SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Her Eve Yangın Söndürme Tüpü

0
Güncellendi - 2021-08-06 19:45:58
Her Eve Yangın Söndürme Tüpü
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinin kırsaldaki ağaçlık bölgelerinden Hezenek Köyünde (kırsal mahalle), evlere 30 yangın söndürme tüpü dağıtıldı.

Yangın tüpü dağıtımı ile ilgili olarak Arapgir Belediyesi'nden şu bilgi verildi:

"Hezenek Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkının katkılarıyla 30 yangın söndürme tüpü temin edilerek talepte bulunan vatandaşlara teslim edilmiştir.

Ülkemizde son günlerde sıkça meydana gelen yangınlar sonucunda, yangın öncesi alınan genel tedbirler kapsamında başlangıç yangınlarına müdahalede bulunmak için Mahalle Muhtarı Reşat Akpınar tarafından mahallede ikamet eden vatandaşlara 30 adet yangın söndürme tüpü dağıtıldı.

Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem, MHP İlçe Başkanı Cengiz Koca ve mahallelilerin bulunduğu programda yangın tüpleri vatandaşlara dağıtıldı.

Bu proje ile yangınlar büyümeden başlangıç aşamasında itfaiye gelene kadar müdahale edilecek, oluşabilecek büyük tehlikelerin önüne geçilecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız