.’

-Tarih 2011, yer Muş: ‘Bu ülkede artık Kürt sorunu yoktur. Kabul etmiyorum. Bu ülkede Kürt kardeşimin sorunu var, ama Kürt sorunu artık yok.’

-Tarih 2015, yer Balıkesir Ticaret Odası: ‘Şimdi varsa yoksa bakıyorsun Kürt sorunu. Kardeşim ne Kürt sorunu ya. Artık böyle bir şey yok. Neyin eksik senin? Başbakan çıkardın mı, bakan çıkardın mı, çıkardın.’

-Tarih 2018, yer Diyarbakır: ‘Biz Kürt sorunu yoktur diyoruz. Herkes gibi sizlerin de özgürlüklerini biz güvence altına aldık. Her kim hangi Kürt kardeşimin hakkını gasp etmeye kalkarsa karşısında beni bulur. Var mı engel?’.

-Tarih 2019: ‘Biz Kürtler için her şeyi yaptık. Kürt meselesi var demek bana, bize hakarettir. Türkiye meselesi vardır, Türkiye’yi bir bütün olarak ele almak gerekir. Ben Kürtleri ayırmadım.’

-Tarih 2020, yer TBMM: ‘Kürt sorunu diyorlar, ne Kürt sorunu ya? 2005’te Diyarbakır’daki konuşmamda, ‘Bu ülkede Kürt sorunu yoktur, varsa da bunun sorumlusu benim ve biz çözeceğiz’ dedim. Bunları biz çözdük. Bu ülkede Kürt sorunu yoktur.’

-Tarih 2021, yer Diyarbakır: ‘Biz Diyarbakır’da 2005 yılında size ne demişsek bugün de aynı yerdeyiz, yarın da aynı yerde olacağız. Kürt sorunu bu milletin bir parçasının değil, hepsinin sorunudur. Benim de sorunumdur’.

-Tarih dün, yer ABD: ‘Yok Kürt sorununu çözmektir, yok şudur, yok budur…’ Türkiye’de böyle bir sorun yok. Eğer birliğe, beraberliğe, kardeşliğe inananlar varsa buyursunlar hep beraber yola devam edelim’

Erdoğan’a göre Kürt sorunu bir ‘var’, bir ‘yok’. Erdoğan’ın yarın ne söyleyeceğini de merakla bekliyoruz.”

"Bu yılın ilk 8 ayında vatandaşa 11,9 milyar TL ceza kesildi!"

“Esnaf bitmiş durumda. 2020 yılında 99 bin 588, bu yılın ilk sekiz ayında 60 bin esnaf kepenk kapatmış durumda. Esnafın iyi olduğunu söyleyecek kadar vatandaştan, sokaktan habersiz, Sarayında yaşayan biri ülkeyi yönetiyor. Bir de cezalar var. Bu yılın ilk sekiz ayında vatandaşlara; idari, vergi, yargı ve diğer cezalar olmak üzere toplamda 11,9 milyar TL ceza kesildi. Demirören’in daha 1,5 milyar dolarlık kredi borcunu görmeyen, sadece İstanbul Havalimanı’nı işleten 5’li çetenin 1 milyar 45 milyon avro olan kira borcu tek kalemde silen, yine bu yılın ilk 8 ayında içeride ve dışarıda faiz lobilerine 92 milyar TL para ödeyen bir iktidar var.”

"AKP milletvekilleri belediye imkanlarıyla villalar aldı"

“Malatya’da YİMPAŞ olayı gündemde. YİMPAŞ arazisi önce, burayı özel sektöre 29,5 yıllığına devrettiler. Bir de akaryakıt gerçeği ortaya çıktı. YİMPAŞ arazi ve binalarına akaryakıt istasyonu açılması gündemde. Belediye imkanlarının bu kadar hoyratça ve sorumsuzca harcanması kabul edilemez. Malatya kamuoyunun buna tepki göstermesi lazım. Malatya’da her konuda açıklama yapan örgütler, odalar, sanayi örgütleri ne düşünüyor, merak ediyorum. Bu satışlardan Erdoğan’ın haberi yoktur. Örneğin TEKEL’in satışı Erdoğan’dan gizli yapıldı. Sümerpark’tan kimsenin haberi yok. YİMPAŞ arazisi göz göre göre birilerine peşkeş çekildi. Bizim dışımızda kimseden ses çıkmadı. TEKEL şu an otopark olarak kullanılıyor. Ses çıkaran Malatyalı var mı, yok. Sümerpark peşkeş çekildi, ses çıkaran var mı, yok. Bunu en yerli ve milli olduğunu iddia edenler yaptı. Yeşilyurt Belediyesi’nde, dünyayı ayağa kaldıran insan kaçakçılığı ortaya çıktı. Ne oldu, Yeşilyurt Belediyesinde CHP’li meclis üyesi sayısı düşürüldü. Yeşiltepe’de Topsöğüt Evleri de gündeme geldi, basın yazmadı. Yeşilyurt Tecde’de villalar yapıldı. Bunların bir kısmı 200, bir kısmı 400, bir kısmı 600 bine alındı. Bunları AKP milletvekilleri aldı. Belediye meclis üyeleri, bürokratlar oradan villa aldı. Şimdi o villaların değeri 2,5-3 milyon lira. Babalarının çiftlikleri gibi dağıtıldı. Bunu ‘en muhafazakâr’ belediye yönetiminde yapıldı. Bunun adı yolsuzluk. Savcıları göreve davet ediyoruz. Bizim cebimizden yiyorlar. Belediyeyi kiminin yeğeni, kiminin damadı yönetiyor. Bunların takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

"Kıbrıs’a su götürenler, Malatya’nın köylerine içme suyu veremiyor"

“Malatya’nın birçok sorunu var. Tüm ilçeleri ve mahalleleri geziyoruz. Dün Arguvan’ın Parçikan Mahallesi’ne gittik. Hayvan ve insan pisliği aynı yerde. Hala içme suyu problemi çözülmüş değil. Sen Türkiye’den Kıbrıs’a su götürüyorsun, bir Parçikan’ın sorununu çözemiyorsun. Malatya hala bu kötü yönetime mahkûm ediliyor.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Tuncay (2 yıl önce)
    Pazartesi günü chp il başkanlığına gidecem Sadece nasıl bir koruyucu savunucusu olduğunu malatyahaber.com. Da Söyleyecem Editör bi plaket alırsın Adamlar sallıyor yok din yok laiklik Sizin asla adaletli olmadığınız artık aşikar Evet belki çarkı zor çeviriyor olabilirsiniz Ama bu çarkı siyaset ile çevirmeyin Malatya, Elazığ, Ankara, İstanbul ve bi kaç ilde açık ve net söylüyorum sayemde evet yanlış okumadanız sayemde takip ediliyordunuz Belki hiç sallamaz umursamaz takmazsınız Ama nasıl vatsapta toplu mesaj atarak bu siteyi takip etmelerini istedi isem Aynı mesaj bu defa asla takip etmemelerini tavsiye edecem bunu sizde hissedeceksiniz Siz veli abinizin elinden tutun Artık bu siteyi açmam okumam yorum yapmam Size bundan sonraki yayın hayatınızda Çok üstün başarısızlıklar diliyorum EDİTÖR'den: Güle güle.. Bırakın geçmişi, günlük yaşanan olaylardan, gerçeklerden bihaber, nalıncı keseri yorumlarınızın tahrik ettiği ciddi bir okur grubunu da rahatlatacaksınız. Zaman zaman yayınladığımız yorumlarınıza dahi tahammül edemeyip, ağır ve hatta daha ötesi dozda size tepki gösterenlerin yorumlarını yayınlamadığımız için onlardan bize gelen tepkileri de bitirmiş, bizi rahatlatmış olursunuz. Lütfen geri döneyim demeyin, n'olur!. Size hayatta çok üstün başarılar.. Selametle.
    0
    0
    Yanıtla
  • kapının yerini göstermelerine gerek yok herhalde Tuncay efendi... Çıkışı biliyorsunuzdur... Sen gitki senin gibiler yüzünden kızıp gelmeyenler gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (2 yıl önce)
    Vallaha vatandaş acınacak halde onlar sefasında bu devran elbet bitecek bekleyip görelim keselerine ve boğazlarına ne doldururlarsa kar vlillalarınıda yükseğe yapmışlardır mutlaka halkın sefaletini daha iyi izleyebilirler oradan
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    toplumumuz kültürel ve dini sömürü nedeniyle nesiller boyu kişilik bulmamıştır.tüm kuralsızlık ,adaletsizlik ,yanlışlara rağmen sesini çıkaramayan güce saygı duyup boyun eğen bir hale gelmiştir.milli ve manevi duygular sadece istismar amaçlı kullanılmaktadır.hal böyle oluncada vatandaşın feleği şaşmış neye karşı geleceğini bilemez olmuştur.toplumun son 50 yılını bir gözden geçirin nasıl cambaz olunmuş anlaşılır.iyi-kötü,çirkin-güzel,günah-sevap,saf-uyanık kavramlar nasılda değişmiş görürüz.özet bunun tek sorumlusu da dinin siyasete bulaştırılmasıdır.ülkeyi yönetmeye talip olanların bunu kullanmasına asla izin verilmemeli ,sırtımızı dönmeliyiz.toplumsal kurtuluşun tek çaresi budur.sorunların kaynağı burasıdır,gerisi boş laf...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (2 yıl önce)
    syn vekilim 2-3 milyon'a satılıyo dediğin villalar 2018 yılında o günün kuru ile 240 usd tekabul ediyodu.Bu boş siyaset den bişe çıkmaz.İnsanların karşısına bu siyaset şekli ile çıkmak yerine.Malatya yı veya ülkemiz için projeler.ekonomi ile buralar da yer alın veya almaya çalışın'ki insanlar sizde ufuk görsün,vizyon görsünki iszleri sandıkda bi yerlere taşısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam'lar için o kadar küçük paralar ki, 240 bin dolara 240 diyor, leblebi parası, çerez parası sanki, güle güle oturun bayım, haneniz sen olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (2 yıl önce)MALATYALI isimli kullanıcı yorumuna
    Muhalefet yapanlar dürüst muhalefet yapsa o sesi çıkmıyor dediği vatandaşı da yanına alabilirdi. Muhalefet edeceğim diye her yapılana söylenmek, sürekli eleştirmek midir? Yanlış olanı eleştirirken, yol göstermekten, iyiyi takdir etmekten uzak sizlerin eseri bu durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Bende ne zaman biri bu villaları gündeme getirecek diye merak ediyordum. Zaten sıradan bir vatandaş talip olsa o villaları alamazdı çünkü hepsinin müşterisi hazırdı. Bence villaların alış ve suanki değerinden çok maliyeti konuşulmalı. Belediye sattığı fiyatın en az iki katı fiyatına villaları mal ediyor tabi arsa fiyatı bu maliyete dahil değil. Hala yapımına devam ediliyor ve gecikti diye villa sahiplerine kira ödemeye başladı sanırım. Bence villa başı ortalama inşaat maliyeti 1 milyonu geçmiştir tabi arsa maliyetinide üstüne koyarsanı 1,5 milyonu bulur. Özetle şunu söyliyeyim; Kendi işinizde sürekli büyüyor ve zarar etmiyorken, devletin malını parasını bu kadar başarısız yönetiyorsanız asla masum değilsiniz. Hele Allah muafaza eğer bunu bilerek yapmışsanız bu hayatı boşuna yaşıyorsunuz demektir. şahsen ben her iki durumda da hakkımı helal etmem hatta zehir zıkkım olsun nokta..
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (2 yıl önce)
    115.000 aldığım ev bugün 600.000 lira bu nasıl bir hesap varın siz
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (2 yıl önce)
    24 dönem, 25 dönem, 26 dönem Malatya milletvekilisiniz 3 dönemdir neyi beklediniz. o zaman fiyatlar belli her şey belli hiçbir şeyi gündeme getirmiyorsunuz bugün çıkmış o aldı bu aldı bugün fiyat bu hangi villa bugün bu dönemde 2,500.000.- 3.000.000 değil malatyada 2002 deki fiyat malatyada 200.000 tl ile 1000 .000 tl arasındaydı yeter artık dürüst siyaset yapın.varsa yolsuzluk 2002 den beri neredeydiniz. o zaman şu soruyu sormazlar mı bu kadar zaman geçmiş sen neden görevini yapmadın toplumu bilgilendirmedin neden 2002 den bu yana mahkemeye başvurmadın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Sizmi bu Ülkeyi düze çıkaracaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Belediyeler villa yaparsa tatbiki varlıklı kimseler alacaktır. İstisnalar hariç Vekiller de varlıklı olduğuna göre bu imkandan öncelikle onlar veya ahbap ve dostlar faydalanacaktır. Yeşilyurt Belediyesi büyük yanlış yapmıştır. Maalesef aynı yanlışı Arapkir Belediyesi de yapmıştır.(Belediyenin web sitesi mevcut)
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler (2 yıl önce)
    2002 de asgari ücret 109 dolara denk geliyordu. Bu gün 315 dolara denk geliyor. Lütfen insanların aklıyla dalga geçmeyin. Ya hesap kitap işini bilmiyorsun ya da vatandaşı yanıltmaya çalışıyorsun. Bu çamur siyasetle bir arpa boyu bile ilerleyemezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl siz insanların aklıyla dalga geçmeyin. İnsanların nasıl yoksullaştığıñı ,işşizliğin nasıl arttığını, yolsuzluğun nasıl sıradan bir şey haline geldiğini bilmeyen yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl gerçekler (2 yıl önce)Gerçekler isimli kullanıcı yorumuna
    O zamanki asgari ücretle geçinen sayısı nüfusa oranla o zamanlar şimdiden daha azdı. Toplumun daha az bir kısmı asgari ücretle çalışırken artık çok daha fazla vatandaş asgari ücret ile geçinmeye çalışmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (2 yıl önce)Gerçekler isimli kullanıcı yorumuna
    o zaman ki açlık sınırını ve ekmek fiyatlarını, altın fiyatlarını, sıfır arabayı kaç taksitle alabildiğini hesap edersen asgari ücret 300 dolar olsa bile alım gücü çok gerilemiş olduğunu göreceksin. Hesabı sadece kaç dolar ettiği üzerinden yapmanın anlamı yok. Eskiden 1 aylık maaşla sıfır telefon alınıyordu bugün 5 maaşla sıfır telefon alabiliyorsun. Altının onsu arttı diye altına girmedim. Yoksa eskiden millet komşu çocuğuna çeyrek altın takardı. Bugün kendi kardeş çocuklarına altın takamıyor. 5 sene önce 5 bin TL olan doksan model araçlar hurda olacakken 20 bin TL oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bir tanıdığım aldı villa. 2.5 -3 milyon istemiyor. Eger Veli Ağbaba samimi ise 600 bin liraya alsın. Parası çok veli Ağbaba'nın alsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    eger samimiysen ve denilen villalardansa aldim o fiyata hafta ici alin paranizi tapumu verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavaş üfür
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Nerde varmış 600 bine o fiyata arsasını alamassın bir torba çimento çıkmış 50 tl demir 7000 bin maliyetler yüzde 300 artmış varsa bu fiyata yarın alalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Başka ülkede olsa idi greencity mayor u çoktan istifa etmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Bu seçimlerde CHP ye oy vereceğim..daha önce hiç oy kullanmadım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Bir belediye başkanı da şehrin göbeğinde 'çok uygun' fiyata rezidans sahibi olmuş. Rezidansı satan şirkete ortak olmadığı halde ortak kontenjanından almış. Kaçınca kat olduğunu da veli bey söylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gedikli44 (2 yıl önce)
    Artık insanların akıllarıyla dalga geçmeye başladılar ve vergilerimizi hep kendileri için kullanıyorlar ve bunu yaparken insanlarin dini Duygularını istismar ediyorlar ve işin daha kötü tarafı aleni bir şekilde yapma cesaretini kendilerinden gormeleri devlet bürokratlari hiçbir ses çıkartamıyorlarmıyorlar yeter artik.
    0
    0
    Yanıtla