SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Geçen Sezonun Hırçını

0
Güncellendi - 2017-05-25 18:04:09
EYMS Geçen Sezonun Hırçını
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunda ligi ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular 100 sarı, 7’de kırmızı kart gördü.

Ligde 101 sarı kartla Mersin İdmanyurdu en çok sarı kart gören takım olurken, 100 sarı kartla Evkur Yeni Malatyaspor ikinci, 92 sarı kartla Boluspor üçüncü oldu.

TFF 1. Lig’de bu sezon en çok kırmızı kartı Manisaspor (8) gördü. Manisaspor’u 7’şer kırmızı kartla Evkur Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor izledi.

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunda toplam bin 467 sarı kart, 92’de kırmızı kart çıktı.

EN ÇOK SARI KARTI AZUBUİKE GÖRDÜ

Evkur Yeni Malatyaspor’da en çok sarı kartı, 12 sarı kart ile Okecukwu Godson Azubuike gördü. Azubuike’yi 9 sarı kart ile takım kaptanı Sedat Ağçay izledi. Ağçay’ı 8 sarı kart ile Caner Arıcı, Micheal Pereira, Murat Akça izledi.

Sarı kırmızılı takımda Sedat Ağçay, Caner Arıcı, Sadık Çiftpınar, Eren Tozlu, Ferhat Kiraz, Osman Fırat ile devre arasında takımdan ayrılan Ahmet Burak Solakel kırmızı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Suçlu Federasyon...Görüldüğü gibi hiçbir ligde olamayacak bir durum söz konusu. Uzun haftalar boyunca ligin lideri olup son hafta ikinci olarak ligi bitiren bir takımın futbolcularının gördüğü sarı kart sayısı ligden düşen bir takım ile eşit oluyor ve de her iki takımın kart sayısı diğer takımları sollamışsa bunda bir bit yeniğinin olduğu aşikardır...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla