SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara- Sivas YHT Test Sürüşü

0
Güncellendi - 2021-01-24 00:23:22
Ankara- Sivas YHT Test Sürüşü
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Hızlı Tren ağırlık test sürüşü için geçtiğimiz gece Sivas’a gelip dönüş yaptı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesinde sona yaklaşılırken, Yüksek Hızlı Tren geçtiğimiz gece, ağırlık test sürü için Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinden hareket edip Sivas’a ulaştı. Rutin testini tamamlayan tren gece yine geri döndü. Yüksek Hızlı Trenin ağırlık test sürüşüne ait görüntüler AK Parti Sivas il teşkilatı tarafında sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise paylaşımında "Sivas'ın heyecanla beklediği seferlere çok az kaldı. Her şey halkımız için diyerek YHT'nin ilimize kadar gelmesinde emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na, Sivas Milletvekillerimiz İsmet Yılmaz, Habib Soluk ve Semiha Ekinci'ye İl Teşkilatımız olarak teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatya lılar seyretsin. Seyretmesi güzel oluyor. Daha Malatya için ihalesi yapılmadı. Malatya dan nüfus olarak daha küçük oan Sivas hızlı trene kavuştu
    0
    0
    Yanıtla