SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalyaspor Maçı İrfan Buz'un Son Şansı mı?

0
Güncellendi - 2021-09-24 16:50:48
Antalyaspor Maçı İrfan Buz'un Son Şansı mı?
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Antalyaspor'la Cumartesi günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, özel uçakla Antalya'ya gitti.

İrfan Buz yönetimindeki çalışmalarını tamamlayarak Cuma günü Antalya'ya giden Yeni Malatyaspor kadrosunda sakat ya da cezalı futbolcunun bulunmadığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor kafilesi Antalya Hilton Oteli'ne yerleşti.

Kendi sahasında üst üste Fatih Karagümrük ile Sivasspor'a mağlup olarak 6 puan kaptıran ve büyük bir avantajı yitiren Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmada puan almayı hedefliyor.

Antalya Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı, Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Davut Dakul Çelik.

İRFAN BUZ İÇİN SON ŞANS MI?

Bu arada, Antalyaspor maçının Teknik Direktör İrfan Buz için de son şans olduğu değerlendiriliyor.

Ligin ilk 6 haftasında kendi sahasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Sivasspor'a, deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan, iç sahada Gaziantep FK ve deplasmanda Göztepe maçlarında 6 puan alan Yeni Maatyaspor'un, son 5 sezonun en kötü 6 hafta performansı ve 14. sıraya düşmesi taraftarların tepkisine yol açtı. Yeni Malatyaspor'un sergilediği oyun kalitesinin düşüklüğü, Teknik Direktör İrfan Buz'un oyuncu tercihleri, maçlar sırasında oyuna müdahalesi ve oyuncu değişiklikleri, Fatih Karagümrük maçında iki kez 2 farkla öne geçilmesine rağmen maçın 4-3 mağlup bitirilmesi, teknik adamın Yeni Malatyaspor'daki geleceğini tehlikeye soktu.

Ligin vasat iki takımı karşısında iç sahada üst üste alınan iki mağlubiyetin ardından, Cumartesi günkü Antalyaspor maçının sonucunun, İrfan Buz'un Yeni Malatyaspor'daki kaderini belirleyeceği, yenilgi halinde Buz'la yolların ayrılmasının büyük olasılık olduğu ifade ediliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor kafilesi Antalya'da

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • İhsan Naci (2 yıl önce)
    Bu oyunla Malatya düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK-İZMİR (2 yıl önce)
    Sadık daha önce saç baş yoldurmuş, 7-8 golü hatalarından dolayı yemiştik.F.B de de aynı hatalarla 5-6 gol yedirtti. Tekrar getirlidi.Kim yaptı bu transferi bir bilen varmı..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İrfan hoca bizi süper lige çıkardı. Biz ne yaptık görevine son verdik. Sonra düşerken geldi bizi kurtardı. Utanmadan 2 mağlubiyet sonrası tekrar mı kovalım. Ayıptır, günahtır takım kötü top oynamıyor. Uyumsuzluk sorunu var gerek defansta gerek ileri hatta bunu çözersek rahat bir lig geçiririz inşallah. Hocayı göndermek çare değil kaldı ki güzel futbol oynarken. Kasımpaşa maçında attığımız gollerin hepsi birbirinden güzel goller basit hatalar ile yenildik. Bir de akılsız kırmızı kart. Hoca ne yapsın buna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lig sonuna kadar beklenmeli.Ayıp olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (2 yıl önce)
    Yönetim kesinlikle irfan buzu göndeme hata yaparsın futbolda mağlubiyet olur kazanada olur öneli olan takımın süper ligde kalması irfaz buz iyidir adamdır Yönetim saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok iyi bir insan.Kümede düşsek takımda kalmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Sadık. Wales semih gönderilmeli bence devre arasında. yoksa takım düşer hocadan ziyade.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Üst üste 4 mağlubiyet alıpda hocanın yerinde durması yüzsüzlük olur.Kayserispor,konya ve Altay ın oynadığı futbolu görünce bizim ligde kalmamız adaletsizlik olur zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Birkaç galibiyet sonrası havaya giriyorlar hepsi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Kumral (2 yıl önce)
    Burda olan taraftara oluyor. Hep hüzün hep hüzün...bir türlü sevinemiyoruz..hocamı gider başkan mı bilemem takımı kim batırıyorsa hemen gitsin.bizde statda güle oynaya ayrılmak isitiyoruz..yeter artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Hamza hocaya yapılanlar simdida irfan hocaya yapılıyor başka hocada gelsa aynısı onada yapacaklar buradaki amaç MS pora diz cokturmak kumeya dusurmaz bazıları uyladeyil ama onlar zanediyorki bunlar öz eleştiri yapıyor hayır hayır bu öz eleştiri deyil bu resman düşmanlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Lige yeni çıkan altayın geçen senedüşmekten son anda kurtulan kayserinin alanyanın sivasın gfk.ve antalyanın trasferlerine hocalarına başkanlarına bakın birde bizimkilere bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Birda o saydıkların taraftarlarina bakın birda bizim taraftara bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    aslında sivas maçı son maço olması lazımdı. bu adamla ilgili yanılmışız. mustafa eskihellaç gibi adamı sağbegde çürütüyor böle bi adamdan faydanılmazmı ya.. adem çok kötü oynuyo çıkarmakttan korkuyo. tetteh gibi iyi oynayanı çıkarıyor. çağdaş atan. gelirse şehre ve takıma bi hava gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Kötü takım kurun sonra hocaya bahane bulun ne güzel iş ama yersen.Yahu kardeşim hikmet karaman.hamza Hamzaoğlu.sergen yalçın.erol bulut.ertugrul sağlam.bu hocaların hepsiyle bu mevcut yönetim sorun yaşadı ama ne hikmetse kaderimiz hiç değişmedi.Yani bir kerede yönetim değişsin hoca göndermeyle olmuyor bari yönetim gitsin.İstifa edin istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bizim başkan karizma ve ismi ile kendisinin üstünde görünecek ,talimat veremiyecegi teknik adam getirmez ,getirebilirimi Mustafa Denizli'yi,İlhan palutu,Ünal karamani, Bülent korkmazi vb isimleri kesinlikle onlar gelse bile getirmez,bu sene konya ,Hatay , Antep ve Altay takımlarında bir teknik adamın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Hayır Hatay maçı son şansı. Sonrasında milli ara var, değişiklikler genelde böyle yapılır. Ama başkan değişikliği için böyle bir şansımız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • canmalatya (2 yıl önce)
    takım son anda toplandı. ne oldu ne bitti taraftar bile anlamadı. başarısızlık varsa sadece hocada aranmamalı. hoca iyi bence son haftası gibi algı yanlış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    İrfan buz ile bence yolları karagümrük maçından sonra yolları ayırmalıydık takıma hiçbirşey vermediği gibi her maçı teknik direktör ün üstün başarısı ile kaybediyoruz futbol oynamayan bir takım var sistem yok hiç birşey yok ruh yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya4401 (2 yıl önce)
    Bence tek çözüm irfan hocanın gitmesi değil. Basta baskan olmak uzere yönetimi ve sportif direktör gitmeli. Irfan buz devam etmek istiyorsa bi an önce sistemi değiştirmeli hücum ayağımız iyi ve bunu doğru kullanmalı. Devre arasi bu takima alınacak sag bek ve 6 numara transferleri bu takımı ligde tutar yeter ki hoca dogru sistem ile oynasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kandirali (2 yıl önce)
    cok erken bir manset, evet sonuclar farkli olabilirdi ama, hocanin gonderilmesini gerektirecek kadar kotu bir takim degil. Eldeki malzeme bu. modaya uyup birkac yenilgiden sonra hoca gondermek bana mantikli gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Werty (2 yıl önce)
    Hoca ne ayak asıl suçlu yönetim.Bir enkaz varsa bunun sebebi yönetimdir sosyal medyada yalakalık yapandır klubun içinde ne varsa dışarı cikarandir.Yonetimin suyu ısındı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Werty (2 yıl önce)
    Faturayı hocaya kesemezsiniz yönetime kesin.Daha bu.klubunun gelir giderini borcunu bilmiyoruz 4 senedir.Aciklama yapamadılar hatırlamıyorum enson 20 milyon dediler sonra bir ara 40 milyon dediler önce yönetim yönetim olsunda hesap versin efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    sagbek'e ihtiyacım yoktur anlayişı ile lige başlayan hoca sözün bittigi yerdeydi aslında daha fazlasına gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Evet.Akıl,mantık,gidişat,oyun sistemi,alınan puanlar bunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Dogru soyleniyor Irfan hocanin son sansi Hocam puan almak istiyorsan eski sistemi Oyunu unut yani 1 5 4,1 sistemle oynat
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder ÖZDİL (2 yıl önce)
    Ne alaka? İrfan Buz gönderilsin diye algı çalışması mı yapıyor bu haberi yapan kişi?
    0
    0
    Yanıtla