SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İl Başkanı: 'Aday Gösterilince İyi, Gösterilmeyince mi Kötü?!'

CHP İl Başkanı:  'Aday Gösterilince İyi, Gösterilmeyince mi Kötü?!'
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, yeniden aday gösterilmeyince partiden istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ile Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'ın tepki ve eleştirilerine yanıt vererek, "Mehmet Kızıldaş 2014’te, 2019’da aday gösterilince iyiydi de 2024’te aday gösterilmeyince mi kötü olduk. Turan Karadağ 2019’da aday gösterilirken CHP ve Veli Ağbaba iyiydi de 2024’te aday gösterilmeyince mi kötü oldu." dedi.

Yıldız'ın basın açıklaması şöyle:

"Son günlerde Hekimhan ve Arguvan belediye başkanlarının açıklamaları üzerine istemeyerek de olsa bu açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Her iki belediye başkanının Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledikleri için aday yapılmadıkları başlı başına manipülasyondur. Türkiye’nin dört bir yanında önceki genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nu destekleyen onlarca belediye başkanı tekrar aday gösterilmiştir. Çok uzağa gitmeye gerek yok Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Arapgir Belediye başkanımız Haluk Cömertoğlu kamuoyu yoklamasında yüksek memnuniyet aldığı için tekrar aday yapılmıştır. Hem Hekimhan’da hem de Arguvan’da yapılan anket çalışmaları, kamuoyu yoklamaları, kanaat önderleri ile yapılan görüşmeler sonucunda adaylarımız belirlenmiştir.

Mehmet Kızıldaş 2014’te, 2019’da aday gösterilince iyiydi de 2024’te aday gösterilmeyince mi kötü olduk. Turan Karadağ 2019’da aday gösterilirken CHP ve Veli Ağbaba iyiydi de 2024’te aday gösterilmeyince mi kötü oldu.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ istifa ederken yaptığı açıklamalar halkımızı yanıltmaktan öte değildir.  İfade ettiği gibi belediye meclis üyelerinin ve ilçe örgütünün tamamının istifa ettiği iddiası gerçek değildir. Algıdan ibarettir. İlçe başkanı ve 2 yönetim kurulu üyesi istifa etmiş olup, istifa etmeyen örgütümüz görevinin başındadır. Bugün itibariyle kendi aralarında başkan seçerek yollarına devam edeceklerdir. Meclis üyelerimiz de görevlerinin başındadır. Bugüne kadar tarafımıza ulaşan bir istifa belgesi yoktur. Hele de üyelerimizin istifa etmiş olduğu söylem doğru değildir.

Mehmet Kızlıdaş’ın kin, nefret ve öfke dolu açıklamalarına ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz.

Hoşgörünün merkezi olarak görülen Arguvan ilçesine bu konuşmalar yakışmamıştır. Malatya’nın değil Türkiye’nin parmakla gösterdiği, Malatya’da her kesimin çalışmalarını taktir ettiği Milletvekilimiz Veli Ağbaba’yı ve CHP’yi yuhalattırmak ayıptır, günahtır.

Arguvan’a Veli Ağbaba’nın yaptıklarını herkes bilir. Mehmet Kızıldaş 10 yıldır yaptığı belediye başkanının her aşamasında Veli Ağbaba’nın desteği vardır. Belediyeciliği ile övündüğü her şeyde Veli Ağbaba’nın desteği vardır. Sayın Veli Ağbaba genel başkan yardımcısı olduğu dönemde Türkiye çapında yaptığı kardeş belediyeler sayesinde greyderinden kamyonuna, çöp arabasından aracına kadar tüm araç gereçlerin Veli Ağbaba sayesinde alındığını en çok da Kızıldaş biliyor.

Türkü Festivallerinin ana sponsoru Veli Ağbaba ve onun bulduğu sponsorlardır. Türkiye’deki bütün kapıları Veli Ağbaba sayesinde açılmıştır. Bu kadar nankörlük olamaz. Arguvan ne dediyse Veli Ağbaba onu yapmıştır.

Yıllarca ve defalarca “Türkiye’de böyle bir vekil yoktur, Allah herkese böyle vekil nasip etsin” diyen Mehmet Kızıldaş’ın aday gösterilmeyince Veli Ağbaba’yı yuhalatmasını Arguvan’ın ve Malatya’nın vicdanına havale ediyorum.

Arguvan'ın ve Hekimhan’ın büyümesine, gelişmesine, modernleşmesine eşsiz katkıları olan Veli Ağbaba'ya söylenen her söz olsa olsa vefasızlık ve nankörlüktür.

Aday gösterilmediği için partiden istifa edenler sadece partinin hafızasında kötü bir şekilde anılacak ve öyle kalacaklar. Şunu unutmasınlar hem Arguvanlılar hem de Hekimhanlılar biliyor; hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük ve üstün değildir.

Herkes geldi geçti ama asıl olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kalıcı olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Halkımızın, bazılarının bireysel çıkarları yüzünden Cumhuriyet Halk Partisi’ne küseceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Halkımız seçim günü bu hırsa, nefrete, egoya sandıktan gereken cevabı verecektir. Hem Arguvan hem de Hekimhan için önemli olan Mustafa Kemal Atatürk’tür, Cumhuriyettir, Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Bireysel çıkarları için partimizi, milletvekilimizi ve örgütümüzü tartışmaya açmak kimsenin haddi değildir. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bununla birlikte özellikle Arguvan’da belediye çalışanlarımızın bilmesini isteriz ki uğradıkları ve uğrayacakları her türlü baskıya karşı yanlarında olacağız."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • mert durdu (2 ay önce)
    Barış Bey, kurumsal bir kimliğin temsilcisisiniz. Küskünlere seçim döneminde laf yetiştirmek, laf yetiştirirken bunu haber kanallarından yapmak doğru değil. Bence "Kızıldaş ve Karadağ eleştirilerini sunmuştur, saygı duyuyoruz ilçelerine ve Chp'ye yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" demeliydiniz. Boğaziçi üniversitesinde siyaset akademisi kursu aldınız onlarca yıl gençlik kollarında çalıştınız. Siyasette Veli Bey ile aranız şu an iyi olabilir. Bakın Malatya Chp seçmeni çok rahatsız tabir caizse tıpış tıpış gidip Chp'ye oy vermeyecek bilginiz olsun. Akçadağ alınabilecek bir ilçe adayınızı Akçadağ merkezde ve köylerinde tanıyan yok. Hekimhan burun farkıyla kazanıldı. (eski başkan ve ilçe başkanı sanırım istifa etti.) Arguvan mevcut belediye başkanı başka partiden seçime girip kazanırsa nasıl bir yaklaşımınız olacak merak ediyorum. Veli Ağbaba ile dostluğunuza bir şey demem ama siyasette her şeyden önce kendi seçmeninizden teveccüh kazanacaksınız. Neyse Malatya Chp seçmenine Yüce Rabbim sabır versin ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • haberarguvan (2 ay önce)
    Sayın il başkanı bu nasıl bir duyuru/cevap. Kurumsal olarak cevap veriyorsanız bu dil olmaz. Kişisel olarak veriyorsanız hiç olmaz.iki ilçede chp var ve bir ön seçim koyarsınız iş biter. Ama ahbap çavuş ilişkisi içinde kişisel yakınlıklar ve ticari ilişkiler içinde kimler il,ilçe başkanı,delege yapılıyor kör olmayan herkes biliyor ve anlıyor. Sayın veli ağbaba nın bir demeci ben barışa söz verdim lafı bile sizin için çok ağır olması lazım. Sayın ağbabanın bakışı bu ne yazık ki. Herkes her yerde küçük bir tayyip erdoğan olmuş . sayın yıldız ilçe başkanı yaptırdığınız kişi ,deleğeler..vb. Ağbaba size ,sizde başkalarına.. Malatyamız nasıl bu hale dönüştü,adıyaman,elazığ,kayseri kökenli idareciler tarafından yönetiliyor,il,bölge müdürlükleri nasıl başka illere gitti, toplumsal yaşamımız nasıl bu kadar geri gitti, şehirdeki asayiş sorunları,yoksulluk,evsizlik,çaresizlik.. binlerce sorun varken ve sizin-ağbaba mantığı ile ben kimi istersem bu iki ilçede seçtiririm zorbalığı. kişiselleştirmeyin.sizden önceki il başkanı belki hatırlanır da ondan öncekini kimse hatırlamaz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Arapgirli (2 ay önce)
    Özgür özelin kankası Veli ağbaba ve bu tür avaneleri partide olduğu sürece Cumhuriyet Halk Partisine oy yok !
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Benim çözemediğim ve aklımın yetmediği için Barış Yıldız şu soruya cevap vermeli. Bir neden Veli Agbabs değil de siz cevap veriyorsunuz? CHP Malatya eşittir Ağ Aba mi? 2 . Olarak neden önseçime gidecegiz deyip gitmediniz? 3. Madem Ağaba bu kadar vefa göstermiş. O halde niye kendisi Arguvan ve Hekimhan'a uğramıyor. Seçmenin by kadar mı vefasız?...Gerisi teferruT
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Arguvanlı (2 ay önce)
    Mevcut CHP adayı ersoy eren durumun ciddiyetini anlamış olacak ki “Arguvan’a CHP yakışır” pankartları astırmış. Lakin şöyle bir sorun var kendisi 2019’da DSP adayı için çalışmıştı :)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Daha da vahimi ne biliyormusunuz. 2019 daki tartışma ve kutuplaşmadan kaynaklı olarak köylerimizde hala birbirleri ile küs ve kavgalı olan insanlarımız,akrabalarımız var. Ersoy eren Ergün denilen arkadaşlarla bu kutuplaşmaları oluşturdular. Seçilemeyince Ersoy eren ile ergün birbirlerine düştüler mi? peki ersoy eren meclis toplantılarına katıldı mı? ve orada nasıl tutum aldı? ince ince kendisine ait arguvanhaber isimli siteden sayın temiz e ait olan yazı ile neyi amaçlamaktadır. Sayın temiz bu kadar mı mevcut belediye başkanına düşmanlığınız var. Yazdıklarınızı lütfen ilkokula giden bir çağaya okutun o bile utanır. sizin gibi bu gelenekleri bilen aşık,ehlibeyt,alevi,incinsende incitme,ahlak ,edep... neresinden bakarsan bak hangisine uygun düşer. Hemde adres teslim site üzerinden.Yakıştı mı o soyadınıza. Mevcut başkan ersoy eren için bir şey demiş mi? .Peki bu saldırının amacı ne? yoksa ersoy erenin köyünde yaptırdığı ve planlara uymayan ve mühürlenen daha sonra zorunlu nedenlerle deprem döneminde açılmak zorunda kalan evinin intikamı mı? 2019 yılında köylerde dsp adayı ergün beyin maddi desteği ve iddia edilen başka bir partiden alınan para ve desteklerle köylerde bir şeyler dağıtıldı mı? Ersoy eren bir önceki dönemde ve o günden bugüne veli ağbaba ve ilgezdiler için neler neler söylediğini varın eymirlilere sorun. Koyarsın sandığı ön seçim yaparsın. Delegelere değil çünkü onlarda ahbab çavuş ilişkisi. Oradaki seçmene sorarsın. Sorun kişiler değil. Herkesin iyi,doğru yanları vardır,yanlış tarafları vardır. Önemli olan bu ikisi arasında muhakeme yapmak ve hakkaniyetli olmaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mert 44 (2 ay önce)
    CHP liler mert dürüst insanlardır, bu seçimde malatyada partiye değil adaya oy vereçekler. Çünkü malatya CHP yönetimi çok güven kaybetti.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • xasan (2 ay önce)
    Koltuğa oturan da kalkmak bilmiyor,en başta Ağbaba
    %93
    %7
    Yanıtla
  • arguvanhaber (2 ay önce)
    Gereksiz bir tartışmaya girmeden bu dönem arguvanda aday gösterilen ersoy eren bir önceki seçim döneminde arguvanda ve köylerinde nasıl bir tutum almış,Kendi aday olamadığı için kimlerle işbirliği yapmış, veli ağbabaya neler söylemiştir.Dsp den aday olan mühendis arkadaşla nasıl ilişkileri.seçimden önce köylerde dağıtıldığı iddia edilen nesneler nelerdir? Lütfen boşu boşuna anlamsız kısır çekişmelere girerek çıkar ve menfaat gruplarının ekmeğine yağ sürmeyelim. Adrese teslim cevap yazıları sipariş edenler kimler. Var yok ,iddia .. Kimsenin vebalini almadan doğru veriler üzerinden katkı sunmak gerekir.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Metin (2 ay önce)
    Mahalleye muhtar olamazsın chp il başkanısın kaç yıldır ne vasfın var ne hayrın olmuş bu kente koskoca şehirde bir belediye başkanı adayı çıkaramadınız hala konuşuyorsunuz bu memleketin kamburu sizlersiniz iktidarın suç ortağısınız resmen
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yalancının ? (2 ay önce)
    O anketler , değer önderleriniz halk 5 anketin 5 inde de DOĞU KILIÇASLAN demedi mi size ? CHP diye bir partide demokrasi terimi kalmamıştır. Yazık ettiniz 20 yıllık HEKİMHAN da ki geleneğe. Şimdiden geçmiş olsun.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Abdullah (2 ay önce)
    Mesele Aday gösterme veya Aday göstermemek degil. Mesele CHP 'nin yanlis yola sapmasidir. CHP ye oy yok.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Chpliydim (2 ay önce)
    Hekimhan, Arguvan ve Akçadağ da Chp'nin aday göstermediği bağımsızlar seçimi kazanacak. Chp en yanlış adamları aday gösterdi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 ay önce)
    Seçime günler kaldı aday çıkaramadınız daha . Çünkü malatyada iş adamı bırakmadınız hepsini zamanında kullandınız meyvesini veli ağbaba yiyor şimdi . Madem ki kimseyi bulamıyorsunuz aday göstermeye Veli Ağbaba olsun . Bakalım o koltuğu bırakabilecek mi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyfi (2 ay önce)
    CHP Kızıldaşı aday göstermemekle doğru karar vermiş.Arguvana vizyon kazandıramadı...
    %22
    %78
    Yanıtla
  • hangi nedenden ötürü. arguvanı geliştirdiği için mi. yoksa tüm kurumlarla koordineli çalışıp ilçede birlik ve uyum içinde çalıştığı için mi. belediyenin borcunu bitirip parayı çarçur etmediği için mi. öğrencilere ücretsiz beslenme projesi ile yardım ettiği için mi. okullarda spor yapan öğrencilere destek olduğu için mi. belediyenin tarım arazilerini ortaya çıkarıp üretim yaptığı için mi. yakıt almak için morhamam ve malatya ya gidenleri yardımcı olmak için petrol istasyonu açtığı için mi. ilçeye gelen misafirlerin kalacak yer problemini otel yaparak çözdüğü için mi.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Saydığın şeyler çok büyük hizmetler mi? Konut sorununu çözdü mü,kaç tane öğrenciye eğitim desteği verdi de,bu ögrenciler kaliteli üniversiteleri kazandı.Arguvan çarşısını biliyorsun galiba,bir ilçenin merhezi böyle olur mu? Dediğin oteli Kızıldaş mı yaptı,Turnam ilgezdi ailesi mi?Petrol istasyonu açmak çok büyük bir hizmet mi? Arguvanspor yerlerde geziyor,görüyorsun değil mi? Arguvan marka bir ilçe de, biz mi görmüyoruz..
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 1 sosyal konutları yaptı ikinci etapta talep olmadığı için erteledi. 2 okullarda beslenme programını yapıyor ve tüm okullarda ayrım gözetmeden dağıtıyor. 3 üniversite öğrencilerine burs veriyor . 4 çarşı merkez arguvan nüfusuna göre gayet yeterli ve şirin. ve gayet temiz. 5 kızıldaşın ikili ilişkileri olmasaydı o otel yapılmazdı 6 petrol istasyonu açmak tabi ki hizmet . ayıptyır bir ilçede istasyon olmaz mı millet olursa morhamamdan olmazsa yazıhan ya da malatya dan getiriyordu yakıtı. bu bütçe ile arguvan spor buaralara kadar iyi geldi. azıcık vicdanlı ol be ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (2 ay önce)
    Chp yi Akçadağ ve her yerde bitirdiniz. Bayram özcan seçilince peşine düşersiniz partiye geç diye
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kemal (2 ay önce)
    Kim ne derse desin haklı
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Barış bey, ifadelerinizi gülerek okudum. İnanın güldür güldür gibisiniz. Siz bile açıklamalarınıza inanıyor musunuz? Arguvan , hekimhan etrafında konuşmayalım. CHP tüm Türkiye de kaybedecek. Yaptıkları adaylar ortada. Siz temayül yoklamasına ne zamandan beri inandınız. Ya sizi oraya kim oturttu, sizler adamdan izin almadan adım atamazsınız be!! Bırakın bu basit siyaseti gerçeklere gelin, içiniz kaynıyor. Kılıçdaroğlu cephesi ve özel cephesi diye , aday yapmak için vekilleriniz kavga ediyor. Son zamanların vurgunu mu hayırdır!!! Siz daha siyasetin A sından anlamıyorsunuz. Meclis kürsüsünde iki bağırmayla, halk arasında dolaşıp iki çift laf etmeyle siyaset olmuyor. Barış efendi hadi sen başarılıysan çık yeşilyurtta battalgazide büyükşehir bld aday olda boyunu görelim kalıbını görelim. Barış efendi hadi sen kalede , hadi sen pütürgede hadi sen doğanşehirde aday olda görelim. Bırakın bu ucuz siyaseti. Asıl siz arguvan ve hekimhanı kaybederseniz o zaman düşünün zaten malatya da oylarınız belli birşey yapamayacaksınız. Siz göreve geldiğiniz günden beri mevcut üye sayınızı nereden nereye cıkardınız açıklayında görelim. Bence siz köşedeki kahvede demlenin.. çay size kış günü iyi gider. -
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali Erhaçlı (2 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi alkışlıyorum
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Barguzulu (2 ay önce)
    Chp’yi malatyada bitiren adam gibi adam barış başkan
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Gardas kusura bakma sizinde iktidar partisinden farkınız yok,aynısınız. Çok şükür ki ikinize de oy veren biri değilim bin şükür Rabbime
    %72
    %28
    Yanıtla
  • deniz (2 ay önce)
    veli bey sizde ayrılın şu partiden
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hıdır (2 ay önce)
    Velinin kursun askeri il baakani; haluk comertoglu olmadan arapgiri kaybedeceğinizi bildiğiniz için aday yaptı veli efendi, hekimhan ve arguvani çantada keklik gördüğü için, buranın ağa babası benim dercesine kendi sözünden çıkmayacak iki aday gösterdi, bir anlamda siz nasıl olurda ben kankim ozguru desteklerken, kılıctaroglunu desteklersiniz dedi ve yeni iki aday gösterdi, farkında olmadığını, farkına varamayacağı şey arguvanin ve hekimhanin demokratik duruşu ve haksızlıklara sessiz kalmayacağı gercegi,
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Konuş be pala bıyık :)))
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Halk adamı (2 ay önce)
    Bu arkadaş kendini başkan sanıyor neden mi veli buna Söz verdi bu başkanlık için.İl kongresi öncesi Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe delegelerini bunlar yazdı devamında kendi yazdığı çoğu delege bile oy vermek istemedi.Yeşilyurt ilçe başkanı olarak hakkı denen kişiye söz verdiler ilçe kongresinde delegeleri yazdırmak göreviyle.Sen dediklerimizi yap Arguvan a belediye başkanı yaparız dediler.O sebeple istifa etti bu hakkı.Baktılar hakkıyı kendi köylüsü bile tanımıyor aday yapmadılar.Geri Yeşilyurt a ilçe başkanı olarak dönmek istedi yönetim kabul etmedi.Sonra bari bundan kurtulalım ayağıyla belediye başkan yardımcısı ol denildi .Şimdi çıkmışlar sayın Mehmet Kızıldaş ı karalamaya çalışıyorlar.Anketlerde 1. Ve araştırmalarda 1. Hep sayın Mehmet Kızıldaş oldu.Özgür özel demedimi namus şeref sözü ön seçim yapacağım diye.Arkadaşlar CHP yi bitirmek için herşeyi yapıyorlar.Partiye değil kendilerine hizmet istiyorlar.Kemal Kılıçdaroğlu na destek verenleri yolluyorlar halk bunları bilmiyor diye partide herşeyi yapıyorlar.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Arguvanli (2 ay önce)
    Sayın il başkanı veli beyin yaptıklarını anlatmışsın ama bırakma bunu kamuoyu ve vatandaşlar taktir etsin sen değil.Bukadar yaptığı şeyler varsa veli beyi büyüksehir belediye başkan adayı olarak görelim de kamuoyu gereken desteği verir sizin anlattiklariniza istinaden.malatyada chp yi gerçekten bitirdiniz bunu göremeyecek kadar gözleriniz kör olmuş.isimler önemli değil veya kimin başkan olacağı ama sizler yanlış yaptınız önsecim yapmadan doğru dürüst anket yapmadan kafanıza uyan size biat ede n aday lazımdı size.Arguvan halkı herseyi farkındadır vede gereğini yapacaktır..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • mehmet (2 ay önce)
    Barış sen konuyu anlamamışsın. Adamlar aday gösterilmedikleri için değil, ön saçim yapaydınız o ilçelerde. Arapgir belediye başkanı ise bağımsız girse kazanacağını bildiğiniz için farklı aday gösteremediniz. Arguvan'ı bağımsıza, Hekimhan'ı da kendi ellerinizle cumhur ittifakını verdiniz. Ayrıca Veli Ağbaba'yı savunmak sana düşmez madem Malatya'nın her kesiminden çalışmaları takdir topluyorda niye Malatya'da oylarınız hiç artmadı bunu da bir düşün istersen. ha birde lütfen şu bıyıklarını da kes. böyle çok itici görünüyorsun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Özellikle bıyık tespiti çok yerinde olmuş
    %92
    %8
    Yanıtla