SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Gençlerbirliği Maçına Kayserili Hakem!

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 30. haftasında yapılacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Cumartesi günü oynanacak BtcTurk Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği maçını, Kayseri Bölgesi'nden Abdulkadir Bitigen atandı. Bilindiği gibi B.Yeni Malatya ile aynı puana sahip Kayserispor da ligden düşmeme mücadelesi veriyor.

4 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Volkan Ahmet Narinç ile Kayseri Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar yapacak. Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Caner Ak ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Süper Ligin 30.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

3 Temmuz Cuma

21.00 Yukatel Denizlispor-Gaziantep Futbol Kulübü: Özgür Yankaya

4 Temmuz Cumartesi

18.30 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği: Abdulkadir Bitigen

18.30 MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor: Halil Umut Meler

21.00 Fraport TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir: Yaşar Kemal Uğurlu

21.00 Fenerbahçe-Göztepe: Bahattin Şimşek

5 Temmuz Pazar

18.30 Kasımpaşa-Demir Grup Sivasspor: Atilla Karaoğlan

21.00 İttifak Holding Konyaspor-Çaykur Rizespor: Fırat Aydınus

21.00 Galatasaray-Trabzonspor: Cüneyt Çakır

6 Temmuz Pazartesi

21.00 Hes Kablo Kayserispor-Beşiktaş: Arda Kardeşler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Bu hakem.canimizi.yakacak.cunku.kayseri.bolgesinden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu klüp yönetimi ,Malatyaspor klübünü parçaladı böldü.Paramparça edilen takım da şimdi kurda,kuşa yem oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Kayserili hakem nerden çıktı. böyle kıvıracağınıza Malatya düştü diyin bizde çile çekmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    tff operasyonu tutmazda ger engele rağmen g.birliğini ve kayserili hajemi yenersek planın ikinci aşaması devreye sojulmuş, kayseri bir türlü beşiktaşı yenecek o maçın p.tesi gününe verilmesnini başka türlü izahı yok, oyun devam ediyor, inşaallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Eğer hakemi araştırmasam kimse anlamayacaktı Malatya haber de benim yorumumu görünce haber yaptı yinede sağol Malatya haber bunun daha cok gündeme getirilmesi gerekir Ali şansalan denen şahsa düdük astırmazsalar adam değiller
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen olmazsan dünyada hiç kimsenin haberi olmayacaktı.Bravo bu yaşta bu zeka.Tff nin sitesine giren herkes bırak orta hakemi V.A.R dan gözlemciye kadar herkesin adını görebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Olmaz böyle bir atama diyorum işte hep burda isim vermeden hakemligin babadan ogla veya akrabalara geçen bir meslek olduğunu yazıyordum işte bu hakemin babasının hakemliginide bilirim kim diyeceksiniz Galip bitigen eski 1.lig hakemiydi yani şu andaki adıyla süper lig hakemiydi.bu alemde eski hakem veya futbolcu akraban yoksa yukselmen çok zordur bunu bizzat hakem olan oğlumda yaşadım ve gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Galip (3 yıl önce)
    Kim kul hakkı yerse burnundan gelsin. Inşallah hakkıyla yönetir. Ama gerçekten düşündürücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bu maçta artık hakem sorun yaşatirsa ve bu maci kayıp edersek kalan maçlara artık bizim takim çıkmamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Hakem sorunu ne demek adamlar Kayserili hakemi bizim maça vermişler. bir kırmızı bir penaltı garanti veriyorum ama yönetim çıkıpta Malatya maçına en yakın rakibi olan Kayserili hakemi nasıl verirsiniz diyen yok herşeyi hak ediyoruz. Adil başkanı hep savunuyordum ama bunada sessiz kaldıya artık bu iş gercekten bitmiştir. Yönetim, milletvekilleri vs. herkesin cumartesine kadar hakemi baskı altına alıp sürekli açıklamalar yaparak gözümüz üstünde mesajı verilmelidir. Aksi taktirde bu hakem bizi doğrar ve Kayseriyi ligde bırakır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Not. Bu takım daha ligler yeni başlamış burada benim bu takım hakkında gözlemlediğim yaptığım yorumları editör beyefendiye rica ediyorum çıkarsın buradan tekrar herkes görsün. o günler ben ne demişim görürsünüz o günlerde ben bu takımın kendini zor günlerin beklediğini söylemiştim hatta kümede düşer demiştim benim bu yazdıklarıma yapılan hakaretlerin hangisini yazayım . Sen kimsin sen futboldanmı anlıyorsun kim için çalışıyorsun gibi suçlamalarla karşılaştım. Arkadaşlar ben 65 yaşında bir Malatya spor taraftarıyım bu takım kurulduğu yıldan bu yana yağmur çamur demeden o dönem benim emsal arkadaşlarımla peşinden koştuk ne futbolcuları ne teknik adamları bu takıma katkı veren hatta takımı kurye gibi kanun dışı işlerde kullanan zarar veren başkanları'da tanıdık kolumuz kırıldı kafamız kırıldı yinede bu takımın yanında durduk sinek pistir ve pisliğe konar işte biz bu tecrübeden o kokuyu o günler alırız siz rahat olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Geçen haftaki olaya Malatya kamuoyu olarak tepki vermezsen adamlar bu şekilde davranır. Malatya taraftar derneği ne iş yapar bilen gören var mı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Kimse hakemlerden yana yakınmasın takımı bu durumlara getirmeden önce düşünecektiniz En büyük Adil başkan dediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz. Halbuki taraftar olarak Malatya spordan tecrübe edinmiş olmalıydınız Takımda tek adamlık hesap vermez taraftarı adam yerine koymaz hak hukuk dinlemez takımı kendi çıkar ve menfaati için kullanırsa eh işte sonuda böyle olur.Demekki bu takımın gerçek taraftarı hiç olmamış taraftar dediğin hesap bilir sorgulamasını bilir dün olduğu gibi böyle susarsa birilerinin ağzının içine bakarak konuşursa bu takımda her zaman yerlerde sürünür geçmiş ola.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    İyi isabet olmuş. Başka bi hakem verselerdi Allah göstermesin 3 puan filan alırdık. Bu hakem bu maç için en uygunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Her ne olursa olsun; İnşallah Bu tutarsız ligde kalacağız. Seneye o zaman bu takımı nasıl düşüremedik diye eyvah diyeceksiz. Bekleyin, gümbür gümbür geliyoruz.... İnadına MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    abooooo bu ne terbiyesizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Bu adam Kayseri bölgesi değil mi yapacaklardır şimdiden belli bir kırmızı bir penaltı ve hem Kayseri hem gençleri kurtaracak olan Malatya'ya olacak derhal federasyona müracaat edilmeli yoksa bu adam bizi doğrar. Bu maç son maç alırsak ligde kalırız gençler konya Kayseri Ankara'dan biri gider berabere bile kalsak küme dusmemiz garanti olur. Düşme barajının 35 olacağı düşünülürse bu maçtan 3 puan alamazsak düşmek garanti oluyor. Bunu alıp son hafta Antep i yensek tamamdır aksi taktirde hüsran Allah korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düştük sanırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)NEWMALATYA isimli kullanıcı yorumuna
    Yaslan futbolcu satma peşinde haftaya da konya bölgesi hakemi aranırsa şaşmayalım
    0
    0
    Yanıtla