SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Puan Saçmaya Devam Ediyor!.. 1-1

0
Güncellendi - 2016-12-20 00:54:47
EYMS Puan Saçmaya Devam Ediyor!.. 1-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, tam olarak kardan buzdan temizlenemeyen kötü zeminli sahasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kaldı ve yine puan kaptırdı. 3'ünü kendi sahasında oynadığı son 5 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Evkur Yeni Malatyaspor, 13. dakikada Dialiba ile öne geçtiği rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyemezken,63. dakikada  ortasahada kullanılan serbest atıştan gelen topu 2 futbolcusu ıskalayınca, rakibe gol fırsatı yarattı ve Adana Demirspor bu golle Malatya'dan puan almayı başardı. Bu arada geçtiğimiz sezon taraftarları arasında ciddi gerginlikler yaşanan iki takımın Malatya'daki mücadelesine, çok sayıda Adana Demirspor taraftarı da gelirken, Malatya polisi Diyarbakır, Elazığ ve Adıyaman'dan getirtilen Çevik Kuvvet'le takviye edildi.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Koray Gençerler (Manisa), Mehmet Kapluhan (İstanbul), Osman Karakaş (Ankara), 4. Hakem- Serdar Akkoçoğlu (İstanbul)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 5. Yiğitcan Erdoğan, 6. Ahmet Burak Solakel, 7. Mıchael Pereıra (Dk. 75 11. Eren Tozlu), 10. İrfan Başaran (Dk.79 9. Sinan Özkan), 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang, 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu (Dk. 53 20. Murat Akça)

YEDEKLER: 18. Hakan Canbazoğlu, 4. Mehmet Sak, 9. Sinan Özkan, 11. Eren Tozlu, 19. Sunday Mba, 20. Murat Akça, 44. Osman Fırat

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ADANA DEMİRSPOR: 15. Emrullah Şalk, 5. Servan Taştan (Dk. 85 23. Tevfik Köse), 2. Göksu Alhas, 8. Mustafa Durak (Dk.78 6. Mehmet Taş), 9. Mıckael Franck Pote, 10. Sercan Kaya, 16. Ozan İpek, 19. Onur Akbay, 30. Oğuzhan Berber, 41. Berkay Samancı, 32. Nıkola Raspopovıc

YEDEKLER: 1. Zülküf Özer, 77. Serkan Yanık, 6. Mehmet Taş, 18. Petar Grbıc, 20. Khaled Farıd Kharroubı, 23. Tevfik Köse, 7. Tufan Kelleci

TEKNİK SORUMLU: Engin İpekoğlu

GOL: Dk. 13 Dialiba (E.Yeni Malatya), Dk.63 Onur (Adana D.Spor)

SARI KARTLAR: Azubuike, Ahmet Burak Solakel, Eren (E.Yeni Malatya)

Dakika 4: İrfan’ın pasında Amutu sağ çaprazdan kaleyi yokladı, top yandan auta çıktı.

Dakika 13: E.Yeni Malatya öne geçti. Sedat'ın ortasından gelen topu Amutu indirdi ve Dialiba'ya çıkardı. Bu futbolcu yakın mesafeden vurdu ve golü attı: 1-0 Yeni Malatyasporlu oyuncular, gol sevincini toplu halde asker selamı vererek yaşadılar.

Dakika 15: İrfan'ın cezasahasının sol çaprazından attığı şutta kaleci son anda topu kornere çeldi. Gelen topu defans uzaklaştırmak istedi, Adana defansının arkasına atılan topa Amutu hamle yaptı, kaleciyle karşı karşıyayken ıskalayınca, takımını mutlak bir golden etti.

Dakika 27: Ozan’ın kullandığı serbest vuruşta Raspopviç kafayı vurdu, kaleci Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 31: Sercan’ın ortasında Pote kafayı vurdu, bir kez daha kaleci Ertaç topu kontrol etti.

Dakika 34: Pote’nin pasında Ozan İpek kaleyi yokladı top, yandan auta çıktı.

Dakika 37: İrfan’ın pasında Dialiba kaleyi yokladı top, kaleci Emrullah’ın kucağında kaldı.

Dakika 44: Caner’in uzun pasında Amutu sağ çaprazdan altı pasın içerisine girdi ancak topa istediği gibi dokunamayınca Adana Demispor defansı tehlikeyi savuşturdu.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı Evkur Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 63: Adana Demirspor Onur'la beraberlik golüne ulaştı. Orta sahadan kazanılan serbest atışı Berkay kullandı. Gelen topu önce Caner, sonra Yiğitcan ıskaladı. Defansın arkasına sarkan Onur, topu ağlara gönderdi: 1-1 Adana Demirspor'lu futbolcular, gol sevincini Çevik Kuvvet polisleriyle paylaştı.

Dakika 65: Orta sahadan çıkarılan topa Dialiba hamle yaptı. Kaleye ilerledi, cezaalanına girerken topu açınca, kaleci tehlikeyi önledi.

Dakika 74: Azubuike'nin çıkardığı topla kaleye 25 metre mesafede buluşan Sedat, düzeltti ve kaleye şutunu attı. Emrullah son anda köşeden tokatlayarak kornere çeldi. Kornerden ev sahibi takım yararlanamazken, kontraatağa çıkan Adana Demirspor'lu Pote faulle durduruldu.

Dakika 82: Ahmet Burak, soldan koşu yapan Dialiba'yı gördü. Bu futbolcu topu kale yerine sola doğru sürünce defans kornere çeldi.

Dakika 84: Adana atağında, defansın arkasına atılan topla cezaalanında buluşan Pote, kaleciyle karşı karşıya iken vurdu, Ertaç kornere attı.

Dakika 89: Soldan topa sahip olan Dialiba, cezaalanına ortaladı. Eren'le birlikte topa yükselen kaleci Emrullah'ın kaçırdığı top kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda takımların çabası skoru değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

macm1

macm2

macm3

macm4

eyms18arlk16

mac1

 

gol2

mac2

mac3

macm5

macm6

macm7

macm8

macm9

macm91

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

84 yorum yapılmış

  • Eray (7 yıl önce)
    Beyler irfan hocaya kiziyorsunuzda irfan hoca mı caner e orta açma diyor, amutuya girdiğin her pozisyonda dirsek atmi diyor, sadiga Yiğitcan a arkaya adam kaçırmı diyor, bu takım geç bir araya geldi fizik kondisyon olarak diğer bir çok takımdan düşük bundan dolayida ligin sonunu getiremedi atılan sutlarin açılan ortalarin koşan oyuncuların yavasligini görmüyormusunuz, irfan hocanın tek hatası bu fiziği düşük takımı çok uzun mesafede oynatiyor oyunun boyunu kısaltması lazım, iyi bir kalecimiz olsaydı artı 5 puan daha almıştık takıma erken takviye ve iyi bir kamp tan sonra bu takım tekrar cosacaktir halen zirve ylen 1 puan farktayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    yav irfan buz Allah aşkına artık git yav takım korkak takım ruhsuz takım yeteneksiz oyuncularla dolu takım heyecansız
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (7 yıl önce)
    Artık teknık heyetın ve yonetımınde kendıne cekı duzen verme zamanı yok bu hafta suc bende yok bu hafta suc yonetımde yok saha buzlu vs bunlar mazeret olamaz cunkı sonucta puan aldınmı almadınmı almadıysan gıden malatyanın keseınden gıdıyor kac puan ondeydık ama bu averajı yonetım ve teknık heyet hoyratca kaybettı dustugumuz su hale bak bnece ınanclarını kaybetmıs bu oyuncular ve teknık heyet duracaksanız bu takımda kalkın sılkelenın ve bıraz mucadel edın yıtıcı olun en azından seyır yonunuz olsun dıyelım kı mucadel ettık ama bu kadar mıs sızlerde hıc mucadele yok hırs yok takımın lider oyuncusu yok varsada bız goremıyoruz....ama unutmayalım bu takım bızım malatyanın atamayız sahıp cıkacagız en ıyısı olmak ıcın yınede destej dıyecegız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Eskişehir ve Göztepe futbolcularının maç kazanma hırsının yarısı bizim futbolcularda olsa üst üste puan kaybetmezler.Futbolcularımız sahada avare kasnak gibi dolaşıp duruyorlar.Hoca bunlara dağ tepe demeden sürekli kros koştursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (7 yıl önce)
    Şapka düştü kel göründü kazara şans eseri son dakikalarda aldığımız punlarla bir ara liderlik koltuğuna oturduk,yoksa hiçbir maçta lider olacak şampiyon olacak bir maç oynamadıkki.bana göre bu takım şampiyon olmak için kurulmamış zaten şehir olarakta şampiyonluğa hazır değiliz yav niye canımızı sıkıyoruzki küme düşmeyelim yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Hocamızı seviyoruz takım da para sıkıntısı belli ediyor kendini başk açıklaması olamaz bu puanları toplayan yine zirvede olan takımımızı destekliyorum onları eleştirmek bile Malatya taraftarına yakışmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (7 yıl önce)
    dost acı söyler. kan değişikliği şart. devrearası yaraları sarmak, ortasahayı eldeki imkanlarla güçlendirmek gerektiğini düşünüyorum. takım ezik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kadroda Murat Akça Sinan Özkan ve Eren Tozlu dışında biri yedekten giremiyorsa sonuç normal. Bunlardan iyi verimli isimler var ama Hoca inadından giremiyorsa İrfan Hoca gitmeli. U 21 de bunlardan daha iyi isim yoksa yönetim o kadroyu hocasıyla beraber göndermeli var ama birileri oynatmıyorsa oynatmayanlar gitmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (7 yıl önce)
    Bence EVKUR anlaşması uğurlu gelmedi.Derhal bu anlaşma iptal olsun takım eski haline dönecektir.EVKUR olmazzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ankaradaki dirijanlı (7 yıl önce)
    BU GÜNCEL OLAYLARDA BİR NEBZE DE OLSA UZAK KALMAK İÇİN.BİR ÜMİTLE MAÇI BEKLİYORUZ .AMA OLMUYOR .5 HAFTADIR SANKİ O TAKIM GİTTİ BİR BAŞKA TAKIM GELDİ .YOK SÖYLE BİR REZİL OYUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (7 yıl önce)
    Bu EVKUR her neyse Malatyaspor'un evini yıkacak gibi 5 haftad da yıkım devam ediyor.Maçta oyuncuların laubaliliği,isteksizliği ve aymazlığı ortadaydı.Kale önüne ortalanan topa üç oyuncu pas geçiyor ksleci de sağolsun kaleyi terketmiş haybeden gol yedik.Hoca uyumaya devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • kamber (7 yıl önce)
    Bu takım Gine harika futbol oyunu yacak fakat iyi bir forvet ve orta ya ve defans a kaliteli transfer futbol cu lar şart
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Acilen,hoca,degisikligine,gidilmesi,gerekiyor Ya,ziya,dogan,ve,yilmaz,vural,hocanin,gelmesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    MAHELE TAKIMI SANKI HICMI HIC FUTBOL ZEVKI YOK BIR TAKIM YENILSE BILE FUTBOL OYNAR BU GENCLER NE YAPTIKLARINA SONRADAN BAKTIKLARINDAN NE DÜSÜNÜYORLAR ACABA YAZZZZUZZZZIIIIIIKKKKKK LAR OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (7 yıl önce)
    Kemali gonderip yerine cuvalla para verdigimiz futbolcu caner in kac 15 macta 1 puanda katkisi varmi Allah askina alanya malatya macinda kendini yirtiyordu canerle ahmet burak la ve sedatla basladigimiz her macta ve kaleci ve amutuyuda eklersek 6 yada 7 kisi ile maclara cikip maci tamamliyoruz. Ya Allah askina amutu sakatlanip cikiyor murat akca yerine giriyor ne alaka
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilgiç (7 yıl önce)
    Hocanın kapasitesi bu. Futbolcuların da takımı sevme , çalışkanlık, kazanma arzusu bu. İşinize geliyorsa... ..
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Şu hoca değişikliğini kafanızdan bir silin.Dünya da en fazla teknik direktör değiştiren bir takımız.Bundan kurtulmamız gerekiyor.Geçen hafta Bandırma ya yenildik Hocası tribünde oturdu futbolcular oynadı.Teknik direktörün katkısı%10 dur.Kaç haftadır ilk defa takım sahaya tam kadro ile çıktı.Doğa koşulları buna engeldi.Yöneticilerimiz TFF müracaat ederek saatini değiştirebilirlerdi ama çıt yok.Bir puanda bu şartlarda iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal44 (7 yıl önce)
    Bundan sonra Yeni Malatya maçlarına gitmeyeceğim. Hava zaten soğuk oynanan futbol bizi dondurdu. Bundan gayrı favorim Yeşilyurt Belediye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelme zaten senin gelmenede gereknyok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırdır dokundu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    Buz Devri artık bitsin de ısınalım
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Levent Kılıçaslan (7 yıl önce)
    Sırasıyla Caner,Sadık,Yiğitcan,Kaleci Ertaç golde amatörce hata yaptılar.Liderliğe oynayan takımda böyle hatalar yapılmaz.İrfan hoca Bolu maçı son şansın.Yenersek tekrar lider olma şansımız var.Eğer yenemezsek lütfen istifa edin.Takımı şampiyonluğa oynayan rakiplere karşı hazır hale getiremiyorsun.Ayrıca -16 derecede bu maçı gece oynatan bu planlamayı yapan fedarasyon yetkilisine de yazıklar olsun.Futbolcular sakatlanmadan bitirdiler çok şükür.Seyircimizede çok teşekkürler bu soğuk havada takımı destekledikleri için. Miy
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaleci ne alaka kardeşim. Hakan mı gelsin. En azından Hakan gibi gol hediye etmedi maç içerisinde. Hakan olsaydı bu maçı en az 2 gol yiyerek bitirirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalecinin hatası yok eğer cikmasaydi penaltı atar gibi sut atardi ama onur profesyonellik yaptı aşırdı üstten o golü her kaleci yerdi, Başakşehir in trabzona attığı golün benzeri onur bile yedi golü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertacin En azından duruşu bir kaleci ye benziyor, hakan top gelsede yesem diye bekliyor sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    forvet çıkarıp stoper aldığı adam hatadan başka birşey yapmayan bu takıma tek katkısı olmayan bir adam bu saatten sonra irfan buzun hep yazdm yazacamdada zarar hocam takıma zarar vermeye devam ediyor kan değişikliği gerekiyor acil olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Yeşiltepe yerel stadına gelin arkadaşlar en kötü amatör takımlar bile Yms takımımızdan daha kaliteli ve yüreğiyle top oynuyorlar.Keyifle seyrediyorum.Ne moral bozacam elin oğlu para kazanacak bende soğuktan titreyeceğim...Kanat atakları yok dan dun forvetin sırtı dönük pas atılıyor orta göbekten adam kontrol edene kadar kaptırıyor..başından beri görüpte ezberlediğim oyun stili bu..Bu oyun bizi çok indirir aşağılara..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Forvet cikarip stoper alan hocaya hica diyenin ben resmen maci hediye etti amutu sakatlaniyor stoper murat akca oyuna giriyor bu cocuktan futbolcu olmaz 2 hafta önce kaptan sedat bir laf söylemisti bizi yargilayanlarin hayal edemeyecegi noktadayiz demisti senmi futbolcusun sedattt
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (7 yıl önce)
    Yeni Malatya nin Agasi Irfan Buz yeter artik git !!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (7 yıl önce)
    Sayın İrfan Buz , istifan geldi geçiyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (7 yıl önce)
    Moral bozmaya birebir bazı taraftarlar. İrfan hoca istifa ederse Berluscini gelecek sanki. Maçı izleyenler zemini görmediler herhalde. Bu statta maç oynanması şaçmalık. Elimizdeki takım bu destek olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (7 yıl önce)Malatya Sevdalısı isimli kullanıcı yorumuna
    Scollari yazacaktım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen 3 maçta zemin karlı degildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Söylemiştim,herşeyden öncs futbol yok,dan dun futbol ile biryere gidilmez,irfan hoca gitmeli bunun yerine gecmiş yıllarda Malatyasporda dogan yılmaz vural gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    helal olsun Teknik Heyete ve Transfer komitesine çok güzel Yeteneksiz çocuklar Transfer etmişler Bu kışta güzel Turşu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Bir kaç hafta kazanıp zirvde kalırken umutlanmıştık. Yazık oldu. 5 maç(3'ü İçerde) hep kaybediyoruz. Takım bu haliyle gelecek için umut vermiyor. Asıl kötü olan da budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (7 yıl önce)
    Sayın İrfan Hoca ve Malatyalı futbolcu arkadaşlar. Evet saha futbol oynamaya elverişli değil. Birinci kusur Bunu sahayı zamanında temizletmeyen Bölge müdürlüğü ile Belediyede, ikinci kusur. bu sahada futbol oynatan hakemde Gelelim sizlere sizinle aynı mücadele eden Adana takımı kar yağmayan yerden geliyor ve mücadelesini yapıyor. Sen karlı ve soğuk havada antrenman yapıyorsun sahada yürüyecek dermanın yok hocam sen 1_0 öne geçmişsin ikinci devre başladığında beş defans oyuncusu ile defans yapıyorsun gölü yiyince forvet alacağına defans oyuncusu alıyorsun anlamak mümkün değil. Amma eleştirildiğin zaman bu puanları topladığını iddia ediyorsun sen puanları ilk başta takımlar birbirilerini tanımadığı ve televizyonlar maçları vermediğine aldın maçlar ve TV den yayınlanınca takımlar senin oyun tarzını öğrenince durdun çare üretemiyorsun. Amma seninde kabahatin yok elinde bulunan malzeme bu yedek kulüben zengin değil bundan fazla bir şey beklemek mümkün değil ilk 6 ya girersiniz başarı olur. Malatyalıları fazla üzmeyin Sahada yenilmenizde mücadele edin. Yöneticiler dostlar en az 4 futbolcu almanız gerekiyor 1 adet defansın göbeğine. Bir orta sahaya birde iyi forvet birde kaleci almanız gerekir. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • murat polat (7 yıl önce)
    ben bir elazığlı olarak malatyasporun hep yanındaydım.elazığ maçında bile liderlik için malatyayı tuttum.inanın elazığ maçında bile oynayamadı elazığ çok gol kaçırdı ve sonraki kazandığı ümraniye maçıda ve sonrakilerde berbat.oyuncularda hiç bir numara yok.üç pas yapamıyorlar. siyahi futbolcular sadece koşuyolar bencilce hareketler şut atılmayacak yerden şut atıyolar pas yok mücadele yok.yazıklar olsun diyorum.deplasmanı geçtim kendi sahamızdaki son üç maçı alsaydık bile şu an fark atmıştık.öyle kızgınımki hesapta olmayan sonlardaki takımlar zirveye ortak oldu.sivas bile malatyayı geçti.ümraniye bile ortak oldu.inanın gerçekçi olalım kimse kandırmasın kendini bu oyunla playofa bile kalamayacak.inanılır gibi değil üstüste bu kadar puan kaybedilemez hem de liderken.yazık çok yazık.süper lig zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Uyuyan takımları uyandırmayı iyi biliyoruz caner Efendinin yine saçma bir hatası topa vuramamasi gol oldu, bu sahada top oynatan tff yetkilileri hakkında ne düşündüğümüzü tahmin edebilir, bu takıma transfer şart, galatasaray da 3,5 milyon euro luk kriz diye gönderilmek istenen 4 genc oyuncu salih dursun, Jem Karacan, Endogan adili ve umut Gündoğan bizim aksayan bölgeler için ele geçmez fırsat bu oyuncular süper ligde de çok rahat oynar yönetimin görüşmesi lazım ve gs bunları vermek için takım arıyor bunların maliyeti süper lige çıkınca fazlasıyla takıma geri dönecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    EYMS etkili ve güzel futbol oynamayı bir türlü beceremiyor.Futbol adına çok kötü görüntü sergiliyor.İsabetsiz şutlar,çekilen şutlar salla gitsin.Bütün toplar rakipte kalıyor.Savunmada iki futbolcumuzun topu ıskalamaları rakibe bir puan getirdi.Doğru dürüst gol yollarına gidemiyoruz.Bu şekilde devam ederse ilk altı hayal.Kısaca liderlik ayağımıza kadar geldi ve bu fırsatı aptalca teptik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Eskişehirin denizliye yenilgisi ve bolunun Urfa mağlubiyeti (4 0 ) hesapta yoktu. İyimser olmak gerekirse bu ligde sürprizler olabiliyor.Teknik heyet için son ihtimal kalan iki maçta 6 puan almak.Bu da zor ama bekleyip görmek lazım.6 puan olmazsa teknik direktörü gönderip ara transferde durumu değerlendirmek lazım.Her nedense beraberliğe üzülmesin.Bari ilk altı sezon sonunda olurda playoff a kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Tamam saha kötüydü sadece bize kötü değildi rakip takımda var sahada bir tane isabetli pas yok ruh yok kendin sahanda alt takımlara puan veriyosun kalpte gideceğiz böyle disipsizlik olmaz bizimle resmen dalga geçiyorlar yazık ya bu seyirciye bu taraftara oyunu kötü oynuyacaksin sarı kartları hep sen yiyecen puanları evinde rakibe verecen yeter artık çildiracağiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    İlk10 da bitirirsek ligi lüks olur ben umudumu yitirdim insallah dusmeyiz diyorum BASKAN GEVREK ALTINORDU başkanını ornek al yahu nedir bu basiretsizlik yeter artık ya ben emekliyim gidiyorum destek babında biletimi alıyorum içeri girmiyorum aşırı heyecandan tabi ama sağolsunlar o heyecanimida kaybettim
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    bizler yorumlar yazarken olumsuz yorum yazanlar haftaya adana demirspr yenerse ne yapacak yazıyorlardı.iki üç gün önce yazdık 1 puan için çıkacak susturmaya çalışacak diye öyle oldu bu oyunla ve irfan hocayla olmaz olmayacakta hafta haftaya boluda ne yapacak irfan hocam 11 kişiyde defansa dizsek hocam acil istifa et olmuyor işte
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (7 yıl önce)
    irfan hoca yeter ya istifa et artık yeter senin yerin bura değil yeter ne senden senin o futbolcularından olmaz sen takımı korkakça oynatıyorsun onlarda ruhsuzca oynuyorlar sizden olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 hakan (7 yıl önce)
    Bu yolun sonu ne acaba yazıklar olsun irfan buz
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Takımımızla ilgili olarak şimdiye kadar hep iyi şeyler söyleyip,iyi temennilerde bulunmayı bir görev biliyordum.Ama şimdi şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bu takıma çokkk.ACİLLLL. takviye lazım.Böyle giderse,teknik direktörde takviyeye dahil edilir.Yani değiştirilir.Takım çok kötü.Maç sonu hocanın konuşmalarını dinledim.Diyorki atsaydık,yemeseydik falan filan.İlk kez bu takımdan soğumaya başladığımı hissettim.Üzüldüğüm tek şey -16 C'de maçı seyreden vefakar ve cefakar seyircilerimiz.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de hep umudumu koruyodum, ama bugün statta donan bir taraftar olarak benden bu kadar. Umudum kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)İbrahim isimli kullanıcı yorumuna
    Gercegi gordun yani bak es es maci oncesinde bu takim 2.yariya kadar 3 puani bir arada goremez diye yorum yazmistim sen dahil kac kisi elestirmisti..taraftar dedigin yanlisi gordumu soyleyecek guzel kardesim...bu takimla olmaz bile diyemiyorum cunku orta da takim filan yok..hocada yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (7 yıl önce)
    Paramız varsa , bütçeimkanları elveriyorsa, iyi transfer şart. Maalesef takımımızın gücü yok. Yoksa kamuoyunu ümitlendirmşyelim. Gerçekçi olalım. BaşarılarEVKUR YENİMALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    İrfan hoca amatördeki hocalar ve futbolcular sizlerden.daha iyiler.diğer takımlarn futbolcuları hocaları para alamıyolar ama yinede aslanlar gibi oynuyolar.siz ölmüşsünüz bitmişsiniz.futbol oynamayı bilmiyosunuz yav.gidin bu şehirden istemiyoruz hiçbirinizi.sizin neyinize 1.lig .siz belki bazınz 2.lig de ama çoğunuz 3.lig ve bal liği futbolcularısnz.zaten birkaçınzda çoktan emekliliği gelmiş.yazık sizede bu talihsiz şehirede.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    HOCANIN SIĞINACAĞI TEK ŞEY KALDI SAHA ZEMİN ADAM 90 DAKİKA FUTBOLDAN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN CANERİ OYNATTI YA HELAL OLSUN TOPLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK HOCADA FUTBOLDAN ANLAMIYOR ANLASA GÖRÜR GÖRMÜYOR DUYMUYOR OKUMUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    1 sıfır one geçip yatmak istedi buz ama ilahi adalet inanın çok iyi oldu şampiyonluğu oynuyan takım 5 defans la oynarsa hatada gelir adalette olur eline sağlık hocam 5 hafta gitti sayende
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan hoca 1 panı başarı sayacak bakın görürsünz.hatta liğin sonunda takımı ligde düşürmediğinide başarı sayacak.zaten ikinci yarı 9-10 puan alırsa liğde kalır.onuda alabilirse.alamama riskide yüksek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Son 5 maçta alınan 3 puan iyiki önceki haftalarda puan topladık yoksa küme duserdik diyecek bir şey yok istikrarlı olan takımlar bu ligde başarılı olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    BU SAHA DA TOP OYNAMAK BİR TARAFA AYAKTA DURMALARI BİLE BAŞARI SAYILMALI....12 SAAT KAR YAĞDI. 48 SAATTİR TEMİZLEYEMEDİK.SPOR İL MÜDÜRÜ NE İŞ YAPAR HADİ O SICAK ODASINDAN DIŞARI ÇIKMADI. ALLAH RIZA İÇİN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE NE İŞ YAPAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Irfan hoca bu kadar korkak futbol oynatırsa zor maç kazanır. Forvet sakatlanıyor defans alıyor. Nasıl şampiyonluğa oynayacaksa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Simdi bir iki trol cikar efenim takimimiz destekleyelim buraya kadar soyle geldik boyle geldik zor zamanlarda destek olalim der...varya ben bu sahadaki sirtlarina gecirdikleri o kiymetli formanin hakkini veremeyen topcu musvetteleri ve bunlarin sozum ona hocalarinada elestirmeyi bilmeyen taraftarinada tek soz soyleyecem..Bi gidin ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    offf offff istanbuldan seyrediyorum kahroluyorum. her hafta diyorumki tamam yenilebilirsin sahada çok kötü olabilir ama futbol namına birşeyler görelim. malasef beş haftadırlı futbol namına hiçbirşey yok. ilk on dakika oynar gibi oldu ve golü buldu ve sonra futbol gitti dang dung vurma başladı. yediğimiz gol evlere şenlik defans oyuncuları topun kendi kalelerine girmesi için ancak bu kadar çalışır..iki hafta daha sabredip siyahi futbolcular ve sadık hariç diğer futbolcuların alternatiflerini devre arasında almak lazım... eskişehir bugün yenildi ama adamlar doksan dakika top oynadı.öyle yenilgiye can gurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (7 yıl önce)
    Bu ne kardeşim aman susun takımın morali bozulmasın aman aman dedik allahtan korkun bu nasıl top oynama irfan hocaaa sanada guvenimizi yitirdik defanstan ileri şişirme toplar sezonun başından beri böyle oynuyorsunuz iki pası doğru yapamıyorsunuz ayıp artist bunlar kendini bi halt sandılar şampiyonluğa oynayan takımların içinden en berbat en rezil topu bizim takım oynuyor bu takıma 4 - 5 oyuncu lazım 2 orta saha 2 defans 1 de gerçek forvet şampiyonluk hayal olur bu takım ile
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Demekki tesadüf değilmiş 5 haftada 2 puan.Bunun 3ü kendi sahanda ve ligde iddiası olmuyan takımlar.Bu kadar istatistik geleceğe dair yeterli bilgi veriyor değilmi?Yani Şampiyon olmak için ,deplasmanda bolu'yu içeride çıkışa geçen sivassporu yeneceğiz. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    GÜNLERDİR KARLI HAVADA VE ORTAMDA ANTRENMAN YAPIYORUZ, ADANA DEMİRSPOR İSE BÖYLE BİR SAHAYA ALIŞIK DEĞİL, ÇÜNKÜ ADANA'DA KAR BİLE YAĞMIYOR. BUNA RAĞMEN ADAMLAR ZORLANA ZORLANA DA OLSA NASIL GÜZEL MÜCADELE EDİYOR. YAZIKLAR OLSUN BİZE, YAZIK!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bize değil sahadakilere yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    bu hocaya, bu futbulculara bu.lig fazla, ayakta duramiyorlar, o kadar gucsuzler ki, gitsinler 2 lig kirmizi grup takimlarinda oynasinlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Taraftara yazik ...boyle rezil takim 1.lige yakismiyor..tff mudahale etmeli 2lig bile fazla bize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    Sedat futbolu bırakmış ama para kazanmaya devam ediyor malatyaspor sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Ertaç'ın zaman geçirmelerine çıldırdım, sanki öndeyiz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Bu yerli futbolculardan birşey olmaz yöneticiler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Böyle golmu yenir Bu takım MAÇ ALAMAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (7 yıl önce)
    Sıcak iklimden gelen Adana soğuk iklimde olan biz. Kar üzerinde hafta içi antreman yapan biz. Ama bizimkiler ayakta duramıyor. Adana daha rahat sahada
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    AYNI YORUMU BEN DE YAZDIM SAYIN BATTAL, ÇOK HAKLISINIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Hoca gitmen lazim artik git git.bu nasil oyun anlayisi. Attığın bi gol üzerine yatmaya calişiyorsun.butun maclarda bunu yaptin hep şansliydin.ama yemiyor hic bi takim bunu bi sen inandin buna .son iki hafta kimi yenecen bu takimla. Garanti olan bi şey var gibi ligden duşmesin.onurlu bi şekilde istifa et nereye gidersen git yeterki git artik. Sende hoca falan olmaz.bu kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    İrfan buzun istifasına 15 dk kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anka (7 yıl önce)
    İkinci yarının ilk 5 dakikasından itibaren 2. golu düşünmeyip, zaman çalmaya başlayan bir takımdan fazla bir şey beklemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Bu futbolla degil 3 puan 1 puan bile fazla.yerin bura degil 2. Lig size fazla.bu hoca ve futbolculara. Bu gune kadar tesadufi puanlar ve buraya kadar geliş.yaziklar olsun.eskişehir yenildiama top oynadi.yuh size yensende yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (7 yıl önce)
    13 dk top oynadık 50 dk yattık. Olacağı bu. Şimdi 1.1 bakalım ne olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Heyecanlıyım inanın maçı izleyemiyorum korkumdan ama biletimi aldım katkı olsun diye çektim eve geldim heyecanım had sahfada. Biletimi aldım stada girmedim hem soğuk hem heyecan maddi katkı olsun diyede gücüm gereği bunları yapabiliyorum umarım kazanan tarafta oluruz????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    1. 0. Olsun ama mutlak süratle bizim olsunnnnnnnnnnnnmnmnmnmmmm????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (7 yıl önce)
    Helal ERTAÇ sana inşallah oyun sonuna kadar başarın devam eder. Çok şükür ilk defa kalemizde ciddi bir pozisyonun kaleci tarafından kurtarıldığını gördük. Hakan olsa gelen geçiyor . İnşallah bir daha Hakan a forma veemezler. Devre arasında da gönderin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Hadi bakalım1. 0. İnsallah sonu gelir hele eskişehir denizli maçı son gunlerde izlediğim mukemmel bir maçtı denizli sporu kutlamak gerek darisi malatyamiza inşallah amin
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    yaw şu sedati kimse farketmiyomu. takima yük. normalde bi numara yok zaten. bu zeminde tam komedi. yuh bee. yöneticilerdendemi farkeden yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Taraftarların isteğini geri çevirmemiş İrfan BUZ Hoca, Ertaç ve İrfan ilk onbirde başlayacak. Bugün eksiksiz çıkıyoruz müsabakaya; bakalım, bugün de yenilirsek bu sefer ne bahane sunacak kıymetli teknik patronumuz!
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Horozlar eses enseledi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Eskişehirspor-Denizlispor mücadelesini seyrettim Trt Türk kanalında. Bu müsabaka için; stadyum neredeyse tamamen doluydu, taraftarlar maç başından beri susmadı, çimler yemyeşildi, oyun çok hareketliydi ve göze hoş gelen bir futbol vardı sahada. Açık yüreklilikle söylüyorum, bu müsabakadan sonra bizimkini izlemek bana her yönden işkence olacak, maalesef.
    0
    0
    Yanıtla