SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'ın 28 Katlı Gökdelenleri Dökülüyor!

0
Güncellendi - 2021-05-10 11:45:35
Elazığ'ın 28 Katlı Gökdelenleri Dökülüyor!
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'ın ikiz kuleleri olarak bilinen ancak henüz tamamen tamamlanmayan 28 katlı binaların fırtına ile camı söküldü, sıvaları yine döküldü. Bunun üzerine tehlike oluşturan binanın çevresinden geçen yollar polis şeridiyle kapatılarak önlem alınmaya çalışıldı.

Meteroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi'nin uyardığı kuvvetli rüzgar ve fırtına dünden itibaren kentte ara ara etkili oluyor. Kuvvetli rüzgar fırtına nedeniyle kentte tehlikeli anlar da yaşanıyor. Merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Acemgülü Sokak'ta yapılan ancak henüz tamamen bitmeyen 28 katlı binanın sıvaları fırtına nedeniyle ikinci kez döküldü, bir pencere ise yerinden sökülerek aşağı düştü. Ara ara dökülmeye devam eden sıvalar nedeniyle, polis herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek için bölgeye çıkan yolu 3 taraftan da şeritle kapattı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dr. Fatih (2 yıl önce)
    Yapının her 28 katına da aynı sistem ile dış mantolama imalatı uygulanmak yanlıştır, 8. inci katından sonraki katlarda betondan dediğimiz kaplamanın yapılması daha uygundur, acaba bu bilgilere Belediye kontrolleri sahip mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Deprem bölgesinde 28 kat imar izni.Elazığ halkı da tıpkı Malatya gibi herşeye mustehak
    %100
    %0
    Yanıtla