SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beypınarı Göleti Proje Anlaşması da İmzalandı

0
Güncellendi - 2021-08-02 18:35:06
Beypınarı Göleti Proje Anlaşması da İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi Beypınar Deresi üzerinde inşa edilecek olan Beypınarı Göleti ve Sulaması Proje yapım sözleşmesi, ihaleyi kazanan firma ile DSİ arasında imzalandı.

Konuya ilişkin olarak DSİ 9. Bölge Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

Malatya Battalgazi Beypınarı Göleti ve Sulaması Planlama ve Proje Yapımı işine ait sözleşme, 02.08.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Gölsu-HES Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Ltd. Şti. arasında imzalandı.

Malatya Battalgazi Beypınarı Göleti, Malatya merkezine yaklaşık 10 kilometre güneyinde Beypınar Deresi üzerinde yer almaktadır. Nihai durumu yapılacak planlama ve proje yapımı ile netleşecek olan gölet ile ilk inceleme verilerine göre 3.420 dekar tarım arazisinin cazibeli borulu basınçlı sulama sistemi ile sulanmasını sağlayacaktır.

Planlama ve Proje yapımının bitimine müteakip yatırım programına alınarak inşaatına başlanması hedeflenmektedir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız