SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaf Olarak Biz de Müjde Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2021-06-21 01:32:39
A- A+ PAYLAŞ

"PAZAR KISITLAMASI KALDIRILMALI, HAFTA İÇİ DE 23.00'DE BAŞLAMALI.." Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını, gece kısıtlamanın saat 23.00’den sonra başlamasını ve esnafa faizsiz 100 bin TL destek kredisinin verilmesini istediklerini bildirildi.

Keskin yaptığı yazılı açıklamada,  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 21 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında turizm sektörü için KDV desteği müjdesi verileceğini açıklamıştır.  Esnaf camiası olarak biz de müjde bekliyoruz. Pandemi sürecinin mağdur kesimi olan esnaf ve sanatkar camiasının yeniden ayağa kalkabilmesi için hükümetimizden mutlaka faizsiz, 1 yıl ödemesiz en az 100 bin TL kredi desteğinin verilmesi gerekiyor. Esnafa verilen destek, milli ekonomiye geri dönüş yapar, esnafa verilen destek ekonomiye güçlü nefes aldırır, esnafa verilen destek kaybettirmez, ülkeye kazandırır. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan destek bekliyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 21 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında  Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını ve saat kısıtlamasının ise saat 23.00’den sonra başlatılmasını istediklerini de bildirerek, “Artık tam çalışma zamanıdır diyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kündübekli (2 yıl önce)
    Malatya belediyesi 200 gr ekmeği 1.50 kuruş yaptı bari milletin ekmeğine zam yapmasınlar normak ekmek fırınlarda 2 tl. Ne yiyecek bu millet chp belediyelerin de 250 gr 1 TL
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (2 yıl önce)
    sayın başkan ak parti milletvekilleriyle gezmeye devam ettiğiniz sürece bu açıklamalarınız laftan öteye geçemeyecektir.
    0
    0
    Yanıtla