SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fair- Play Haricinde Birşey Sergileyemediğimiz İçin Üzgünüz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, “Güzellikler adına Yeni Malatyaspor ve Çorum FK taraftarlarının fair-play'in haricinde herhangi bir şey sergileyemediğimiz için üzgünüz” dedi.

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Ankara'da Çorum FK ile karşılaşan Yeni Malatyaspor 4-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, takımının düşük bir performans sergilediğini işaret ederek, “3 maç sonunda aldığımız 3 mağlubiyet ve hiç gol atmamamıza karşın kalemizde gördüğümüz 9 gol neticesinde durumun hiç de iyi olmadığını biliyoruz. Bugün Ankara'da güzellikler adına Yeni Malatyaspor ve Çorum FK taraftarlarının fair-play'in haricinde herhangi bir şey sergileyemediğimiz için üzgünüz” açıklamasında bulundu.

ÇORUM CEPHESİ..
Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Milli arada iyi antrenmanlar yaptıklarını ve bunların da sahaya yansıdığını aktaran Özbalta, şu ifadelere yer verdi:

“Futbol kuralları içerisinde kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Özellikle vurguladığımız ciddiye alınması gereken müsabakalardan biriydi. Bu gibi müsabakalarda maçı ciddiye almazsanız odaklanmazsanız, golün geciktiği her dakika maçın stres seviyesi biraz daha yukarıya doğru çıkıyor. Bazen inanılmaz kolay pozisyonları kaçırabiliyor veya kazansanız bile çok fazla yıpranabiliyorsunuz. Bu çerçevede oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncu ciddiye aldılar.”

Ankara, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kafadar (2 gün önce)
    Türkiye burası torpilin varsa Şabaniyeye benzesende Türkiye güzeli olursun. Yetersiz olduğunu hocada biliyordu bi iki maç daha idare edeyim belki 3.ligden bi takım düşer. Diye bekliyo. Olan canım takıma oluyo
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Enver (2 gün önce)
    Adil Gevrek 0 Çorum 4 ...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (3 gün önce)
    Hocam farkındamısın Jose Morinhonun bir alt liginde takım çalıştırıyorsun bizi boş ver sen 1.ligde takım çalıştırmayı hak ettiğini düşünüyomusun. Liglerde kaç takımı kaç maç çalıştırdın. Sen dahil bu takımda olmayı hakedebilecek bir Damlu var. Hadi futbolcular şu bu takımda kiralık oynadı sen alt yapıda hocaydın. Sonuçların böyle olması normal pozisyonumuz yok gol nasıl olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdost (3 gün önce)
    Adil parayı alır takımıda düşürür.Gevremiş.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ergün (3 gün önce)
    İzollu Gevrekspor örselenmeye devam ediyor, bu takım asla Malatyayı temsil edemez, kapatın gitsin şu kulübü, Malatyayı ancak Efsane Malatyaspor temsil eder.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor 1986 (2 gün önce)Ergün isimli kullanıcı yorumuna
    Takımı neden hedef tahtasına koyuyorsun birader? Neden Malatyayı temsil edemezmiş? Neden kapatılmalıymış? Sen ve senin gibilerde nasıl bir kafa yapısı ve nasıl bir zihniyete sahipsiniz ki memleketin takımı için yapmadığınız kalleşlik nankörlük kalmadı! Her şeyden önce sizin zihniyetiniz düzelmediği müddetçe hiç bir şey düzelmez! Allah sizi ıslah etsin diyecem ama bunun için iş işten çoktan geçmiş...!!!
    %50
    %50
    Yanıtla