SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürüne MHP'den Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-10-09 02:35:47
Emniyet Müdürüne MHP'den Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve il ilçe teşkilatları Malatya’ya atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP Heyetinden yapılan ziyarette, MHP Malatya İl Başkanı Avşar, “Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren bey’in Malatyamız’da huzuru bozan , gerek uyuşturucuya gerek Asayiş konusunda vereceği hassasiyetten dolayı,üstün hizmetlerden ve misafirperveliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Malatya’ya atanmasından dolayı il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. MHP İl Başkanlığı olarak her zaman devletimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.”dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve yönetimine başarılar diledi.  Yaklaşık 1 saat süren ziyaret’te Malatya’nın asayiş konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaplan44 (4 yıl önce)
    Malatyanın trafik sorununa kimse çare bulmuyor.ışıklar trafiği iyice kitliyor.Özellilkle pazar kurulu yerlerde bile araç geçmemesine rağmen ışıklar faal.lütfen biraz daha fazla ilgilenin..100 m de bir ışık olmaz ışık çözüm değil bilakis trafiği iyice kitliyor bari belli saatlerden sonra ışıkları kaldırın.benzine zamana yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • talip (4 yıl önce)
    asansörde?
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)talip isimli kullanıcı yorumuna
    talip sana serberst istediğini yapabilirsin
    0
    0
    Yanıtla