SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evdeki Ölümle İlgili 3 Şüpheliye 'Nitelikli Yağma' Tutuklaması

Evdeki Ölümle İlgili 3 Şüpheliye 'Nitelikli Yağma' Tutuklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 22 yaşındaki gencin öldüğü olayın şüphelisi 3 kişi Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince cinayetten değil, “Nitelikli Yağma” suçundan tutuklandı.

Olay, 16 Ağustos 2024 gün saat 22.30 sularında Yeşilyurt ilçesi İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi’nde, bulunan 4 katlı apartman dairesinde meydana gelmişti. Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Samet Karadağ, hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri olaydan sonra evde bulunan gençler tarafından apartmanın arkasına atılmış vaziyette 1 adet pompalı tüfekte bulmuştu. Olay önce bıçakla yaralama sonucu cinayet olarak görülmüştü. Ancak otopsi ve evde eğlenmek için bulunan gençlerin alınan ifadeleri ve detaylı incelemelerin ardından Samet Karadağ’ın bıçakla değil, pompalı tüfekle vurulduğu belirlendi.

Emniyet ekiplerinin inceleme ve soruşturma sonucunda evdeki gençler arasında çıkan arbedede Samet Karadağ’ın pompalı tüfeğin dipçiği ile karşısındakilere vururken, tüfeğin ateş alması sonucunda yakın mesafeden karnından yaralandığı belirlendi.

Emniyet ekiplerince gözaltına alınan 8 şüpheliden aynı zamanda ev sahibinin oğlu olan M.C.A. ile D.P. ve Ö.F.K. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince cinayet suçundan değil, “Nitelikli yağma” suçlamasıyla tutuklandı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız