SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonraki Sorumluluk da Federasyonundur"

0
Güncellendi - 2020-05-08 03:00:38
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, liglerin başlatılması kararı ile ilgili bir soru üzerine, bu konudaki sorumluluğun Türkiye Futbol Federasyonu'na ait olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in gün içinde Türkiye’de bulunan liglerle ilgili yaptığı açıklama hakkında Bakan Koca, sorumluluğun federasyona ait olduğunun altını çizdi. Koca, “Bilim Kurulunda federasyonla ilgili görüşülen herhangi bir durum söz konusu olmadı. Dün bir görüşmemiz oldu, Federasyon Başkanıyla. Futbol hassas bir konu. Geniş kitleleri ilgilendiren bir alan. Burada kararı vermesi gereken federasyonun kendisi olduğunu ifade ettim. Federasyonun özgür iradesiyle kendi kararını verebileceğini, bunu bakanlık olarak veya bilim kurulu olarak asla öneri ve yaklaşımda, katkıda bulunmak istemediğimizi ifade ettim. Hala o noktadayız. Bugün yapılan açıklamalardan gördüğümüz şekliyle Federasyonun bir sağlık kurulunun olduğunu biliyoruz. Bu sağlık kurulunun hazırladığı bir çalışma olduğunu da biliyoruz. Dolayısıyla özgür, kendi iradeleriyle federasyonun kararı. Bundan sonraki sorumlulukta federasyonundur. Federasyon bu kararı alabiliyorsa, karar kendisinindir sorumluluk da federasyonundur” ifadelerini kullandı.

Ankara, iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ozy ozy (3 yıl önce)
    Ah be Gazi Mustafa Kemal Atatürk keşke sadece ben sporcunun zeki çevik ahlaklısını severim diyeceğine yöneticileride katsaydın işin içine kendilerini muaf tutuyorlar uyanıklar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ziya (3 yıl önce)
    Bugün fenerbahçe klübü ekipde corona virüse yakalanan olduğunu açıkladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (3 yıl önce)
    Sağlık bakani resmen oynanmamali diyor ancak yayınci kuruluş ve damat trabzonspor u yada basaksehir i tff ile birlikte şampiyon yapma hevesinde düşecek ilk takim yenimalatyaspor ankaragücü ve kayseri olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • ŐzMalatyali (3 yıl önce)
    Sağlık bakanı eğer ki " biz sorumluluk almıyoruz,bilim kurulununda bir önerisi ve yaklaşımı olamaz, biz karari federasyona birakiyoruz" diyorsa derhal sağlık bakanının istifa etmesi gerekir! O halde sağlık bakanına ne gerek var, bilim kuruluna ne gerek var herkes kafasına göre hareket etsin, herkes kendi sorumluluğunu alsın! Sokağa çıkma yasağını nicin yapıyorsunuz,nicin maske takma zorunluluğu var sayın bakanım! Iyi o zaman ben sokağa çıkma yasağı olduğu gün sokağa çıkayım "sorumluluk benim" diyeyim, maske takmayayim "sorumluluk benim"diyeyim! Oh ne güzel dünya! Bu sene ligler iptal edilmeli,küme düşme kaldırılmalı. Bu kadar basit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (3 yıl önce)ŐzMalatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Adam resmen benim gücüm yetmiyor diyor istifa yi da düşünmediğini nerden biliyorsun önlemler esnetildi Hastalik her geçen gün artacak
    0
    0
    Yanıtla
  • KEMAL (3 yıl önce)
    Corona virüs önlemlerini gevşeten Japonyada hastalık tekrar ortaya çıktı.Bunlar neyine güvenipte ligleri oynatıyorlar,avm leri açıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    4 erli çalışmaya başlayacaklar ama maç günü 11 e 11 oynanacak. Temas yoook temas yoook mu dicekler ne saçma karar. Ankaragücünde bi futbolcuda virüs çıkmış. Nasıl olacak bu durumda? Takım arkadaşları bile dışlıcak yada devam edecek yayılmaya başlıcak. Çok saçma sırf büyükler para kaybetmesin diye kodamanları fakirleştirmemek için insan sağlığını hiçe saymak başka açıklaması yok. Yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Bu.yil.kimse.sanpiyon.ilan.edilmesin.kume.dusmesi.olmasin.2021.yilindan.itibaren.maclar.oynansin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Bu ligler oynanmaz. Federasyon yanlış yapıyor. Yol yakınken iptal edilmeli ligler. Çok sorun yaşanır birkaç hafta sonra iptal etmek zorunda kalacak. Bakın göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla