SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Görüp Üreten Kadınlar Teşvik Edilecek

Eğitim Görüp Üreten Kadınlar Teşvik Edilecek
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde kurslarda eğitim görüp üreten kadınlar teşvik edilecek.

Darende İlçesi Balaban Mahallesinde bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nce açılan kurslarda kadınlar üretmeye devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Kadın Eğitim ve Kültür Merkezine bir ziyarette bulunan Kaymakam Ökkeş Safa Türkoglu, üreten kadınlara her türlü destek verilerek teşvik edileceğini bildirdi. 

Türkoğlu, “Devlet olarak kurslar açıp kadınlarımızı üretmeye teşvik etmeye devam edeceğiz. Yeter ki kadınlarımız el emeklerini üretime dönüştürsünler. Üretime dönüştürülen ürünlerin satışından elde edilen gelirle aile ekonomilerine katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Bu nedenle buradaki kadınlarımızın örnek davranışlarını tebrik ediyorum“ dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız