SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Kritik Maçlar

0
Güncellendi - 2018-11-23 03:48:16
BAL'da Kritik Maçlar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya temsilcileri Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Belediyespor bu hafta kritik maçlar oynayacak.

BAL 2.Grup'ta 9 karşılaşma sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 22 puan toplayan ve ikinci sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 10.haftasında grubun lideri Şarkışla Belediyespor'a konuk olacak.

Grup'ta şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmanın tamamını kazanarak, 27 puanla zirvede yer alan Şarkışla deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefleyen Yeşilyurt Belediyespor, aradaki puan farkını eritmenin hesaplarını yapıyor.

Şakışla Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 25 Kasım Pazar günü 14.00'da Sivas Şarkışla İlçe Stadı'nda oynanacak.

Grup'ta sekizinci haftayı bay geçiren ve hükmen galibiyet ile ilk puanlarını kazanan Pütürge Belediyespor ise 9'uncu haftada deplasmanda Araban Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek, puanını 6'ya çıkarıp, dipten kurtuldu.

Üst üste alınan puanlarla birlikte iki sıra birden yükselip, 11'inci sırada yer alan Pütürge Belediyespor, ligin 10'uncu haftasında sahasında 11 Nisanspor ile alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacak.

Araban Belediyespor karşısında aldığı 3 puanın moraliyle 11 Nisanspor karşılaşmasına çıkacak olan yeşil beyazlılar, kritik maçtan 3 puanla ayrılarak, derin bir nefes almak istiyor.

Pütürge Belediyespor-11 Nisanspor karşılaşması 25 Kazım Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız