SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altyapı Teknik Sorumluluğuna Mesut Dilsöz Getirildi

0
Güncellendi - 2021-07-14 11:56:35
Altyapı Teknik Sorumluluğuna Mesut Dilsöz Getirildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da altyapı teknik sorumluluğuna Mesut Dilsöz'ün getirildiği duyuruldu.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor'umuz, Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu görevi için Mesut Dilsöz ile anlaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Alt yapıdan neden oyuncu çıkmıyor diyoruz ya ,neden acaba............bu gençlerin yeteneği mi yok, yoksa EĞİTİM de mi bir sıkıntı var, yada filan beyin, yada filan ağanın çocuklarımı öne geçip, herkesin önünü kapatıyormu.........................bir çözüm lazım Malatyamızın gençlerine......
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (3 yıl önce)
    Adil beyi destekleyen biriyim.Ancak yönetimin böyle bir tasarrufta bulunması malatyamızdaki kıymetli hocalarımiza yapılan itibarsizlaştirma adımı olarak kabul ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevreğin basın sözcüsüde Sinoplu.Niye şaşırdın?Hemde 4 yıldır toplam konuşma süresi 10 dakikayı bulmayan klübün basın sözcüsü!Malatyada yada İstanbulda 4 yılda 10 dakika konuşacak basın sözcüsü insan hiç yokmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (3 yıl önce)
    Malatyalı sözüm ona antrenörler ortada. Şimdi tek tek isim sayıp şu şöyledir, bu böyledir demek istemem, mesela hepimizin bildiği bir kaç tanesi yerel kanallara çıkıp mevcut teknik heyeti aşağılamak mevcut yönetime küfür etmek ve bol keseden sallamaktan başka bişey yapmıyorlar. Yada hadi malatya bilmiyor bunların değerini biride çıksın elazığ karakoçanspor da yardımcı antrenör olsun yahu.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Malatya da 250 e yakın antrenör var dışarıdan getiriliyor. Bu nasil bir anlayış. Teknik heyet mi istedi kulüp mü istedi. Anlamak mümkün değil.A takimi çalıştıracak kapasitede diplomaya sahip hocalar varken niçin dışarıdan gelir çözmek mümkün değil .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Erol bey, Gönül istiyor ki Y.Malatyasporu’muzu da Malatyalı teknik kadrolar çalıştırsın. Zaman zaman şansta verildi Ancak istenilen netice alınamadı.Uzun yıllardır alt yapıdan bir futbolcu A takıma kazandıralamamıştır.Alt yapıda çalışan hocalar yarışmacı teknik adamlar gibi futbolcu yetiştirmeden öte sonuç odaklı olarak görev yapıyorlardı.Bu da A takıma futbolcu yetişmesi için yeterli olmuyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim tatar (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Şans verilen yarışmacı bu da 10 tane peki geri de sanş verilmeyen Antrenörlerimize haksızlık değil mi? Yeni gelen isim tam yarışmacı hatırlatayım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bardaryo (3 yıl önce)
    Sadece maaş yemek için Malatyaspor’u seçmek çok acı. Bunun için devlet memuru olsalar daha iyi. Altyapıdan bugüne kadar kaç tane genç kazandırıldı? Sportif direktör ve altyapı sorumlusu Malatyaspor’a fazla olan birimler...
    0
    0
    Yanıtla