SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelecek Partisi İl Başkanı Soyadını Değiştirmiş

0
Güncellendi - 2021-07-31 12:56:46
Gelecek Partisi İl Başkanı Soyadını Değiştirmiş
A- A+ PAYLAŞ

KENDİNE DE 'KIYMETLİ İL BAŞKANIMIZ' DİYE YAZDI!.. Geçtiğimiz haftalarda, aile şirketinin suçlandığı 'Nitelikli Dolandırıcılık' olayıyla adı gündeme  gelen, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Avukat Raşit Alaca'nın, soyadını 'Başkan' olarak değiştirdiği öğrenildi.

Adı bir süre önce, iki yöneticisi ve hissedarı 'nitelikli dolandırıcılıktan' tutuklanan aile şirketinin ortağı olarak anılan Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Avukat Raşit Alaca'nın, soyadını 'Başkan' olarak değiştirdiği önce sosyal medyadaki hesaplarında görüldü.

Avukat Raşit Alaca, soyadı değişikliğini daha sonra Türkiye Barolar Birliği'ndeki Avukat Levhası'na da taşıyarak, buradaki kimlik bilgisini 'Raşit Başkan' olarak değiştirdi.

Parti sitesinde halen 'Alaca' olarak geçiyor

Ancak Raşit Alaca'nın soyadı değişikliğinin, Gelecek Partisi internet sitesindeki kimlik bilgilerine işlenmediği, https://gelecekpartisi.org.tr/malatya modülünde, halen 'Raşit Alaca' olarak yer aldığı gözlendi.

Aile şirketine operasyon düzenlenmiş, şirketin 2 yönetici ve hissedarı tutuklanmıştı

Raşit Alaca, inşaat alanında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde, “Bir daireyi birkaç kişiye satma yoluyla nitelikli dolandırıcılık” iddiasıyla Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında iki yöneticisi ve hissedarı tutuklanan Alaca İnşaat Ltd. Şti. ile hiç bir şekilde ortaklık ilişkisi bulunmadığını iddia etmiş; ancak Ticaret Sicil Gazetesi'ndeki şirket kayıtları kendisini yalanlamıştı.

Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, soyadını 'Başkan' olarak değiştiren Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Raşit Alaca'nın Kasım 2018 – Haziran 2019 tarihleri arasında, 8.000 payı tüm hukuki ve mali yükümlülükleri ile 'Nitelikli Dolandırıcılık'la suçlanan Alaca İnşaat'ın ortağı olduğu ortaya çıkmıştı.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Baro Levhasında 'Alaca'lı kayıt

GÖRSEL: Baro Levhasında 'Başkan'lı kayıt

GÖRSEL: Gelecek Partisi'nin internet sitesinde ise hala 'Alaca' soyadıyla yer alıyor

GÖRSEL: GP İl Başkanının, eski ve yeni soyadının yeraldığı, kendisini 'Kıymetli il başkanımız' olarak tanımladığı twitter mesajı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Bari Meral Akşener gibi başbakan deseydi kendisine, belki başbakan olurdu. Yalnız başkandan rica ediyorum, Özalper mahallesindeki dev boyutlu Davutoğlu resmini kaldırsınlar, hasde oluyorum, canım mahalleye girmek bile itemiyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • aşı isteğe bağlı olsun (2 yıl önce)
    Haber için tebrikler ,sesimize ses oldunuz Allah razı olsun sizden.Şunu demek istiyorum yapılan alaca inşaattan dolayı yüzlerce mağdurların mağduriyeti SOYAD DEĞİŞTİRMEKLE giderilecekse tebrik ederiz g.parti il başkanını ne yazıkki biz hala mağduruz soyad değiştirmekle bu işler olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Başkanım sen çok yaşa
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakter meselesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 yıl önce)
    Başkan denilmeyi ne kadar çok istiyormuski adam soyismini başkan yapmış Değişik durumlardan biri olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Öncelikle haberiniz için tebrikler teşekkürler.Malatyanin millletvekilleri nerede merak ediyorum bukadar mağdur var iken açılıştan açılışa koşan vekillerimiz bu konu ile ilgili neden bir açıklama yapmiyor acaba ??birde Mehmet Demir bey kaliteli haber derken heralde alışmış gerçeklerin gizlenip yapanın yanına kaldığı yada diğer Malatya basının yaptığı gibi duymasını oynamayı Mehmet Demir beyyy sen bir savcılığa git bak kaç mağdur var kaç kişinin evi kaç kişiye satılmış yada insanların paraları alınıp nasıl milletin parasını hiç ederek zengin olunmuş.Yoksa sendemi bunların sayesinde beş on kuruş tapip savunanlar dansın bı hesap nonu yazda paranı vereyim sende durusce bı yorumyap.Beyefendi haberi beğenmiyormus tabi esas haber gerçek haber olunca hesabınıza gelmez.Sayin savcı gerekeni yapmış zaten inşallah Adalet yerini bulacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    Yüce Allah (c.c) kullarini ikiz yaratirmiş, Jet Fadıl'a ne kadar çok benziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    demekki bu arkadaş türkiyeye umut olsun diye kurulan bir partinin il başkanı yapılıyor... ailesine küfür eder gibi soy isimde değiştiriliyor... zaten başkan asıl suçluyu işaret etmiş :)))) yurdum insanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşenur (2 yıl önce)
    Mağdur insanların önce mağduriyetini gidermeleri lazım. Şahsen 2014 den beri hala bana satılan dairemi yada yasal faiziyle paramın iadesini bekliyorum.benim gibi bu durumda olan çok insan var yaZık. İnşallah hakkımızı kanun alacaktır alacalardan
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaca inşaat mağduru (2 yıl önce)
    Allah'tan il başkanı yaptilar. Vali Başbakan, Cumhur başkanı olsa soyadını ne yapar di
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Allah katında soyadı aynı bu bize yeter. Bizim mağduriyet imizi Allah biliyor yeter. Elbet ölüm ve ahiret var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bunun Malatya'da demekki habercilik değeri çok fazla... böyle habermi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana ters geldi galiba emre bek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mağdur (2 yıl önce)
    Yıllarca sesinizi duyuramadik. Mağduriyeti mizin duyurulması na vesile olduğunuz için teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Malatya haber Malatya'da gerçekten tarafsız haber yapan tek haber yüreğinize sağlık bir adam soyadını degismi bu ayipta ona yeter elinize emeğinize sağlık Malatya haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Ben de MalatyaHaberi tebrik ederim. Bu kadar detaylı ve hummalı bir çalışma yaparak Alaca'dan Başkan'a nasıl geçtiğini çok iyi yakalamış. Harbiye harbi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Raşit bey artık ömür boyu BAŞKAN olarak kalacak. Tebrik ve takdir ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla