SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Hukuk'un Eski Dekanı YÖK Üyeliğine Atandı

İnönü Hukuk'un Eski Dekanı YÖK Üyeliğine Atandı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin eski dekanlarından Prof.Dr. Kemal Şenocak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyeliğine atandı.

CUMHURBAŞKANI 2 ÜYE ATADI..
Yükseköğretim Kurulu üyeliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Yükseköğretim Kurulu üyeliklerine, Üniversitelerarası Kurul tarafından seçilen Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Prof. Dr. Hüseyin Karaman atandı.

Söz konusu atamalar, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 6. maddesinin b/5 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 7. maddeleri gereğince yapıldı.

İNÖNÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NİN ESKİ DEKANI..
YÖK Üyeliğine atanan isimlerden Prof.Dr. Kemal Şenocak, Prof.Dr. Cemil Çelik'in rektörlüğü döneminde, 2010- 2016 yılları arasında İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunmuştu.

Prof.Dr. Şenocak, daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü görevine getirilmişti.

malatyahaber.com- Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erdinç (2 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi, bir emek bitmek tükenmeyen bir gayret ve onbinlerce onurlu ve gururlu öğrenci mezun eden bir eğitim kurumu. Prof. Dr. Safa Erkün Mimar Sinan Üniversitesinin eski rektörü idi. Rektör Prof. Dr. Engin Mevlüt GÖZÜKARA bugünkü Kampüsün fedakar mimarıydı. Prof. Dr. Emekli Tümgeneral Ömer ŞARLAK Ankarada Gülhane Askeri Tıp Akademisinin rektörü idi. Bunların dışında isimlerini saygı ile andığım diğer rektörler; Prof. Dr. Süreyya AYBAR Kurucu Rektör Prof. Dr. Nihat NİRUN, Prof. Dr. Yüksel İŞYAR, Prof. Dr. Engin Mevlüt GÖZÜKARA, Prof. Dr. M.Ali OTO, Prof. Dr. Behsan ÖNOL, Prof. Dr. Mehmet YÜCESOY, Prof. Dr. Fatih HİLMİOĞLU, Prof. Dr. Cemil ÇELİK, Prof. Dr. Ahmet KIZILAY isimli beyefendilerden Süleyman Demirel'in maksatlı olarak Rahmeyli Özal'ın planını bozmak için Malatya ya gönderdiği Ömer Şarlak'ın dışında hiç biri de siyasetin çirkin yüzünü ve laubaliğini bu şehre ve halkına yaşatmadı. Taaaaki Malatya, bu malumlarla tanışana kadar... Malatya hem bilimde hemde sporda hiç bu kadar güçsüz ve hiç bu kadar gülünç duruma düşmemişti...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdinç (2 yıl önce)
    Bir, yılların bilim yuvası İNÖNÜ Üniversitesine hayranlıkla bakın. Bir de, ısmarlama olarak bacıya özel kurulan ve al içinde tepe tepe oyna denilen ve her gün bir başka skandalla sarsılan Rahmetli Özal'ın adı istismar edilen sözde Üniversiteye bakın ve milyonların nasıl çar çur edildiğini görün ki; Ekonomideki daralmanın nedenleri ile İnsanların siyasilere darılmasının sebebi gizli kalmasın.
    %91
    %9
    Yanıtla