SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bağdat Caddesi'ne Asfalt

0
Güncellendi - 2017-07-12 04:18:12
'Bağdat Caddesi'ne Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu mevkiinde Kaldırım, Karatepe ve Karaköy’ün ulaşımını sağlayan Bağdat Caddesi asfaltlandı. 2.6 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfalt ile kaplandı.

Geçtiğimiz yıl bölgede MASKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarından sonra yıpranan yolların yapımına hız veren Büyükşehir Belediyesi bölgenin ulaşımı yükünü çeken Bağdat Caddesini asfaltlayarak ulaşıma açtı.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Kayısı hasadının başladığı bugünlerde insanlar bahçelerinde daha çok vakit geçiriyor. Yol bu nedenle çok sık kullanılıyordu. Toz ve toprak bizleri baya bunaltmıştı. Birkaç günlük çalışmayla yol pırıl pırıl bir hale geldi. Toz-toprak ortadan kalktı. Şimdi camlarımızı rahatça açabiliriz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CENGİZ (6 yıl önce)
    bağdatı bırakın birde malatya caddelerini asfaltlasanız...
    0
    0
    Yanıtla