SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Başkan Bana Ağıza Alınmayacak Küfürler Etti"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'den çekildiğini açıklayan Yeni Malatyaspor'da sözleşmesini tek taraflı fesheden Doğukan Emeksiz, kulübün yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Doğukan, "Kulüp başkanımız bana ağza alınmayacak küfürler etti ve kadro dışı bırakacağı konusunda tehdit etti" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligden çekilme talebi sonrasında alacakları geciken Doğukan Emeksiz'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğini duyurarak, "Bu vefasızlığı asla unutmayacağız" şeklinde bir açıklama yayımladı. Malatyaspor’un açıklamasına Doğukan Emeksiz de sosyal medya hesabından yanıt verdi. 23 yaşındaki futbolcu, depremden 1 ay önce kulübüne ihtarname çektiğini ancak Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman'ın kendisini tehdit ettiğini, buna rağmen yaşanan depremden dolayı kulübünde kalmayı istediğini söyledi.

Doğukan Emeksiz'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Belirtmek isterim ki ülkemizde yaşanan deprem felaketinden 1 ay önce yasal hakkımı kullanarak kulübümün üzerine düşen yükümlülüklerini yerine getirmesini, aksi halde sözleşmemi feshedeceğime yönelik ihtarname gönderdim. İhtarnameden haberdar olan kulüp başkanımız bana ağza alınmayacak küfürler etti ve kadro dışı bırakacağı konusunda tehdit etti. Ben sükunetimi koruyarak işimi yapmaya devam ettim. Kulübün verilen 30 günlük süre içerisinde yükümlülüklerini yerine getirmedi. Buna rağmen yaşanan deprem felaketi nedeniyle Kulüp Başkanı Ahmet Yaman'ı arayarak sezon sonuna kadar kulübümde kalıp, bir kuruş bile almadan sezon sonuna kadar savaşacağımı söyledim. En doğru kararın bu olacağını düşündük. Gelinen süreçte Yeni Malatyaspor'un ligden çekileceğini bildirmesi ve bunun kesinleşmesi nedeniyle fesih hakkımın son gününde fesih hakkımı kullandım. Eğer Yeni Malatyaspor lige devam etseydi, kesinlikle sözleşmemi feshetmeyecek ve orada sezonu tamamlayacaktım. Aynı zamanda takım ligden çekildiği için son 3 ayı kalan sözleşmem otomatik olarak sona erdi. Bu nedenle Yeni Malatyaspor'un yapmış olduğu bu karalama kampanyasından dolayı son derece üzgün olduğumu belirtirim."

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • malatyali (1 yıl önce)
    hukukun olmadigi bir yerde, yasal hakkini kullanan futbolcularin vefasiz, hatta hain ilan edilmesine sasirmamak lazim. genclerin cakal olmasini istemem ama, bizim gibi koyun olmalarina da gerek yok. yasal hakkini kullanmak en dogal hakki, sonuna kadar destekliyorum.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Ah be kardeşim neymiş Ahmet Yaman küfür etmiş. Kardeşim Ahmet yaman malatya mi ki sen bu acılı halde burayı terkediyorsun. Zaten kiralık olarak bir takima gidecektin. Elin Çinlisi Yunanlısı Malatyamıza koşa koşa gelirken siz kaçtınız yazıklar olsun size. Neymiş alacağı varmış federasyona protesto çekmiş batsın paranız. Bu kulüp sizi buralarda oynatarak zaten yapacağını yapmış sizi parlatmış para vermiş hakketmediğiniz halde. Çoğu takım 1 senedir oyuncu ve hocasına para verememiş ne oluyor size. Yabancılar Maçlardan önce Malatya için yüzbinleri ayağa kaldırırken siz tekmeleyip gittiniz. Vicdanınız rahat mı veselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Helal sana tam bir Malatyalı gibi konustun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saim (1 yıl önce)
    Mertadam mertlikta huslanir namert adam namertlikta hoslanir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Futbolcunun dedikleri doğru ise başkana yazıklar olsun. Sen başkanmısın kabadayımısın.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Futbolcular doğru söylüyor olabilir. Bu başkan değişik biri
    %54
    %46
    Yanıtla
  • efkan 44 (1 yıl önce)
    ya arkadaş bu şehirde bu takıma ne kadar düşman insanlar varmış.Adam haysiyetsizce millet can derdindeiken kaçıp gidiyor güzel birşey yapmış gibi adamı alkışlıyor birileri yazıklar olsun bunu yapan karakter yoksununa da ona destek veren kişilere de bugün ogün gitmiş cengizhan gitmiş ama adam gibi işleri rast gelsin
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak söylüyorum.Futbolcular iyi etmiş gitmişler.Bu klübü madara edenleri asla unutmayacağız.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Millet can derdine düşmüş bu diyor bana küfür etti, yok tek taraflı fesih ettim ne halin varsa git gör... Bir tarafta Volkan Demirel gibi adamlar.... Bir taraftada sizin gibi Adamlar...
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ramo (1 yıl önce)
    Ahmet Yaman diye biri çıktı piyasaya futbolun f sinden anlamıyor. Sözde sahip çıktı takıma. Hasan Özer’e küfür ettiği söyleniyor adam gitti. Doğukanın iddiaları yine aynı yönde. Bu nasıl bir iş arkadaş kimse bunları görmüyor duymuyor mu ben bile duyuyorum. Şehrimiz temsil noktasında olan yerler burası. Kimse kimseye dur arkadaş bi dakika noluyor diyemiyor mu. Yazık memlekete kimlere kaldık.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Cemal (1 yıl önce)
    Yav batsın malatyasporunuz insanlar nehalde malatyahaber siz neyin haberindesiniz vallahi bilmiyorum belkide ben yanlışım siz doğrusunuzdur
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Saim (1 yıl önce)
    Bu zor gunda kendi kulubuna bu ihaneti yapanlar bu kara leke bunların anillarinda asla silinmiyacak bunlar gitikleri yerda bunlara duyacaklar bunların faydası olsaydı kendi kulubuna olurdu bunlar insanlğin yüz karasi
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Reis44 (1 yıl önce)
    Gücünüz 2 tane garibana yetiyor değilmi sezon sonu gidecek adam 3 ay önce gitmiş çok mu kötü bişey yapmış. Kulübün içini göz göre göre boşaltan ve buna sessiz kalanlara siyasilere sesiniz çıkmasın. İyiymiş valla onlar iyi bu gençler kötü değil mi?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (1 yıl önce)Reis44 isimli kullanıcı yorumuna
    Gariban mı?
    %56
    %44
    Yanıtla