SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada Sezonun Temelini Atıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-07-24 15:02:04
A- A+ PAYLAŞ

üper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki sabah antrenmanına koşuyla başlayan Yeni Malatyasporlu futbolcular, daha sonra ısınma hareketleri yaptı. Malatya ekibi, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, gazetecilere, şu anda üçüncü etap kampına devam ettiklerini söyledi.

Çalışmalarının iyi gittiğini belirten Buz, "Gerçekten arkadaşlarımız burada özverili bir şekilde çalışıyor. Burada sezonun temelini atıyoruz. Bu çalışmalar gerçekten çok önem arz ediyor. Üçüncü etapta dayanıklılıktan sonra müsabakalara giriliyor. Bu dönemde üç müsabakamız olacak. Ondan sonra da bir müsabaka da İstanbul'da yapacağız, Başakşehir'e karşı. Onu da bitirerek Malatya'ya döndükten sonra Trabzon maçına son haftada hazırlanacağız. Bu etabın kuvvet ve dayanıklılık, aynı zamanda da taktiksel açıdan önem arz ettiğini söyleyebiliriz." diye konuştu.

Buz, transfer çalışmalarına değinerek, şunları kaydetti:

"Transfer konusunda şu anda çok önemli iki transferimiz var. Rayane ve Haddadi, çok önemli transferler bizim açımızdan. Bize güç katacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda gençlere de önem veriyoruz. Burada transfer ettiğimiz bir sürü genç arkadaşımız var. Onların arasından da Süper Lig seviyesini yakalayabilen arkadaşlarımıza da şans vermek istiyoruz. Transferlerimiz devam ediyor."

Yeni sezondan beklentilerine de değinen Buz, iyi hazırlanarak iyi bir takım oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Buz, "Çok iyi hazırlanıp son 2 senedir yaşadığımız bazı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Çok zor bir durumdayken ligde kaldık." diyerek, bundan ders çıkararak kendilerine yakışır futbol oynamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bolu, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam ilk 4 haftada trapzon ve Beşiktaş la oynuyoruz,bizde işler biraz ters gidince hemen hocalar gönderiliyor,temennim başarılı olmanız ve burada uzun süreli kalmanız.
    0
    0
    Yanıtla