SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçek Hedeflerimizden Birini Açıklayacağım"

0
Güncellendi - 2018-11-27 17:15:26
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, takımın hedeflerine ilişkin, "İlk 10 diyorum. Tabi bu önümüzdeki 4 maçın gidişatı da çok önemli. Önümüzdeki 4 maç direkt bizim rakiplerimiz. Onlardan alacağımız puanlar, ilk yarıyı nerede bitireceğimizi bize gösterecek. Sonra devre arasında yapacağımız iyi transferlerle, ikinci yarı başladığında benim için ilk 7 haftalık süreç çok önemli. Onu iyi atlattığımızda, gerçek hedeflerimizden birini açıklayacağım" açıklamasında bulundu.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere bir araya gelen Bulut, Kasımpaşa mağlubiyeti, önlerindeki Akhisarspor karşılaşmasını, takımın hedefleri ve beklentileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"KAYBETTİĞİMİZ BİR ŞEY YOK"

Bulut, Kasımpaşa deplasmanında aldıkları 3-0'lık mağlubiyetle ilgili, "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Kasımpaşa bu ligin en tempolu takımlarından biri, erken yediğimiz penaltı golü onların işine geldi. Top, oyunda yüzde olarak bizde kalsa da onların işine geldi. Kontra atağa iyi çıktılar, iyi değerlendirdiler. İkinci penaltı pozisyonunu kaçırdılar, atmış olsaydılar belki skor daha farklı olabilirdi. Bizimde yakaladığımız birkaç kontra atak pozisyonumuz oldu ama bu pozisyonları istediğimiz şekilde değerlendiremedik. Nitekim sonuçta mağlup olduk ama kaybettiğimiz bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

"BASİT HATALARI YAPANLAR HEP AYNI KİŞİLER"

Kasımpaşa maçındaki basit hatalardan dolayı dert yanan Bulut, "Bu basit hatalardan dersimizi daha iyi almamız lazım. Sorun, basit hata yapan arkadaşlarımız nedense hemen hemen aynı kişiler. O yüzden o arkadaşlarımız üzerinde antrenmanda daha çok durup, daha iyi çalışmamız gerekiyor. Hiç baskı altında olmayan arkadaşımız, penaltı pozisyonuna neden oldu. Bu hataları yapmamamız lazım. Bir hedefimiz var, bu sene bu basit hataları asgariye düşürmeliyiz" dedi.

"TEK ÜZÜLDÜĞÜM TARAF, BASİT HATALARI ÇOK FAZLA YAPIYORUZ"

Bulut, bir gazetecinin 'Guilherme, Donald ve Mina'nın eksikliğini yaşadınız mı' sorusuna, "Hücum anlamında 7-8 tane gol pozisyonu yarattık. Bunları iyi değerlendiremedik. Tabi Guilherme, Donald sahada olsaydı, belki oyun daha farklı seyredebilirdi. Ama sorun basit hatalar, o basit hataları yapmayacaksın. Rakip iyi oynayabilir, kaliteli bir takım en azından her şeyini vererek, o basit hataları yapmayarak maçı kaybedebilirsin ya da kazanabilirsin. Benim tek üzüldüğüm taraf basit hataları çok fazla yapıyoruz" cevabını verdi.

"LİGİ İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ"

Bulut, ligi istedikleri yerde bitirmek için, antrenmandaki çalışmaları maçlarda sergilemeleri gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Asıl sorunumuz milli maçlardan önce oluyordu, onu Trabzonspor maçıyla kırmış olduk. Milli maç arasından sonra 4,5 gün izin verdim çünkü pazar gününe kadar yeterince zamanımız vardı. Takımımız döndüğünde günde çift antrenman gerçekleştirdik ve U21 takımımızla tempomuzu kaybetmemek için bir hazırlık maçı yaptık. O hazırlık maçı da tempo olarak çok iyi geçti. İyi bir hazırlığımız oldu. Sonucunu 4-5 gün izne bağlamamamız gerekiyor. Bence birazda 5-0'ın getirdiği bir rehavet vardı. 3 galibiyet üst üste almamızın rahatlığı vardı. Lig henüz bitmedi, biz sadece 3 maç üst üste kazandık. Durumumuz iyiydi ve dördüncü sıradaydık ama önemli olan sezon sonunda ligi nerede bitireceğiz. İnşallah istediğimiz yerde bitiririz. İnşallah şuan ki olduğumuz yerlerde oluruz. Tabi bu söylemekle olmuyor. Onu antrenmanda çalışarak gerçekleştirmemiz lazım. Oynayacağımız maçlarda üzerine koyarak, antrenmanda çalıştıklarımızı maçta sergilememiz lazım."

"HEDEFİMİN ARKASINDAYIM"

Hedef konusu da değinen Bulut, "Ben, halen söylediğim hedefin arkasındayım. İlk 10 diyorum. Tabi bu önümüzdeki 4 maçın gidişatı da çok önemli. Önümüzdeki 4 maç direkt bizim rakiplerimiz. Onlardan alacağımız puanlar, ilk yarıyı nerede bitireceğimizi bize gösterecek. Sonra devre arasında yapacağımız iyi transferlerle, ikinci yarı başladığında benim için ilk 7 haftalık süreç çok önemli. Onu iyi atlattığımızda, gerçek hedeflerimizden birini açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

"3 PUAN ALIP, YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Bulut, Akhisarspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Akhisarspor, son Bursaspor maçında 2-0 öndeydi, 4-2 mağlup oldu. Onlarda bir çıkış arıyor. Avrupa Ligi'nde bir maçları var. Zorlu bir maç olacak. Hiçbir maç kolay değil. Söylediğim gibi çıkış atayan bir rakip, onlarda buraya gelecek, buradan puan almak isteyecekler ama biz 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"HÜCUMDA AÇILDIĞIMIZDA SIKINTI OLUYOR"

Bulut, bir gazetecinin, 'Rakiplere karşı daha fazla topa sahip olduğumuz maçlarda genellikle puan kaybı yaşıyoruz, bunu neye bağlıyorsunuz?' sorusuna ise "Hücum anlamında kendimizi zaten daha geliştirmemiz gerektiğini söyledim. Defans anlamında evet iyi işler yapıyoruz, iyi kompakt duruyoruz ama hücum anlamında biraz açıldığımızda orada sıkıntılarımız oluyor. Top kaybettiğimizde, hücumdan savunmaya geçişlerde bazı sıkıntılarımız var. Bunları önümüzdeki haftalarda, devre arasındaki yapacağımız kamp sürecinde gidermeye çalışacağız" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kamil (5 yıl önce)
    Hava çok soğuk hasta ? olduğum için maça gidemiyicem saati çok geç taraftar donarr
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ligde orta sahası en zayıf takımız.kanatlar neredeyse hiç yok gibi.Erkan kaş tüm camiayı çıldırtmaya devam ederken sağ kanatta Cheabek in oynadığını hatta sahada olduğunu hiç farketmiyoruz.Sadık ileri uçta ofsayta düştü gözlerime inanamadım.Bu halimizle hedef kovalamamız imkansız.Her kaleci onur gibi geleni geçene şapka çıkarmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Puan olarak iyi bir yerdeyiz. Ancak bu yanıltmasın. Oynan kaliteli futboldan değil oynadığımız takımların kötü günlerine denk geldik. İyi bir savunmamız var ama ileride durum pek parlak değil. Çok fazla geri pas yapan takımların başındayız. Uzun pas yapamıyoruz. Takımın orta sahasında pas dağıtacak yön verecek bir iki kişi ve ileri uçta bitirici bir forvete ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Malatya 1-Akhisar 4 maalesef böyle :(
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadece erkan değil,Pereira ve chabek in de durumu aynı.oyuna hiç katkıları yok.keşke Emanuel Dening in yerine pereira yı gönderseydik.En büyük şansımız kaleci Farnolle.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Coşkun (5 yıl önce)
    Erol hocam elinizdeki mevcut kadro ile yapabileceğiniz en iyi puanı aldınız.Şüphesiz bunda çok büyük katkılarınız var.Ancak orta sahamız çok kötü adam eksiltecek bir oyuncumuz yok şut atacak ne bir orta saha nede santraforumuz yoktur.Orta sahada oynayan Ahmet İldiz , Murat Yıldırım ve sol bek mevkide oynayan Erkan Kaş bu ligin futbolcuları değil devre arasında bunların yerine daha iyileri alınabilirsa bu takım ligin sonunda en az ilk 5'de olacaktır.Akhisar maçına çok dikkat etmemiz gerekiyor onların son şansı kesinlikle bu maçı çok ciddiye almamız gerekiyor.Son olarak Erol Bulut hocamıza kocaman bir TEŞEKKÜR göndermek istiyorum şimdiye kadar topladığı 21 puan için ama bu puan bizi yanıltmasın her an kendimizi maçları ciddiye almadığımız sürece küme düşme potasında görebiliriz .
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    İç saha maçlarımızda kale arkaları boş olduğundan ötürü stad boş görünüyor, kale arkalarını doldurmak lazım ki hoş görüntü olsun .Kafelerde oturup maç izleyen taraftarlarımıza sesleniyorum takıma sahip çıkalım kafelerde maç izlerken 7-8 çay içiyoruz 12.13 tl yapar maça gitsek o ruhu yaşasak daha iyi değilmi.Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Sayın hocam takım 10 numara. Yalnız Ahmet İLDİZ ve Erkan KAŞ giderse yerine 2 forvet alınca işler değişir yenemeyeceğimiz takım yok MAŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla