SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elazığ'dan Lider Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-28 17:22:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Elazığspor maçını kazanıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Doğu Derbisi’nde Elazığspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, “Kolay bir maç olmayacak” dedi.

Gevrek, 10 yıldır taraftarların deplasmana gitmediğini anımsatarak, şunları söyledi: “Bu sezon taraftarlarımızda Elazığ’da olacak. Elazığspor deplasmanından puan ya da puanlar almak istiyoruz. Lider olarak dönmek istiyoruz. Önemli bir derbi maçı olacak. Son zamanlarda iki takım taraftarları arasında güzel bir diyalog var. Her şeyden önce dostluğun kazanmasını istiyoruz. O konu bizim için büyük önem taşıyor. Elazığspor karşılaşması hedefimize ulaşma açısından büyük önem taşıyor. İnşallah istediğimizi alıp döneceğiz.”

Elazığspor’un 12 puan silme cezası almasının kendilerini üzdüğünü dile getiren Gevrek, “Rakiplerimizin bu şekilde puanlarının silinmesine gerçekten üzüldük. Rakiplerimizin puanları silinmesin, moralleri iyi olsun biz o şekilde kazanmak istiyoruz. Elazığ’ın puanının silinmesine üzüldüm, o da bizim bölgenin takımı. Doğu takımlarının Süper Lig’de olmalarını istiyoruz. Bu konuda yöneticilere büyük görevler düşüyor. Bizlerde çok hassas davranıyoruz. TFF ve FIFA tarafından kulüp iyi idare edilmediği zaman puanlar silinebiliyor. Bu anlamda kulüp başkanları ve yöneticilerin hassas davranmaları gerekiyor” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengiz karaca (8 yıl önce)
    Sportif başarılar mutlaka çok önemli ama ekonomik dengeleri kurmak bir okadar önemli İnşaallah her ikisinide başaarırız.Taraftar takımına sahip çık tribünleri doldurarak sana yakışanı yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (8 yıl önce)
    İnşallah 3 puanla döneriz..
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.197 saniye