SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzin Günü Serin ve Yağışlı Olunca

0
Güncellendi - 2020-05-26 06:53:51
İzin Günü Serin ve Yağışlı Olunca
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni tip koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde üçüncü kez dışarı çıktı. Vatandaşlar, yağmur yağışına karşın şemsiyeleriyle sokağa çıkarak yürüyüş yaptı. Maske takarak sokağa çıkan vatandaşların sosyal mesafe kuralına dikkat ettiği görüldü.

Malatya'da yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde saat 14.00 ile 20.00 arasında sokağa çıktı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir aranın ardından ilk kez 10 Mayıs'ta sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, bir haftalık aranın ardından 17 Mayıs'ta ikinci kez sokağa çıkmışlardı. 65 yaş üstü vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde 14.00-20.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile bir haftalık aranın ardından yeniden sokağa çıktı. Malatya'da yağmura rağmen şemsiyeleriyle sokağa çıkan vatandaşlar, kent merkezinde yürüyüş yaptı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında üçüncü kez sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, eski bayramları özlediklerini ifade ederek, dışarı çıktıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız