SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib ve Pereira'nın Durumu Belirsiz

0
Güncellendi - 2018-07-08 21:52:15
Boutaib ve Pereira'nın Durumu Belirsiz
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da forvet oyuncusu Khalid Bıutaib ile sağ kanat Michael Pereira’nın durumu belirsizliğini koruyor.

Fas milli takımıyla Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda boy gösteren Khalid Boutaib, takımının elenmesinin ardından tatile çıkmıştı.

Dünya kupasını 1 golle tamamlayan Faslı golcü, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de 12 gol kaydetti. Faslı futbolcu, Dünya Kupası Elemelerinde ise 4 karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi.

Performansıyla bütün dikkatleri üzerine çeken Yeni Malatyasporlu Boutaib için Suudi Arabistan'dan 2,5 milyon dolarlık teklif yapıldığı belirtildi. Sarı kırmızılı yönetimin golcü futbolcu için 5 milyon dolar istediği kaydedilirken, Khalid Boutaib’in transfere sıcak baktığı ancak henüz netleşen bir durumun olmadığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da transfer sürecinde belirsizliğini koruyan bir diğer isim ise Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereria.

Sarı kırmızılı kulüp ile bu sezon sözleşmesi sona eren Pereira ile henüz bir anlaşma sağlanamadı. Transfermarkt’ta kulüp bölümünde ‘kulüpsüz’ yazan Fransız oyuncuya Fransa’dan da tekliflerin olduğu ileri sürülüyor.

31 yaşındaki Pereira, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 25 karşılaşmada bin 637 dakika görev aldı. Fransız oyuncu 4 gol atıp, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hasan (5 yıl önce)
    Zaten adam akıllı transfer yapmıyorsunuz bari elinizdeki iyi oyuncuları kaçırmayın. Pereria ile anlaşma yapılmadığına gerçekten inanamıyorum.Salak mısınız siz?
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Pereria tek devrelik oyuncu ama oynadigi tek devrede buyuk isler yapiyor sorun cikarmiyor makul bir fiyata takimda kalabilir buyuk maclari iyi oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kendini ıspatlamış bir oyuncumuz.Takıma adaptasyon sorunuda yok.mutlaka kendisiyle anlaşma yapılması gerekir.taraftarında sevgisini kazanmış,kaliteli bir oyuncumuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Şayet boitab kendini malatyaspordan büyük görüyosagönderilim gitsin herkes haddini bilecek kimseama hiçkimse malatyaspor ce malatyaspor camiasından büyük değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Bence hemen anlaşma sağlanmalı pereria kalmalı yönetim gidip o ayarlardaki oyuncuya 2 3 milyon vereceksin hemen alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Yapmayın etmeyin pereiraa ile anlaşılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    İnanın olmaz diyorum adil gevrek ile bu iş olmaz ! Bakın göreceğiz bu sene işimiz zor çünkü mesafe katedemeyen bir yönetim var,Pereria ile neden sözleşme yapmadınız adam gitti gidecek ?? Kaldı ki sen transfer yapmakta zorlanıyorsun belli pereria en azından tanıdığın bildiğin adam neden sözleşme yenilemedin ?? Boutaip ise kalmalı gidecekse de iyisini alabilrsin göndereceksin ama benim umudum yok inşallah bu senede bir şans neticesinde bu lige tutunabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Pereria ile anlaşılmalı onun kalitesinde bir oyuncu bulunması imkansız demesi
    0
    0
    Yanıtla