SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gider Ayak Tahsilat mı?.. Gevrek, Ogün'ü Gaziantep'e Satmış

Gider Ayak Tahsilat mı?.. Gevrek, Ogün'ü Gaziantep'e Satmış
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Ogün Özçiçek'i bonservisiyle kadrosuna katarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çeken Ogün Özçiçek'i bonservisiyle kadrosuna kattı.

Gaziantep ekibi, Ogün Özçiçek'in kulübü Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan genç orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor'un adeta kabusu olan, hesap veremediği ve başarısız dönemlerden sonra yeniden yönetimi alıp takıma sahip çıkılmasını engelleyen, kendisine de güven duyulmadığı için destek bulamayan, bu nedenle de takımı maça çıkamayacak ve ligden düşecek duruma getiren Adil Gevrek yönetiminin, Ogün Özçiçek'i de bonservisiyle satması, ‘gider ayak ne alırsam kâr' mantığıyla yapılmış bir işlem olduğu yorumları yapılıyor.

Gaziantep, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Erdost (3 hafta önce)
    Denetleme raporların dan bir tanesini başkası yapsa ayvayı yer.Hamudu ile yutmuş.Hesap soran yok.Raporu mahkemeye intikal ettiren de yok.Ye mamo ye.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (1 ay önce)
    Yazık günah bu adam nasil bir güce sahipki kimse kalkipta sen ne yapıyorsun demiyor takimi nerden nereye getirdi ayıptır yaa bırak başkanlığı işte kimse seni istemiyor belli halen yangından ne koparirim mantığı var bisey kalmadı kalmadı klupte tam takır kuru bakır Koskoca malatya şehri takiminin düştüğü hale bakın Sayın başkan görevi bırak ve şehrimizi terket ve yakamizdan duş artık yeter
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mustafa (1 ay önce)
    Adil takımı bitirmeden bırakmayacak Bunu izleyen siyasetcilere yazıklar olsun Bunu izleyen bürokratlara yazıklar olsun Bunu izleyen taraftara yazıklar olsun
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 44murat (1 ay önce)
    Cok iyi yapıyor Gevrek Adil koca malatya ve onca güya malatyaliyim diye geçinen onca iş insanı var nerdeler Gevrek Adil kulübün kapısına kilit vursa kimsenin sesi çıkmayacak malatya vekilleri neredesiniz depremden dolayi malatyayi parsellerde peşindeler vahmalatyam vah malatyasporum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Belki 3 dosya temize çıkar sakın peşini bırakmayın daha evvelde klubun alacağını şirketi üzerine aktarmıştı unutmadık
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Bu insanı kimler koruyor kimler kolluyor inanın bu işleri adil efendi tek başına yapamaz tek bir gerçek var malatyada futbol uzun yıllar toparlanmaz çünkü güven kalmadı.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kimler olacak AKP li vekiller, belediye başkanları koruyor. Onlar istemese Adil Gevrek orada bir dakika kalabilir mi? Öyle bir zor soru sormuşunuz ki.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kral (1 ay önce)
    Parayı yiyenler süper ligde pankart açıp adili at üstüne bindirenler onlar kendilerini iyi bilirler bunlara dikkat edin adil eşittir pankkarcilar siz anlayın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Sahipsiz Malatya olunca meydan Adil Gevrek gibilerine kalıyor. Bir tane adam çıkıpta, bu klüp senin babanın malımı ki böyle oyun oynuyorsun demiyor. Adam kulübü batırdı, şimdi de kalan futbolcuları satarak cebini dolduruyor. Malatya nın vekilleri, belediye başkanları da seyrediyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    A.gevreğin arkasındakilerde en az A.gevrek kadar sorumludur.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • AKP li vekiller, belediye başkanları. Çünkü herkeste biliyor ki onlar istemese destek vermese A. Gevrek orada bir dakika duramaz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • STADI SATMAYA (1 ay önce)
    Dikkatli olun Statı satmaya Bi bakmışınız Stat yerinde yok onuda satmış herşey beklenir her yol var diyorlar vay anasınaki vay
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Kos koca bir mslatya adile baş edemedi sadece helal olsun diyom adile
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Forzamalatyaspor (1 ay önce)
    İki sene önce süper ligde oynayıp oynamayacağım belli olmayan Mustafa eskihaleç Yaman yönetimi tarafından Antep e 14 milyona satılmıştı. 3 yıl geçti süper ligin gözde oyuncusu nasıl 11 milyona satılıyor ben inanmlyorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • denim44 (1 ay önce)
    adiler stadın kameralarını bile çaldılar bu işi yönetimden habersiz kim yapabilir ona kadar soydular
    %86
    %14
    Yanıtla
  • denim44 (1 ay önce)
    Dernekde zamanında adili az kollamadı.Adil gevrek istifa diyenlerin deyim yerindeyse üstüne yürüdüler en başından beri belliydi.Bu arada adili kollayan basında aynı şekilde .İsim vermek istemiyorum tüm malatya biliyor.herkes yolunda kardeşim mamasını alan sustu yoluna baktı bu işler hep böyle memleket sevdası diye bir şey yok.Kim para verirse dernekde basında onun yanında yalansa yalan deyin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Pello su serdar ı o dernek başkanı olan arkadaş sonra yönetime girdi hepsini Allah a havale ediyoruzs
    %80
    %20
    Yanıtla
  • adil ama degil (1 ay önce)
    proje tıkır tıkır işliyor geldi para yok gidiyor vur kaç ahmet yaman 28 oyuncu ile bu takımı bıraktı nerde bunlar klüpte 4 kişi dışında kimse yok ama sözde başkan şimdiye kadar aklı nerdeydi bügün maç var takım yok ses yok nerde bu taraftar dernegi alkışla getirdikleri adile neden ses çıkarmıyorlar daha önceki başkanlara yaptıklarınızı bunada yapsanıza siyasiler neden ses çıkarmıyor bu kadarmı korkuyorsunuz adilden yazık malatya yazık gerçekten birtane adam cıkıp ne oluyor diyemiyor
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bünyamin (1 ay önce)
    Son kalan kırıntıları da toplamaya gelmiş gevrek efendi y.malatyaspor ve Malatya hiç umurunda değil, seni Allah'a havale ediyorum niyetine göre neye layıksan onu versin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bülent 6avuz (1 ay önce)
    Kümesi tilkiye teslim edersen son tavukta satılır. Yeri geldiğinde koskoca malatya derler ama bir adil gevrekten kulübü alamadı. Alamazlarda adama zamaninda siyasilere iyi yatırım yaptı bilen bilir
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ali (1 ay önce)
    Adil Gevrek i kim başkanlık için önerdi ise umarım perme perişan olur rezil rüsva olur
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    O dönemde Malatya Belediyespor ' Yeni Malatyaspor yapılarak sözde belediyenin elini ayağını çekeceği sivil bir takım olması için çalışan , sonuçta bizim bildiğimiz, bizim güvendiğimiz diyerek, takımı teslim eden o dönemin belediye başkanı ve siyasiler de en az Adil Gevrek kadar günaha ortakdır, ayrıca o dönemin öncesinde Adil Gevrek ismi Malatyalı tüm işadamları , dernekleri , vakıfları, diğer sivil toplum kuruluşlarını kendisinin kurmuş olduğu üyelerinin de çok büyük sayısını İzollu, Pütürge yöresine ait köy derneklerinin olduğu Mastob ' üye etmeye çalışan, aralarında ülkemizin en büyük holding, grupların olduğu, on binlerce çalışanı olan Çalık, Lcv ( Vahap Küçük ailesi), Erman Ilıcak, Acıbadem ( Mehmet Ali Aydınlar) , Mehmet Akif Üstündağ, vb ünlü yatırımcıların yer aldığı, eğitim ve istihdam başta olmak üzere ilimize çok büyük yatırımları olan Miad ( Malatyalı iş adamları derneği) , gibi belli başlı ve her düşünceden, siyasiden olan bir derneği kendi çatıları altında tutmak isteyen, onların üstü olmayı düşünen bir yapı maalesef siyasilerin de desteğiyle şuan Malatya da futbol konuşulmasına engel olan kişidir Adil Gevrek ve destekçileri.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kernekli (1 ay önce)
    Sn başkan hem futbolcumuz yok maça çıkamayız diyorsun hem topçu satıyorsun. Buradan tüm Malatyalılara sesleniyorum. Kabul ederseniz İnsaniyet namına beş kuruş para almadan ben stoper olurum ama 40 yaşındayım. İkardiyi mikardiyi pek tutamam ama helal olsun ne gol attı dersiniz. Stoper olam mı! Hı?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 ay önce)
    Yemekler yendi, şimdi tavanın dibi sıyrılıyor. Sonra herkes yoluna...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hamza (1 ay önce)
    Tetteh, Ndayishimiye bu transferlere bi bakılsın. Ayrıca Aleksic, Guilherme, Hadebe… bunlar hep sözde bonservis aldığımız aklıma gelen topçular. İssiar Dia yine yüksek kontratla üç sene yatıp giden bir transfer. Adem Büyük ile yapılan yüksek kontratlar…Sonuç milyon Euro borçlar…Adam hala gelmiş para verin ben bu takımı kurtarayım diyor. Ve Malatya yine sessiz yine sahipsiz yine birilerinin atını oynattığı bizimde izlediğimiz bir şehir. Tebrikler…
    %90
    %10
    Yanıtla
  • yaptığı yanına kar kalmamalı. birileri bu işi takip etmeli
    %91
    %9
    Yanıtla