SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ciddi Adımlar Atıyoruz"

0
Güncellendi - 2020-10-26 22:53:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretine katılan Milli Savunma eski Bakanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve Tolga Ağar’ı Kahve Konağında ağırlayıp, kahve ikram etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKPMKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AKP Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın da yer aldığı ziyaret sırasında, ‘Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projeleri altında gerçekleşen restorasyon projeleri, müzeler ve sokak sağlıklaştırma projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

“SİZLERİ KADİM ÇIRMIHTI’MIZDA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYMAKTAYIZ”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti 7.Olağan İl Kongresine katılmasından dolayı Malatya’da tarihi anların yaşandığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya ziyaretine katılan Milli Savunma eski Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Halis Dalkılıç ve Sayın Tolga Ağar’ı, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi ile AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile birlikte Kadim Çırmıhtı’da hizmete sunduğumuz Kahve Konağımızda ağırlamaktan çok büyük onur duymaktayız. Bakanımız ile Genel Merkez Teşkilat Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımıza, 1.600 yıllardan günümüze kadar gelen 700’e yakın nostaljik ürünün yer aldığı müzemiz hakkında bilgiler paylaştık, ardından 44 yıl hatır kalsın diye kayısı çekirdeğinden yapılan özel kahvemizi ikram ettik. Ankara’dan gelen çok kıymetli misafirlerimizin turizm ve tanıtıma katkı amaçlı hayata geçirdiğimiz projelerimizi güzel düşünceleriyle takdir etmeleri bizleri mutlu etmiştir.Belediye olarak restorasyon projelerimiz, müzelerimiz ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarımızla bölgemizin turizm potansiyelinin hareketlenmesi noktasında ciddi atımlar atıyoruz. Değerli misafirlerimizi, örf, adet, gelenek ve görenekleriyle Anadolu medeniyetinin bütün güzelliklerini içerisinde barındıran, doğal ve tabiat güzellikleriyle kendisine has bir kültüre sahip Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’umuzda, Kadim Çırmıhtı’mız da ağırlamaktan çok büyük onur duymaktayız.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kahve Konağını gezen misafirler ise, turizm ve tanıtıma katkı sağlayacak yatırımların Yeşilyurt’ta hizmete sunulmasından memnun kaldıklarını ifade edip, restorasyon ve dönüşüm projelerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik ederek kutladılar.

BAŞKAN ÇINAR, MALATYA KAYISISI HEDİYE ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, samimi ve güzel bir atmosferde geçen ziyaretin sonunda Milli Savunma eski Bakanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve Tolga Ağar’a Malatya Kayısısı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız