SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya'ya Poliklinik ve Sağlık Merkezi

0
Güncellendi - 2021-10-01 02:27:13
Eskimalatya'ya  Poliklinik ve Sağlık Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Eskimalatya’ya Semt Polikliniği ve Göçmen Sağlığı Merkezi yapılacağını müjdeleyerek, “Sağlık Merkezimiz için gerekli bütçe Kuveyt Fonundan karşılanacak. Şu anda projesi hazırlanıyor en kısa sürede yapım için ihaleye çıkılacak. 2022 yılında da çalışmalar başlayacak. Eskimalatya’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı’dan Eskimalatya’ya hastane müjdesi geldi.

Kahtalı, bölge halkının uzun zamandır talebi olan hastane için gerekli girişimleri yaptıklarını ve olumlu bir sonuç aldıklarını söyledi.

Kahtalı Alacakapı Mahallesinde Battalgazi Belediyesine ait yaklaşık 5 dönüm arazinin Sağlık Bakanlığına tahsis edildiğini ve bu arazi üzerine Semt Polikliniği ve Göçmen Sağlığı Merkezi yapılacağını ifade etti. Sağlık Merkezi için gerekli bütçenin Kuveyt Fonundan karşılandığını kaydeden Kahtalı, projenin hazırlanma aşamasında olduğunu ve kısa zamanda ihaleye çıkılacağını dile getirdi.

Sağlık merkezinin bölgede önemli bir eksiliği gidereceğini kaydeden Kahtalı, “Projemiz Eskimalatya’ya hayırlı uğurlu olsun. Hakikaten çok önemli bir proje. Eskimalatya’ya bundan önceki gelişimizde bölge halkının bizden en büyük isteği buraya bir hastane yapılmasıydı. Biz de bu noktada gerekli girişimlerimizi yaptık. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder de sağ olsun Alacakapı Mahallesinde belediyeye ait yaklaşık 5 dönümlük araziyi Sağlık Bakanlığı’na devretti. İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli'nin de gayretiyle Kuveyt Fonundan gerekli fonu sağladıktan sonra da sağlık merkezinin yapımı için onay çıktı. Battalgazi̇ Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli’ye vermiş oldukları destekten ve gayretten dolayı teşekkür ederim. Şu anda proje hazırlanıyor ve kısa bir süre içinde ihaleye çıkılacak. 2022 yılında da inşaat çalışmaları başlayacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • berk (2 yıl önce)
    sayın müdürüm 182den randevi alamıyoruz hastanelerde suriyelilere öncelik var sağlıktan emekli olana öncelik yokmu
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    seçim zamanı hele bir gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    tc vatandaşına hizmetler tamamlandı bitti sıra göçmenlerde mi ........
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir garip Malatya lı (2 yıl önce)
    Ey sayın iktidar vekilleri neden Malatya'nın hızlı tren projesi neden iptal edildi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bek (2 yıl önce)
    Eskimalatyada göçmen merkezini istemiyoruz.isteyen varsa oraya yapsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Göçmenler için ne yapsanız azdır.Türk milleti doydu.Sıra göçmenlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Anlaşılan bu siyasilerin Suriyelileri göndermeye niyeti yok... Fazla değil 5 yıl sonra melekbaba, Taştepe, Kültepe, Yeşiltepe, çarmuzu ve Beydağı mahallelerinin yarısı hatta yarısından fazlası Suriyeli olacak... Adamlar ülkenin sahibi oldu resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • 5 yıldır zaten öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Bek (2 yıl önce)
    Göçmen merkezini lüks semtlerde yapın.eskimakatya ya başka bir şeyi layık görmüyor musunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT VAN (2 yıl önce)
    sayın sağlık müdürü Malatya rekora gidiyor vaka sayılarında ona bak bırak acilllllllll
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Allah size akıl fikir versin. Göçmenleri memleketlerine göndermek yerine burada kalmaları için nasıl rahat ettiririz onun derdindeler. Bende göçmen olsam, eğitim bedava, sağlık bedava niye gideyim ki. İlk seçimde bu iktidar gitmezse halimiz harap. Kendi ülkemizde olacağız biz göçmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    göçmenler çok önemli ülkenin gelirini göçmenle yedirdiler yedirmeye devam ediyorlar onuda bizlere hizmet diye yuturuyorlar
    0
    0
    Yanıtla