SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ertuğrul Sağlam İle Çalışmak İsterim"

0
Güncellendi - 2017-07-21 16:35:29
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor’da forma giyen forvet oyuncusu Pierre Webo, “Ertuğrul Sağlam ile çalışmak isterim” diyerek, Evkur Yeni Malatyaspor’a yeşil ışık yaktı.

Webo, kendisiyle ilgilenen kulüplerin olduğunu ancak herhangi bir resmi teklifin kendisine ulaşmadığını ifade ederek, “Türk liglerini tanıyorum. Benim için orada olmak önemli. Türk futbolunda yeniden yer almak istiyorum. İspanya’da bireysel olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Ertuğrul Sağlam’ı tanıyorum. Türkiye’nin en önemli teknik adamlarından birisi, kendisiyle çalışmak isterim” dedi.

1982 Bafoussam’da doğan Pierre Webo, ileri uçta forma giyiyor. 1,81 metre boyundaki Kamerunlu oyuncu, İspanya La Liga’da 226 karşılaşmada 47 gol 14 asist, Süper Lig’de 160 karşılaşmada 61 gol, 23 asist ile oynadı.

Gol yollarında oldukça etkili olan ve asistleriyle dikkat çeken Pierre Webo, İspanya ekiplerinden Osasuna’da 127 karşılaşmada 22 gol kaydederken, 1 asist yaptı. İspanya ekibi Mollarco’da 121 karşılaşmada 28 gol atan ve 15 asist yapan Kamerunlu forvet, Fenerbahçe formasıyla 89 karşılaşmada 33 gol atarken, 11 asist yaptı ve Osmanlıspor’a transfer oldu. Ankara ekibinde 58 maçta 16 gol kaydeden ve 7 asist yapan Pierre Webo, Medipol Başakşehir formasıyla 56 karşılaşmada 24 gol attı ve 10 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yapılan transferlerin hiç birini hoca istememiş hepsi menajer dayatması Ertuğrul hocanın istediği hiçbir transfer yapılmadı Yalçın disinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    biz ilk 5 için oynayacağız UEFA bu yıl en az gideceğimiz yer. .1 yıllık kiralık oynayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)Tolga isimli kullanıcı yorumuna
    Bu transfer lemi güldürmee
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.kadar.transferleri.maclarda.goreceyiz.bekliyelim.gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahi (6 yıl önce)
    Ertuğrul hoca bunların hepsini iyi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Hadi oradan
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Bencede iyi transfer yalçın gibi weboda 1 yıl için bize çok faydası olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • EMRAH (6 yıl önce)
    alın abi alın malatyamız kazansın valla alın
    0
    0
    Yanıtla