SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Maçını Malatya'ya Karşı Oynamıştı

0
Güncellendi - 2017-07-14 20:10:39
İlk Maçını Malatya'ya Karşı Oynamıştı
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray'dan Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya için sarı-kırmızılı kulüp tarafından veda töreni düzenlendi.

Sparta Prag, Semih Kaya ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kaya için sarı-kırmızılı kulüp veda töreni düzenledi. Düzenlenen törende takım arkadaşları ile vedalaşan Semih, ardından kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

Kariyerine İzmir Petkimspor'da başlayan Semih, 8 bin Euro yetiştirme bedeli karşılığında Galatasaray altyapısına transfer olmuştu. Karl-Heinz Feldkamp'ın dikkatini çeken Semih 2007-08 sezonundaki Sivasspor maçında yedek kulübesinde oturmuştu. 17 Ocak 2009'da Malatya ile oynanan kupa maçında ilk kez A takımla resmi bir maça çıkan Semih Kaya'nın ilk Süper Lig maçı ise 19 Nisan 2009 tarihindeki İstanbul BB mücadelesi olmuştu.

2009'da Gaziantep'e ardından 2010'da Kartal'a kiralanan Semih, Fatih Terim'in gelişiyle birlikte 2011-12 sezonunda yeniden yetiştiği topraklara döndü. Aynı sezon 9. hafta Kayseri deplasmanında formayı kaptı ve Galatasaray kariyerinde 202 kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Süper Lig'de 5 golü bulunan Semih Kaya; 23'ü A Milli olmak üzere 70 kez ay-yıldızlı formayı giydi. 4 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 4 Süper Kupa şampiyonluğu kazanan Semih, 2008 Süper Kupa finalinde ise yer almadı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bizim alt yapıdan Malatya Belediyespor zamanı en son Mehmet Topal çıkmıştı. Sonrası gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla