SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dost Gibi Görünen Dostlarımız Var!"

0
Güncellendi - 2020-12-28 00:38:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bir mağlubiyette bize bu kadar yukarıdan, kendi tarafımızdan bağırmalar, eleştiriler, kaybettik bizde en ağır şekilde kendimizi eleştiriyoruz ama bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Ayağımız tökezledi en azından dostu, düşmanı gördük. Demek ki dışarıda aramayacağız. Önce içimizi temizlememiz lazım. Önce içimizdeki savaşı kazanmamız lazım ki sonra rakiplerimizle oynayalım. Ama biz yine ayağa kalkıp yolumuzda oyuncularımızla ben dimdik yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Hamzaoğlu, sahalarında 3-1 mağlup oldukları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı.

“ZAMAN ZAMAN BU TÜR MAÇLAR YAŞAYACAĞIZ”

“Aslında kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı” diyerek sözlerine başlayan Hamzaoğlu, “İyi de başladık. İlk yarıda rakip sahada oynadık, yüklendik ama golü bulamadık. İlk yarının sonunda da Erzurumspor bir gol buldu ve direnci ikiye katlandı. Bizimde tabii ikinci yarıda golsen sonra işimiz daha da zorlaştı. Ona rağmen beraberliği yakaladık fakat çok çabuk ikinci golü yedik. Erzurumspor’u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Hamzaoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un haklı bir galibiyet aldığını ifade ederek, “Maçla ilgili söyleyecek fazla bir şey yok. Zaman zaman bu tür maçları yaşayacağız. Lig tarihinde bunlar hep yaşanıyor. Hiçbir takım önceden maçı oynanmadan kazanır diye söyleyemeyiz. Bizde bugün iyi bir rakibe karşı oynadık. Onlarda iyi bir sonuç aldılar. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var, o maça hazırlanacağız” diye konuştu.

“BÖYLE DOSTLARIMIZ VARSA NE MUTLU BİZE”

Hamzaoğlu, maç sonrası protokol tribünü ile yaşadığı tartışmaya ilişkin, “Beni asıl düşündüren kaç haftadır zaten yenilmiyoruz. Demek ki bugünü bekleyenler varmış yukarıda. Çok enteresan akredite olanlar ya yönetici ya da yönetici yakını. Bilemiyorum artık ama kulübe yakın kişiler. Bunları yukarıda olduğu sürece bizim zaten başka düşman ve rakip aramamıza gerek yok. Böyle dostlarımız varsa ne mutlu bize, bunun için sevinmeliyiz” açıklamasında bulundu.

“BEN, ONLARIN NİYETLERİNİ BİLİYORUM”

Hamzaoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Tabii Türkiye Futbol Federasyonu yayıncı kuruluş ile işlerini çözemiyor. Kulüpler federasyonla işlerini çözemiyor. Mali sıkıntılar, pandemi, şu bu hepsinin farkındayız. Hepimiz bundan nasibimizi alacağız, alıyoruz ama bu çocuklar aylardır burada bu kulüp için mücadele veriyorlar, her şeye göğüs geriyorlar ve bir günde antrenmanı aksatmadılar. Her antrenmanda da ciddi çalışıyorlar. O yüzden bir mağlubiyette bize bu kadar yukarıdan, kendi tarafımızdan bağırmalar, eleştiriler, kaybettik bizde en ağır şekilde kendimizi eleştiriyoruz ama bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Ayağımız tökezledi en azından dostu, düşmanı gördük. Demek ki dışarıda aramayacağız. Önce içimizi temizlememiz lazım. Önce içimizdeki savaşı kazanmamız lazım ki sonra rakiplerimizle oynayalım. Ama biz yine ayağa kalkıp yolumuzda oyuncularımızla ben dimdik yolumuza devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben, onların niyetlerini de biliyorum. Çünkü bugüne kadar birçok kulüpte aynı şeyleri yaşadık. Onların niyetleri ve amaçlarını da biliyorum. O yüzden ama yine de buradan bir şeyleri söylemek de fayda var diye düşünüyorum. Hiç olmazsa herkes kendisine bir çekidüzen verir.”

“DOST GİBİ GÖRÜNEN DOSTLARIMIZ VAR”

Hamzaoğlu, bir gazetecinin “Taraftarla aranızda ne geçti, kulüp başkanı ile görüşecek misiniz?” sorusuna, “Mutlaka başkanla görüşüp, konuşacağız. Çok fazla da üstünde durmak istemiyorum. Herkes zaten ne olduğunu biliyor. Bu sadece bizim kulüpte de değil, onu da biliyorum. Birçok kulüpte maalesef bunlar var. Dost gibi görünen dostlarımız var” cevabını verdi.

Bir başka gazetecinin ‘İleri uçta bulunan oyuncular değişken olarak görev yapmaları sizin maç konuşmalarınız içerisinde yer alıyorum mu?” sorusuna ise “Tetteh’i soldan başlattım çünkü oradan onun yapacağı driplinglerle çok daha etkili olabiliriz diye düşündüm. Fakat Tetteh bugün gününde değildi. Olur, her oyuncu o gün yüzde yüz formda olacak değil. O da bugün bizim beklentimize cevap veremedi. Hiç önemli değil, o bizim oyuncumuz. Bundan sonraki maçlarda yine ondan beklediğimizi alırız” şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • hakan (3 yıl önce)
    Hamza hoca felsefe yapma lütfen.... Takım iyi top oynamıyor. Kazanırken de iyi top oynamıyordu (Bir iki maç hariç). Hep yüreğimiz ağzımızda... Oyun stratejinizin olduğunu düşünmüyorum... Lütfen istifa edin....
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    3-1 Yenik durumdayken forvet umut bulut u neden oyundan çıkardın.çok iyiydi ise 70 dakika neyi bekledin.Jetmir topalli kenarda saksı diyemi alındı.Her maçda biz umutla şabanı seyretmek zorundamıyız.Kayserispor kendi memleketinin takımının tutmadığı adamı bu yaştan sonra meşhur etmeye çalışıyorsun hiç olmazsa bizi madara etme!
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Güler (3 yıl önce)
    Bizimde Hoca Gibi Hocalarımız Var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    "Başefendi" isimli yorumcu ağzından çıkanı kulağın duysun. Takımın başarısı için veya teknik kadronun eksik ve hataları için yorum yapanlara " hain" dersen senin malatya lı oluşundan hatta futbol bilginden hatta insanligindan şüphe ederim. Hemen özür dilemen lazım ""....efendi"
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    20 Puan toplamış bir hoca'yı bu kadar yerden yere vurmak hakkaniyetli değil.Ayrıca insanların başarı kredileri vardır her insan meslek dalında başarısına göre değerlendirilir,elbet hata vardır ama bu hatalarda başarılı oluşuda göz ardı edilmemeli.Bakın geçen sene devre arası takımı sabote edercesine küme düşüren adil başkan bu sene bütçesine göre yapabileceği en iyi kadroyu kurdu bu da var yani kredi açmak lazım insanlara.Hamza hoca 20 puan topladı göze de hoş gelen bir oyun oynuyor takım eksikleri elbet var umut konusunda gereksiz diretiyor tetteh'i daha iyi yerde kullanacakken umut sayesinde gerçek yerinde oynayamıyor tabi buda eksi olarak yazıyor hamza hoca'ya.Ayrıca cueva olayı niye bu kadar büyüdü yönetimin devreye girmesi gerekiyor bu kulübün bir sportif direktörü yok mu ? Var !! Ama nerede ? Sonuçta kadro dışı kalsada tıkır tıkır parasını alan bir adam var ortada,yani çözüm bulunmalı cueva kazanılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Bu da Fatih Terime bağladı iyice
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Her takım yenilmez değildir, Nasıl ki en zor deplasmanlardan galip geliyorsak böyle yenilgilerde olabilir. Yeni Malatya Sporumuz daha iyi yerlere gelecek inşallah lütfen, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik ekibiyle, gurbetteki hemşerisiyle kısacası, tüm Malatya'sıyla birlik beraberlik gösterip özlenen Malatya mızı görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Hamza hocada kulagina pamuk tikamiş...yahu insan derki bu kadar taraftar bu oyuncuları eleştiriyorsa hele bi dinleyem
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    oyuncu tercihlerine katılmasamda hamza hocaya güveniyorum, maç sonucuda akabindeki acıklamada ilgili yere mesajını verdi, galiba oyuncular para alamıyormuş, inşaallah ilgilisi mesajı almıstır, sorunun çözüm yönünde gerekli adımları atar, aksi halde geçen yıl ki gibi küme düşeriz. a.gücü maçını bekleyelim birşeyler anlatır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Ligde en beceriksiz forvet ler bizde kim nasıl oynuyor ne yapıyor taktik ne dünya çözemez ama hamza cok memnun bir tuhaf lık var galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hamza hoca malatyada futbolu bilen bilmeyen herkesin ortak fikri umut ve kubilay ile bu işin olmayacağı şeklinde birde hocam bu takım geçen yıl bu hafta sonunda yine aynen 20 puanla 8.sıradaydı ve yine forveti umut idi ama sonuçta küme düştü LÜTFEN CIDDİYETİ KAYBETMEYELİM bugün taķımın en az 9 futbolcusu UMURSAMAZ TAVIRDAYDI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Güler (3 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim de Hoca Gibi Hocalarımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Sorun yenilmek değil hamza takımın yapısını bozdu cuave harcadı top yapamayan umut ile kubulay oynatmak için takımı dört forvet ile cıkarıyor kanatlar yok on numara yok orta saha da yok defans ve iki ön libero var allahtan onlar var birde hamza hava atıyor para yok kimde para var acaba ön taraf ne oynadığı belli değil tette bile kanat mı forvet mi belli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Hamza hoca çok tecrübeli birisi. Bu tür hainlikleri çok görmüştür. Bundan sonra da görecektir. Önemli olan gerçek taraftarın destek vermesi. Biz size güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hamza hoca boş konuşuyor safra diyor eleştirenlere sen sahada sonuncu takıma yenildin birde ahkam kesiyor perşembe nin gelişi carsambadan belli sen bu takımı bu kafayla düşürür sun hoca sen iki hafta sonra Abbas yolcu adille birlikte puan alman çok zor gorecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Para para yine para değerli Malatyalılar bu kulübün ne kadar borcu var bütçesi ne kadar geliri gideri nedir bilen varmı belediye desteğini çekmiş sadece yayıncı kuruluş dışında bir geliri varmı kulüpte altyapıdan gelip forma giyen kaç oyuncumuz var giden yıl birinci yarı 24 puan toplayan takım ikinci yarı parasal sorunlardan dolayı küme düştü korkarım aynı durumu yine yaşayabiliriz çünkü başkan dışında kulübün parasal yönünü bilen yok kulüp açık ve şeffaf yönetilmiyor esasında olması gereken geçen sezon düşme kalkınca başkanin yönetimi bırakması ve bir kan değişikliği gerekiyordu.takimi hocayı yönetimi elestirebiliriz ama küfür hakaret etme hakkımız yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin 44 07 (3 yıl önce)
    Ben Antalyadan yazıyorum.Takim 6 yada 7 haftadir yenilmiyor ve ilk 10 da be adamlar hamza hocaya bu yapılır mı.Birde anlamadığım hep kaos yaratan bi grup var.Yaziklar olsun ağzı olan konuşuyor Güzel Malatyamda.Biz burda kahroluyoruz.Herkes bırakın işini yapsın.Takim gayet iyi.Gecen seneyi unutan kendini bilmezler çekin elinizi takımın üstünde.Hamza hocayı, ekibini ve futbolcuları kutluyorum .Saygılarımla sağlıklı ve mutlu kalın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Burada fenerbahçe maçından sonra söyledim, umut bulut bir maç oynar ve o da fenerbahçe maçına denk geldi , o maçta da gol attı o kadar yani umut bulut her maç oynayamaz.Yani her maç aynı performansı bırakın yılda bir maç oynar umut gibiler,forma giydiği diğer maçlarda da koşmaktan başka bir şey yapamaz onda da tebrik etmek lazık o yaşta,o kondisyon ! Hamza hoca niye bu kadar diretiyor anlamış değilim bilhassa umut konusunda şapkayı önüne koymalı.Ayrıca ali ravcı diye bir adam var bu kulüpte ne iş yapar ? Ne yapaar ? Nerede bilen var mı ? Cueva kadro dışı ve yönetim bu konuda sportif direktörüne talimat verdi mi hoca ile cueva arasındaki sıkıntının çözümü için ? Bunlar kayda değer şeyler cueva geri dönmeli ve bu konuda da taraflar çözüm üretmeli ki,yönetim bu konuda çözüm üretmesi gerekecek sonuçta kadro dışı kalan ve maç oynamayan,dakika yapmayan birine para veren sonuçta yönetim.Ayrıca malatyada bilinçsiz bir taraftar grubu var vara yoğa,her şeye eleştiri getiren bir taraftar profili var bu şehirde mutlak başarı diye bir şey yoktur arkadaşlar ayrıca sayın adil gevrek bu takımı geçen sene bile isteyerek küme düşürdü bunu da unutmadık ! Yani geçen senenin başarısızlığını görmezden gelmemek gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesele Umut değilki.Takımın tamamına yakını ne yaptığını bilmez durumdaydı.Hele beraberlik golünden sonra,takımın. nasıl oynadığını anlamak mümkün değildi.Bence bu skorun baş sorumlusu Hamza hoca rotasyon yapması gerekliylen yapmadı .Fiziki ve mantalite yorgunlukları takıma hata yaptırdı.Doldur boşalt oyunundan tesadüfi sonuç alınır.Nitekim sonuç alamadık.İnşaallah bu maçtan gerekli dersler çıkarılır işlerini daha ciddiyetle yaparlar.Şu da bilineki 6 haftadır başarılı olan takım ve teknik heyeti desteklemeye devam edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYKUT (3 yıl önce)
    hamza hocam ben antalyadan yazıyorum.malatyalıyım maçı seyrettim şu kubilayı oynatmayın umutuda oynatmayın. lukoki ve topalliye doksan dakika oynatsanız daha verimli olurlar bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (3 yıl önce)
    İcimizdeki irlandalılar cok sevinmislerdir.olsun hamza hocam size ve ekipinize guveniyoruz.onlar kaos yaratıp sizi yıpratmak istiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin boz (3 yıl önce)
    İcimizdeki irlandalılar cok sevinmislerdir.olsun hamza hocam size ve ekipinize guveniyoruz.onlar kaos yaratıp sizi yıpratmak istiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Arkadaş haftalar sonra yenildik ortalık toz duman.Tamam her maçı kazanacağız diye bir kaidede yok eğer olsaydı zaten şu an 36 puanla liderdik.Erzurum maçını iyi oynamadık eyvallah da küfür kafir eylemi bence yanlış.Hoca bile bile oyuncuda istiyerek yenilirmi yahu?Bunu idrak edemiyenler işte bu patırtıyı yaşatıyorlar.Ayrıca futbolcu her hafta tam formunda olamaz olsa zaten Bayernde veya Liverpool de olur.Ama küfürüde hak etmez.Bir iş kazasıydı telafisi elbette var.Şimdi hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Sayın hocam dua et taraftarsız döneme denk geldin yoksa kafana göre bu kadroda ısrar edemezdin. Taraftar olacak ve sen her hafta umut, Kubilay ve olcayı oynayacaksın ve o taraftar sizi o Statda barındıracak sadece yanlış zamandayız. Sen biran önce önlemini al ve su umuttan kubilaydan vazgeç geçen sene yaşadığımızı yeniden yaşamayalım. Tamam 6 haftadır yenilmedik ama yenilecegimiz takımda 11 haftadır sadece bizi yenen Erzurum olmamalıydı. Ankaragücünü yenip bu maçı telafi etmek ve taraftarın gönlünü almak zorundasınız. Ankaragücüde kolay lokma değil ve üstüne birde Adem yok. Allah bize yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    hoca. diyosunki demek bizim yenilmemizi bekleyenler var. yendiğin maçlarda da. umut bulut. kubilay kanatsızkuş ve olcay şahandan dolayı eleştirdik. galip geldiğin maçlardada bu eleştiriler yokmuydu vardı demogoji yapma. bir an önce istifanı ver git taraftar seni istemiyor. giderkende yönetime getirddiğin oyuncuları alda gittt
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Bi gazeteci de şu umut insanını sorsun hocaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    Hoca bu bahsettiğin sıkıntıları tüm takımlar yaşıyor.Sen şuna cevap ver lütfen.Senin bu kopyala yapıştır kadronu ve oyun kurgunu sen ne zaman sorguluyacaksın ? Hamama giren terler.Alkışlanırken iyi, protesto edilince mi kötü? Sen aynayı kendine ne zaman tutacaksın.Oyuncu değiştirmekten acizsin.Yıldız futbolcuya 35 dk tahammül edemedin , oyundan aldın, önün de takımı sabote edenlere niye müsaade ediyorsun.İnandırıcılığın kalır mı? Doğru her zaman doğrudur.Sen ilkeli ol hakedeni oynat.Yoksa herkesi küstürürsün.Sen doğru ol eğri zaten gününü görür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (3 yıl önce)
    Alaaddin bey sonuna kadar hak veriyorum size. Taraftarın Kubilay ve umut ile olmayacağını sürekli dile getirmesini duymazdan gelip egosuyla hareket eden Bi hocayla karşı karşıyayız.dediğiniz gibi dua etsin taraftar yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Hoca,taraftarlar olarak bizden iyi ve kötü oyunu yorumlamak ve daha iyiye gitmesi için düşündüklerinizi size iletmemiz lazım.Sana 50 defa söylendi ama senin kuyruğun dik.Kendi bildiğine göre yoluna devam ediyorsun.Cueva,Zugui,Wallace neden oynatmıyorsun,bunun cevabını taraftarlara vermen lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Kuevayı getirip,umutu kubilayı,etoyu,şabekeyi götürürsen,senden iyi kimse yok hocam.Bunlardan olmaz olmayacak.Bugün ruh da yoktu.Kimseyi küçümsemeyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza cuaveye mı ceza verdin Malatya ya mı ceza verdin kubulay ve umut tan ne bekliyorsun adamlar sadece doksan dakika koşuyorlar başka sıfır fayda görmüyormusun yazık adamlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Takımda birtakım olumsuzluklar vardı kimse çıkıp açık açık söylemiyor takıma zarar verecek kimler varsa defolup gitsin malatyamızın gururuyla oynamasın bu camiaya yazık zaten insanlar hep sıkıntıda herkes aklını başına alsın?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hamza hamzaoğlu vallahide billahide sende suç yok suç yönetimde. adil gevreğin yerinde başka bir başkan olsa helede aziz yıldırım rahmetli ilhan cavcav ve şu anki kasımpaşa başkanı. yeminle hocaya danışmadan umutun.. kubilayın ve olcak şahanın lisanlarını ellerine verir hadi gidin kendinize klup bulun derlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Takım haftalardır çok kaliteli oyunuyla güzel sonuçlar aldı.Bugün basit hatalardan goller yedik.Bütün takımlar böyle süpriz sonuçlar alıyor.HOCAMIZA VE TAKIMIMIZA YAPILANLARI KINIYORUM.TAKIMINI SEVEN GERÇEK MALATYALI BUNLARI yapmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende sizi kınıyorum.Ezbere yorumun kimseye faydası yok.Bekleyerek 3 gol yedikten sonra futbolcu değiştiren,hocadan hoca olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen. Bizim rakimiz fener yada alanya değil kardeşim. Geçen yıl kimseyi yenemeyen rize bu yıl aynı şekilde onbir maç galip gelemeyen erzurum a kendi sahamızde yeniliyoruz son hoca ahkam kesiyor. Ne demek para yok. Asgari ücret kaç lira şu memlekette. Asgari yaşam içm de mi para almıyor bu futbolcular. Hoca söyler o anlama geliyor Ayıptır fenere yenilsen anlarız ama erzuruma gençlere ankaragücüne. denizliye hataya antebe konyayaya karagümrüğe sivasa velhası kendi rakiplerine sahanda yenilme lüksün yok hemşerim. He yenilirsen düşersin ona da diyecek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    malatya senin egolarını tatmin etme yeri değil hoca. malatya umut.. kubilay ve olcay şahan gibi vasat oyuncuları izlemeye mecbur değil.. cueva sana az bile etmiş. herkesi küstürdün yarin walleceyide küstürecen. ama suç sende değil yönetimde. yönetimin sana gücü yetmiyorsa orda ne işi var istifasını versip gitsin.. hamzaoğlu sen ne inatçı adamsın yaa. umutu. kubilayı. olcayı istemiyoruz. sen bunları oynatıkça milletin huzuru kaçıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Tek hatan cuave harcaman ve umut ve kubulay boşboşuna oynatman Malatya ondan senden nefret ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (3 yıl önce)
    rakip teknik adam ne diyor..biz malatyanın nasıl oynadığını biliyorduk...evet artık herkes biliyor ve bizim teknik adam hala aynısını oynuyor çünkü b planı yok...sayın hocam üst üste maçlar oynanıyor.devamlı aynı kadroyla oynanırmı..oynanır dediğin için bu gün takım yürüyordu veya yürüyemiyordu bile...bu bağlamda her takım kadrosunu geniş tutmak isterken sen elindekileri bile değerlendiremiyorsun hatta kadro dışı bırakıyorsun..yönetim bir çok yeni adam almışken sen hala umutla kubilayla olcayla yani senin halay ekibinle oynamaya devam ediyorsun...bak ertaç kötü oynayınca kelin göründü..chabake diye ağzı hiç kapnmayan geçen senede bu takımı küme düşürenlerin içinde olan bu vatandaş yerine zeki niye oynamaz...LÜTFEN HAMZA DÜŞÜN VE ÇUVALDIZI KENDİNE BATIR...yenilginin ve sistemsiz oyunun faturasını kesecek yer arama...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza bey şu umut ve kubulay takıma nasıl bir faydaları var bir anlat da bilelim ne şut atabiliyorlar ne adam geçebiliyorlar nede hızlılar kale dibinde bile vuramıyorlar hala 90 dakika sahadalar cuave yedek bile olmaz sana göre Malatya ondan senden nefret ediyorum bir anlasan yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Hamza hoca sizin kadro tercihiniz, rotasyon tercihiniz oyuna müdahaleniz surekli tepki alıyor. Artık patlama noktasına geldi. Iyiki seyirci yok ,birde seyirci olsaydı sen tahmin et. Yoksa mesele yenmişsin yenilmissin değil. Biraz eleştirileri dikkate alman lazım. Bu tür tepkileri bahane edip zeytinyağı gibi üstte çıkma. Kimsenin hakaret ve küfür etme hakkı yoktur. Ama sizinde eleştiri yapanları düşman ilan etme hakkınız yoktur. Sezon başından beri maçlari izleyenler umut, kubilay ve olcay ın artık bu ligin futbolculari olmadıklarını ısrarla dile getiriyorlar, ama siz hep bildiğinizi okudunuz artık dikkate alın yada bu işi bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Para para yine para değerli Malatyalılar bu kulübün ne kadar borcu var başkan dışında bilen varmı ,belediye desteğini çekmiş sadece yayıncı kuruluş geliri var ordada dolar kuru 5,5 olarak sabitlenmiş siz futbolcuya bugünkü kurdan ödeme yapıyorsunuz geçen seneyi hatırlayın ilk yarı 24 puan alan takım bir iki futbolcu gitmesinden değil maddi krizden dolayı küme düştü şu anda olan durum ise oyuncular işaret veriyor içeride alacakları var ödemeler zamanında yapılmıyor bu durum böyle devam ederse devre arası bazı oyuncular federasyona kulübü şikayet eder ve giderler biz ise kümeye düşeriz bu iş ödemelerin zamanında yapılması ile ilgilidir ,diğer bir konu bu kulüpte altyapıdan gelip forma giyen kaç oyuncumuz var lütfen bunu sorgulayın bu kulübün yayıncı kuruluş dışında bir geliri varmı kulüpte açıklık ve şeffaflık varmı bugünler iyi günlerimiz yeneriz yeniliriz eleştiri yaparız ama kimseye hakaret etme küfretme hakkımız yoktur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Hocam koşan bir takım yoktu bugün bazı oyuncular yürüyordu resmen. Karşı takımı güçsüz görüp bir rehavet mi oldu blmiyorum ya da bir havaya mı girildi. İyiyiz güzeliz, ezeriz bunları gibi.... Yoksa bu oyuncular yorgun mu düştüler yoksa maddi sıkıntıları mı var bilmiyorum eski izlediğim Malatya bu değildi kendi adıma konuşursam. Top rakip kaleye bir türlü gelmedi defans koordine değildi az koştular. Ben bir yorgunluk sezdim. Umarım önlemler alınır. Sonuna kadar takımımı teknik sorumlu olarak sizi destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıı (3 yıl önce)
    Hamza hoca ve oyunculara yapılan haksızlığın herkes fakında, işini ciddiye alan, çalışan sporcularımız ve teknik heyetimiz var. Takımın başarısız olmasını bekleyip fırsat kollayanlar ne malatyasporludur ne de spor sevdalısıdır. Onların amacı futboldaki rantı yemekten başka birşey değildir. Acilen bu mevki ve makam sevdalısı kişilerden kulüp temizlenmeli onlara teşne olan basın ve benzeri oluşumlara karşı ciddiyetle tepki konmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Size bunu yapanlar utansın hocam. Olabilir yenilebiliriz hep yenecez diye bir kaide yok, Bunlar içimizdeki İRLANDALILAR bunlar da olacak tabi ama kulak asmamak lazım bizler yanındayız hocam Rabbim yolunuzu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Tomugi isimli kullanıcı yorumuna
    aynen kardeş , en başda takimi dogru kursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    İlk önce takımı doğru cıkart ondan sonra konuş dünyada dört forvet oynayan kaç takım var cuavayı yedin umut ve kubulay neye yarıyor boş kaleye atamıyorlar kanatsız on numarasız oynayan kaç takım var hamza önce teknik direktör olda ondan sonra konuş hangi takımda para var hamza işine gelmiyorsa yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    aynen kardeş , en başda takimi dogru kursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    Burası babanin ciftligi degildir cumlesı ilkdefa malatya da hoca olarak size nasip oldu..acijlamasinda yalnız teteh in ismini vermesi ilginç gelmedi macı izleyenlere...
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Fenerbahçe gibi cok kirilgan bir camiayiz 1 maglubiyetle hemen gemileri yakiyoruz Bugün takim gununde degildi sadece bireysel hatalardan gol yedik( ertac chabake hafez) ilk yari oyuunun hakimi bizdik gol atamadik sadece daha cok mac var sakin olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    futbol seyir sporu bir maç kaybedildi diye takımı ve teknik heyeti yerden yere vuracak halimiz yok.futbol üç neticeli bir oyun zaman gelecek sevineceğiz zaman gelecek üzüleceğiz..sizler işinizi yapmaya devam ediniz bu tip çatlak sesler her zaman her yerde bulunur bunlarıda uzakta aramaya gerek yok sayın hocam bu kervan öyle veya böyle yürüyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    hamza hoca yaındayız seviyruz seni yola devam a kişiıler sosyal medyadada var ortalık bozucular
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisikentli (3 yıl önce)
    Hocam haklısın akridtide kartı bir şekilde bir grubun hepsinin değil nasıl eline geçiyor bilemiyorum ama hakaret ve küfür hakkı vermez bu insanlara takım yenilebilir bu ilk değil sonda değil o küfür eden kişilere sorsan kale kaç metre saha kaç metre top kaç gram vallahi bilmezler Trabzon yenildi Denizli yenildi ne olacak şimdi küfür mü edeceğiz hiç yakışmadı takım gününde olmuyabilir şanslı gününde olmuyabilir futbolcu parasını almamış olabilir her neyse kimse imtiyazlı değil ve onlara bu hakkı vermez yönetime yakın abiler çıkın özür dileyin takım bu hoca bu beğenmiyorsan aday olursun para verirsin Messi yi getirirsin hoca olarakda Morinhoyu getirirsin beklentin büyük olur her neyse kusura bakma hocam eleştiri olur ama küfür hiç kimseye edilmez hemde Malatyalı hiç bir ar kadaşa yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Galip durumda olduğumuz maçlarda umutu oyundan almıyorsun üçüncü golü yiyip şansımız azalınca umutu oyundan alıp yerine aldığın oyuncuyu tepkilerin önüne atıyorsun.lig sonuncusu erzuruma sahamızda yenilince takdirmi bekliyordun.Hiçkimse seni ve umut bulutu sahada görmek istemiyor.böyle hocalığı herkes yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul ÇERİ (3 yıl önce)
    Hakkı olmayana forma verirsen takım oynar, hakkaniyet yoksa futbolcu bir süre sonra baş kaldırır ve oynamaz. Kubilayın maç içinde topla kaç kere buluştu nasıl kullandı takımın analisti yokmu Hamza hoca görmüyorsa yönetimde mi görmüyor. Yönetim iyi ve kaliteli topçuları aldı ne yazık ki hoca 2 liğ de bile oynamayacak topçuları oynatıyor takım her maçta 9 kişi oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Mesut Bakkal'ı dinledin mı H. Hamzaoğlu? Sen çıkmış nelerden bahsediyorsun? Küfre tabiki sıfır tolerans.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44x44 blnt (3 yıl önce)
    Hoca herşeyi açıkça söyleyin bugün kimse oynamak istemiyordu zorla oynuyorlardı yine söylüyorum para olmazsa hiçbirşey olmaz kimse Malatya hastası değil herkes para HASTASI imza atarken sözleri hep para için söylüyorlar. Yazıklar olsun.....kim malatyama zarar veriyorsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)44x44 blnt isimli kullanıcı yorumuna
    Hocam bize biraz kulak verseydin bu hallere bu duruma dusurmezdin kendini de takımı da.Bugun bu puanda isen bu senin oyun bilginden değil kazandigin penaltı atislarindandi.Adem Büyük bir kaç penaltı daha kullansa gol kralı olacak.Hicmi eşin dostun yok hocam bu gerçekleri sana gostercek söyleyecek.Her takımda başarısız oldun biraz özeleştiri yap artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaaddin (3 yıl önce)
    Seref tribündeki size tepki cok gec kalınmış bir tepki hamza hoca.haftalardir sahada gezen Kubilay i 90 dakika oyunda tutmanın sebebini açıklarsan herseyi anlayacağız.ilk yari 1,0 soyunma odasına girmişsin ikinci yari da en ufak bi hamlenin yok.1,1 i yakaladık yine hamlenin yok.lutfen artik manevi çocukların olan olcayla Kubilay i al bu şehirden git.Adil baskan niye yumruğunu masaya vuramiyo onu da anlamış değilim.bence seref tribununden verilen tepki cok yumuşaktı.Maclar seyircili oynansa cok daha agirina maruz kalacaksın bunu böyle bil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)Alaaddin isimli kullanıcı yorumuna
    Sen nerde hocalık yaptın nerse futbol akademisi okudun ki bu kadar uzman oldun saçna saoan yorum yapıyosum kaldiki dünyanın en iyi takimıda yeniliir berabere kalir bu bi oyundur ve sınuca göre yorıum yapılır ama tek maç üzerine yorum yapılamaz bu takım oyununda gününde olursan yenemeyeceğin takım olmaz rahat olsun herkes takımımız üst düzey bir takim ve kaliteli bir takım hocasından tutun her yönüyle güzel bir takıma sahibiz yol jazası oldu canları sağolsun önümüzdeki haftalar için daha güzel maçlar alacağiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Alaaddin isimli kullanıcı yorumuna
    Eleştiri yapılır ama niye küfür edilir. Küfür edenler evde kendi ailesi olduğunu unutmasın. Biraz empati yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    hocam bırak da bu kadar rusuz oynamaya bir tepki de gelsin bi zahmet. golden önceki topu hafez niye almadı erzurumsporlu oyuncuya bıraktı bunu cevabını neden vermiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam 44 (3 yıl önce)
    Para para para açıkça her şeyi söyleyin Hamza hoca sanki geçen seneye geri döndük yönetim aklını başına al geçen sene direkten döndük bu memlekete kim dost kim düşman belli olsun yazıklar olsun kim zarar veriyorsa malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu kulüpte geçen yıldan beri parasal sorunlar var bugünde olan bundan ibarettir oyuncular paramızı ödeyin diye işaret veriyor kulüplerin yayıncı kuruluş dışında gelirleri yok yayıncı kuruluş dolar kurunu 5,5 olarak sabitlemis siz oyuncuya para öderken bugünkü kurdan dolar alıp veriyorsunuz ,mevcut yönetim giden yıl belediye başkanı ilede sorun yaşadı,başkan her türlü desteği çekti ,bizim en büyük hastalığımiz olan açık ve şeffaf olmama buradada var bu kulübün kaç lira borcu var geliri gideri nedir bilen varmı başkan dışında eminim yönetim kurulunda bulunanların birçoğu da bilmiyor ondan sonra biz bu takım niye yenildi diye üzülüyoruz giden sene ilk yarı 24 puan alan takım ikinci yarı 8 puan alıp düşmüştü burdan bile ders çıkarmiyoruz bu kafa ile sonumuz iyi olmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Sadece şunu söylemek istiyorum bu takımda umut, Olcay, chabek oynadığı sürece maçlarda hep zorlanacak bunlar bence bu ligin oyuncuları değil herkese selam Hamza hocam maç özetlerini geriye doğru izle ve bak kim nasıl oynuyor tşk
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Hocam , Söylediklerinizin hepsi doğru, Rabbim sizi korusun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    hamsa hoca sen en başda takimi dogru kur , ondan sonra malatyalilara laf söyle. senin hic futbol bilgin yok. bu takimi ben senden iyi oynatirim , bence sen istifanini ver. seni kimse sevmiyor malatyada . şimdiye kadar aldigin puanlar bir şansadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (3 yıl önce)
    Hamza hoca bu sitem haftaların birikimi !!! kimse seni sistemi yok diye eleştirmiyor, yanlış futbolcu tercihinden dolayı eleştiriliyorsun ve hala bunun farkında değilsin.Ha elbette mağlubiyetler olacak ama kendi evinde böyle bir takıma da kaybedilmez....
    0
    0
    Yanıtla