SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caddelerde Dezenfekte Çalışması

0
Güncellendi - 2020-03-28 01:21:05
Caddelerde Dezenfekte Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüs önlemleri kapsamında ana cadde ve sokakları köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte ediyor.

Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi cadde ve sokakların temizliğine de büyük önem veriyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dire Başkanlığı Koronovirüs ile mücadele kapsamında cadde ve sokaklar ile kaldırımları ilaçlı su ile dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi bir taraftan evinde çıkamayan yaşlı, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını yerine getirirken bir yandan da şehrin genel temizliğini yaparak cadde ve sokakların daha temiz ve hijyen olması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından; Hastane caddesi, Sivas caddesi, Mehmet Buyruk caddesi v.b yerleri aralıksız olarak temizlemeye devam ediyorlar.

Ayrıca, diğer cadde ve sokaklarda yıkama ve temizlik çalışmaları günlük olarak devam edecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız