SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evkur Yeni Malatyaspor’un 10 Numarası

0
Güncellendi - 2017-06-21 18:14:05
Evkur Yeni Malatyaspor’un 10 Numarası
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un ofansif orta saha oyuncusu Sylvain Marveaux’un peşinde olduğu ve transferde ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı yönetimin, 31 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Sylvain Marveaux’u gündemine aldığı ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.

15 Nisan 1986 Fransa Vannes doğumlu ve 1,72 metre boyundaki Martinigue uyruklu Sylvain Marveaux, on numara pozisyonunda oynuyor.

Ofansif orta saha olarak on numara pozisyonunda görev yapan sol ayaklı Fransız oyuncu, yan mevki olarak sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Fransa’da Lorient takımında forma giyen Sylvain Marveaux, bu sezon 24 karşılaşmada 5 gol kaydetti, 6’da asist yaptı.

Newcastle United U23, Guingamp, Newcastle United, Rennes ve Lorient takımlarının formalarını giyen Fransız oyuncu, Ligue 1’de 150 maçta 22 gol 25 asist ile oynadı.

Sylvain Marveaux’un oynadığı takımlardaki performansı şöyle:

Rennes, 118 maç 20 gol 16 asist

Newcastle United, 57 maç 2 gol, 9 asist

Guingamp, 33 maç 3 gol, 6 asist

Lorient, 27 maç 5 gol, 6 asist

Newcastle United U23, 7 maç 2 gol.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet AYTEKIN. (7 yıl önce)
    Yönetimin bazı hataları oluyor.Mesala Ferhat ile Ahmet Aras'ı kamp kadrosuna almak gibi.Onları götüreceklerine gelecek vaad eden gençleri götürmeliler.(Dorukan-Eskişehir,Gökhan Alkan-Mersin)gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • sporx (7 yıl önce)
    umarız bu otuzluk futbolcularla gidişat iyi sonuçlanır.gerçi tecrübeliler ama genç yetenekli futbolcu da alınsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (7 yıl önce)
    Yaşlı dediğin ,Bu futbolcu ile Fenerbahçe de ilgileniyor kardeş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (7 yıl önce)
    Nasıl oynarlar bilinmez ama uzun vadeli topçular değiller. İlgilenilen futbolcu lar hep 30 yaş üzeri. Biraz mantıklı transfer yapın.
    0
    0
    Yanıtla