SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz Dönemi Bitti Korkmaz Dönemi mi Başlıyor?

0
Güncellendi - 2017-05-31 15:01:44
Buz Dönemi Bitti Korkmaz Dönemi mi Başlıyor?
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’u TFF 1. Lig’den Süper Lig’e taşıyan teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Sarı siyahlı kulüp ile iki yıl çalışan ve takımı Spor Toto Süper Lig’e taşıyan tecrübeli teknik adam, Malatya’daki kupa töreni sonrası Almanya’daki ailesinin yanına gitmişti. Yönetimin, tecrübeli teknik adamla bir görüşme yaptığı ve karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı öğrenildi.

Yönetimin, İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından listesinde bulunan Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz ve Sergen Yalçın ile görüşmelere başlayacağı ileri sürüldü.

Teknik direktör İrfan Buz’un sözleşmesi 31 Mayıs 2017 itibariyle sona ererken, tecrübeli teknik adama sözleşmesinin yenilenmeyeceğini iletildiğinin bildirildiği öğrenildi.

BÜLENT KORKMAZ İLE ANLAŞILDI MI?

Sarı siyahlı yönetimin, teknik direktör İfan Buz ile yollarını ayırma kararını almasının ardından teknik direktör arayışına başladığı öğrenilirken; Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın ve Bülent Korkmaz isimlerinin listede yer aldığı bu isimler arasından Korkmaz’ın ağır bastığı öğrenildi.

Bir süredir transfer çalışmalarına başlayan yönetim, kısa süre içerisinde teknik direktör sorununu halledip, transfer çalışmalarına yoğunlaşmak istiyor. İrfan Buz’dan boşalan koltuğa bir süredir takım çalıştırmayan Bülent Korkmaz’ın oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BÜLENT KORKMAZ KİMDİR?

Bülent Korkmaz, Galatasaray ve milli takımda forma giymiş eski Türk futbolcu ve teknik direktör. Futbolculuk döneminde stoper mevkinde forma giydi. Futbolculuk kariyerini sona erdirmesinin ardından teknik direktörlük yapan Malatyalı 49 yaşındaki Korkmaz, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor takımlarında antrenörlük yaptı.

Korkmaz, Bursaspor ve Gençlerbirliği’ndeki antrenörlük dönemlerinin ardından Galatasaray, FK Bakü, Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir, Kayseri Erciyesspor ve Mersin İdman Yurdu takımlarında teknik direktörlük görevinde bulundu.

Bülent Korkmaz, 24 Kasım 1968 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Malatyalı. 1987 yılından 2005 yılına kadar sadece Galatasaray forması giydi. 2000 UEFA Kupası final maçında kolu çıkmasına rağmen kolunu sardırarak oyuna devam etmesi taraflı tarafsız bütün futbolseverlerden alkış aldı. 37 yaşına kadar futbol oynayan Korkmaz, 102 kez milli formayı giydi ve 2002 yılında dünya üçüncüsü olan milli takımda kadroda yer aldı. Korkmaz, 102 milli maçta 3 gol attı.

Galatasaray’da en çok lig maçı oynayan futbolcu olan Korkmaz, 630 lig maçında 15 gol atarken, 13’te asist yaptı. Korkmaz, 1 UEFA kupası, 1 Süper Kupa olmak üzere 8 Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 6 TSYD Kupası kaldırdı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

103 yorum yapılmış

  • VAİZOĞLU 44 (7 yıl önce)
    37 yaşına kadar futbol oynayan Korkmaz, 102 kez milli formayı giydi ve 2002 yılında dünya üçüncüsü olan milli takımda kadroda yer aldı. Korkmaz, 102 milli maçta 3 gol attı. Galatasaray’da en çok lig maçı oynayan futbolcu olan Korkmaz, 630 lig maçında 15 gol atarken, 13’te asist yaptı. Korkmaz, 1 UEFA kupası, 1 Süper Kupa olmak üzere 8 Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 6 TSYD Kupası kaldırdı. YUKARIDA FUTBOLCULUK DÖNEMLERİNDEN GAYET GÜZEL BAHSETMİŞSİNİZ! İYİ PEKİ ANLADIKDA BU ADAMIN HOCALIK KARİYERİNDE NE BAŞARISI VAR NEYAPMIŞ NE ETMİŞ KİMLERİ ŞAMPİYON YAPMIŞ! KİMLERİ DÜŞMEKTEN KURTARMIŞ? KİMİ AVRUPA KUPALARINA GÖTÜRMÜŞ? BİRDE BUNLARDAN BAHSETSEYDİNİZ???
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    geldiğimiz gibi gideriz başka söze gerek yokk........
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (7 yıl önce)
    BAŞKA ADAM MI KALMADI DA BÜLENT KORKMAZI BULDUNUZ! ÇOK ARADINIZ MI BARİ? YAHU AKILLI OLUN AKILLI! BU ADAMDAN HOCA FALAN OLMAAZZ! GEÇMİŞTE NE BAŞARISI VAR NE YAPMIŞ NE ETMİŞ? KAYSERİ ERCİYESİ VE MERSİNİ KÜME DÜŞÜRMEKTEN BAŞKA NE MARİFETİ VAR? MADEM ARTİST BÜLENTİ GETİRECEKSENİZ İRFAN HOCAYI NEDEN GÖNDERDİNİZ? KARDEŞİ MERT KORKMAZ NE YAPTI Kİ BU NE YAPSIN? AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN MACERA ARAMAYIN! ADANASPOR GİBİ TAKIMI ÇIKTIĞI GİBİ DÜŞÜRÜRSÜNÜZ AMAN HA DİKKATTT...
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    Bülenti İSTEMİYORUZ. Geçmişi MALATYASPORA KARŞI KARANLIK,ODA GERÇEK MALATYASPORLU DEĞİL bİZE KARŞI OYNANAN BİR MAÇINI UNUTAMIYORUM İSMİNİ BİLE ÜST GEÇİDE VERMİŞTİK NANKÖR ÇIKTI
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (7 yıl önce)
    bülent korkmaz kötü tercih ertuğrul sağlamı ikna edin
    0
    0
    Yanıtla
  • metehan (7 yıl önce)
    bence yilmaz vural gelsin en iyisi o
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Aslan (7 yıl önce)metehan isimli kullanıcı yorumuna
    Yılmaz Hoca en iyisi destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    İrfan hoca olmazsa seneye 1. ligdeyiz haberiniz ola
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (7 yıl önce)
    Kimseyle anlaşılmadı.Anlaşılsa açıklanır.Bülent Korkmaz da gizli,saklı tutulacak ünlü bir teknik direktör değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (7 yıl önce)
    SÜPER LİG ve BÜLENT KORKMAZ . HATA YAPMAYIN DİYORUM SADECE. BAŞKA İSİMLER DÜŞÜNÜLSÜN ki 5-6 HAFTA 0 PUAN LA BAŞKA TEKNİK ADAM ARANMASIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (7 yıl önce)
    BÜLENT KORKMAZ MI ... YAZIK BEEE. BU KADAR VİZYONSUZLUKLA SENEYE GENE DÜŞERİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP BAŞIBÜYÜK (7 yıl önce)
    Malatya lı onurlu ve gururludur.aynı zamanda vefalıdır da....bu neden oldu biliemiyorum.Bülent Korkmaz neden malatyaspor yerlerde iken sahiplenilmedi de şimdi....pasta hazır ve yiyeçekler aranıyor....İrfan hocam hakkını helal et malatyasporlular olarak sizi seviyoruz ve hep sevecegiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (7 yıl önce)
    Bülent korkmaz denen sözde Malatyali,Malatya'da oynanan galip geldikleri bir maç sonrası taraftarlarına yumruk şov yapmıştı.Ben bunları unutmadim.Bosta kalinca Malatyalı olduğu aklına geldi galiba...Teknik direktorlukle uzaktan yakından alakası olmadığı gibi,iticilikte master yapmış bir insan.Bulent Korkmaz bu takıma teknik direktör olursa maçlara gitmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    yazık çok yazık.. böle bi yönetimin futboldan uzak olduğu net ve açıkttır… şampiyonlukta malatyalı göz yaşı dökmezken. irfan hoca göz yaşı döktü.. başarıysa başarı da var.. başarılı hocayı gönder.. başarısız bülent korkmazı getir.. yuhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet timur (7 yıl önce)
    Ohh mis... Hocamız, bugüne kadar gittiği tüm takımlara çağ atlatan(!), alt yapıdan bulduğu cevherleri sahaya süren(!), 5 yılda 9 kere şampiyon olmuş(!) istikrar abidesi BÜLENT KORKMAZ olsun. Futbolcu olarak da Galatasaray'dan 3 kilo, Beşiktaş'tan yarım kilo, Trabzonspor'dan 2 dönüm topçu alalım. menajerlerle ve topçuların ceplerini doldurup hayır işleyelim. Bu işlere bakacak yöneticiler de nasiplensin aziz mübarek ayda... Ondan sonra da 2027-2028 liginde özbeöz Malatyaspor lige yeniden çıkana kadar "biz nerede hata yaptık?" der ağlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bunlar hepsi kulis..sanki bulent kormaz kesinmis gibi bakiyorsunuz..bence sergen yalçın en iyi karar olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    Sıkı tutunun; düşüyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • drcengiz (7 yıl önce)
    Bu seneki malatya kafrosundan son gidecek adam hocaydi ilk onu gonderdiler bence sedat futbolcu menejer olarak kalmali hem oynamali hem takimi yonetmeli:))
    0
    0
    Yanıtla
  • basri terece (7 yıl önce)
    Eğer bu takım Bülent Kormaz'a teslim edilecekse. Bu Başkan ve yönetimi bu takımın başında illada ben olacağım diyorsa kendilerine ve goygoycu takımına hayırlı olsun,Ben ve benim gibi malatyasporumuzun maddi ve manevi değerini gerçek anlamda savunan Malatyasor sevdalıları artık boş hevesler peşinde koşmayacağına eminim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (7 yıl önce)
    İrfan Buzun gitmesi iyi oldu. Bencildi ve adam kayiriyordu. Takımı böldü. Futbol bilgisi ve yardimci ekibi yetersizdi. Alınan oyuncular ortada. Hepsi yandaş menajerden getirilen sıradan topçular... iyi bir hoca getirilirse zaten takımın tamamına yakını değişir. Değişim ve gençleşme şart. Hadi hayırlısı. Şimdi iyi transferlerle iyi bir hava yaratılabilir şehirde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz iyi bir futbolcuydu.Teknik direkdörtlük kariyeri ise iyi değil.Acele edilmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (7 yıl önce)
    İrfan Buzun gönderilmesi, mevcut yönetimin bu sezonki ikinci başarısıdır. İrfan Buz, hoca falan değildi. Onu göndermekte geç bile kaldılar. Yerine kim gelirse gelsin İrfan Buzdan daha başarılı olacaktır. Bu, kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (7 yıl önce)Riza isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrik ederim sizi müthiş bir analiz yapmışsınız, T.F:F 1.lig facebook da 17 takımın taraftar yorumları ve ulusal basın otorite ve uzmanlarının göremediğini siz görmüşsünüz. Bu takım futbolcu kalite yetersizliği ve bu imkanlarla lige çıkmasındaki en büyük etken, Teknik direktör ve teknik heyet olarak değerlendirmelerine rağmen. Sizin müthiş bakışınızla bizde İrfan hocanın şansı ile lige çıkardığını öğrenmiş olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Yönetimin teknik dir.araması na gerek yok. Kapalı B. Blok un % 80 i. Bu işlerden anlıyor. ANCAK İRFAN BUZ' U çok ararsınİz. Yitirmeyin derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Mehmet Özdilek de malatya yı bilen ve göze hoş gelen futbol oynatan bir hoca o da düşünülebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Bu yonetim Elindeki hocanın kıymetini bilmediği gibi yerine getirmeye çalıştığı hocada gidenden daha vasat oluyorsa bu seyirci şimdiden tribüne gitmeye sıcak bakmaz malatyasporumuz 11 yıl sonra süper lige çıkmış hocasıda kadrosuda iyi olmalı, bu takımın genlerinde alman alt yapısı var bu nedenle CHİRİSTOPH DAUM şu an Romanya mili takımında baş antrenör bence teklif yapılıp getirilmeli madem başarı isteniliyor madem hocayla ekonomik sorunumuz yok deniliyor o halde al getir Daum u
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz'da ısrar edilirse yönetim yanlış apar.Bülent Korkmazın antrenörlükte bir başarısını duymadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    bülent korkmazzı istemiyoruz itemiyoruz yeniden irfan buz hocayı istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    BÜLENT KORKMAZ GELİRSE MACLARA GİTMİYORUZ KOMBİNE PASOLİG HİC BİRİ OLMAYACAK SAYIN BASKAN KENDİNİZ CALAR KENDİNİZ SÖYLERSİNİZ KÜME DÜŞMEK İÇİN STADA GELMEYİZ AKILLI KARARLAR VERİN GİTTİGİMİZ YER SÜPER LİG HERKES AYAĞINI DENK ALSIN TARAFTARLAR OLARAK BİZLERDE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM BÜLENT KORKMAZİ İSTEMİYORUZZZ!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bu kafayla maclara gelme zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Yönetimin yaptığı tek kelimeyle AYIPTIR...
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ Yönetim duy sesimizi Allah aşkına Ne olur birileri devreye girsin tadım tuzum kalmadı bu haberden sonra Bülent KORKMAZI İSTEMİYORUZZZZZZ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri (7 yıl önce)
    Arkadaşlar kampanya yapalım gerekirse gerekli yerden izin alarak yönetimi protesto edelim Takımı çok iyi tanıyan bilen camiyayı çok iyi tanıyan taraftarlarla arası çok iyi olan beyefendi bir hocayı gönderiyoruz onun yerine başka teknik direktör getiriyoruz gerçekten yönetim macera arıyor.Bir taraftar olarak yönetimi kınıyorum.Hali hazırda bir teknik direktör varken bu neyin macerası Adil Gevrek İrfan Hocanın yerine sen gitsene tekrar tekrar söylüyorum bu taraftar maçlara gitmezzzz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    Bu adam gelirse çok sevdiğim takımımdan soğurum ne olur getirmeyin şunu ne olur ne olur ne olur .... Yönetim duy sesimizi İSTEMİYORUZZZZZZZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    Taraftar dernekleri acil göreve yönetim bu yanlıştan dönmeli ne olur acil acil acil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (7 yıl önce)
    İrfan buz hocaya teşekkür ederiz. Emeğine sağlık. Ancak kabullenmek gerekiyor, artık süper ligdeyiz ve irfan hocam bu lig için gerekli teknik ve taktiğe sahip değil. Malatya'da misyonunu tamamlamıştır. Teknik ekip yetersiz olduğu sürece yapılan transferlerin başarılı olmasını beklemek hayal olur. Bence en önemli transfer teknik direktör transferidir. İnce eleyip sık dokumak gerekiyor. Eğri oturup doğru konuşalım. Mevcut kadrodan korunacak futbolcu sayısı bir elin beş parmağını geçmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (7 yıl önce)
    ALLAHIM İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR KABUS GİBİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Madem hoca gitti yerine gelen daha iyisi olması bülent korkmaz daha öncede görev yaptı bence olumsuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • lig (7 yıl önce)
    ..ne Bülent Korkmaz ne de 8-0 lık Ertuğrul sağlam ile olmaz.belki Sergen le olabilir.hem İrfan Hocayı neden gönderdiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ata (7 yıl önce)
    Madem İrfanı yolladınız bundan sonra yapmanız gereken tek eylem,İrfandan iyisini getirmeki,Sakın Ha Bülenti filan getirmeyin,Bülentin Malatya maçlarındaki tavırlarını o taraftar unutmadı,unutmaz,Bülenti getirmek taraftarı hiçe saymak demektir bizim için
    0
    0
    Yanıtla
  • Ediz (7 yıl önce)
    DEREBEYLERİ BU İŞE EL ATMALI. BU YANLIŞTAN DERHAL DÖNÜLMELİ
    0
    0
    Yanıtla
  • şu her maç takımın ceza alamasına sebep olan derebeyleri mi küfürden başka tezahürat bilmeyen takımı desteklemek yerine fantaziler peşinde koşan derebeyleri mi bana kalırsa lağvolması gereken bi taraftar grubu
    0
    0
    Yanıtla
  • En etkin taraftar grubu oldukları için söyledim. Ayrıca katılmıyorum, bağımsız olarak birçok deplasmana gittim, mümkün mertebe küfür etmiyor, ettirmiyorlar. Dikkat et İnönü'deki maçlarda en az ceza yiyen tribün belki de Maraton'dur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (7 yıl önce)grkn isimli kullanıcı yorumuna
    En çok küfür eden taraftar 40 yılda 1 maça gelip açık tribün de çekirdek çıtlayıp çekirdeği bitince de hakeme oyunculara saydıran tahminen 40-50 yaş arası dayılardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri (7 yıl önce)
    Eğer bu yönetim bu kadar yazılan mesajları okuyup ,görüp halen Bülent KORKMAZ adında ısrarcı olursa bilinsin ki bu taraftar hiçbir şekilde maçlara takımı desteklemeye gitmez kombine satışı gerçekleşmez gelecek faydalı futbolcu varsa Malatyasporumuza gelmez UYUMA YÖNETİM bu taraftar İrfan BUZ'dan başkasını istemiyor.Malatyamızı temsil edecek bizi kendi hırsıyla çoşturacak hoca lazım bu kişide İRFAN BUZ'dur.Kimse Kusura bakmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (7 yıl önce)
    Düştük
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Kesinlikle yanlış bir karar. İrfan hocayla devam edilmelidir.bülent korkmaz irfan hocadan iyi değil hem zor günlerde nerdeydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Arkadaslar bu karr yönetimin karari degil Bursa super ligdede kalsa 1. Ligede dusse İrfan Hoca Bursaya gidecek ne yazikki yeni malatyami bursami desiklerinde bursayi secti İrfan Hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP BAŞIBÜYÜK (7 yıl önce)
    Vefa zannedersem istanbul da bir semt ....Malatya lı onurlu ve gururludur.aynı zamanda vefalıdır da....bu neden oldu biliemiyorum.Bülent Korkmaz neden malatyaspor yerlerde iken sahiplenilmedi de şimdi....pasta hazır ve yiyeçekler aranıyor....İrfan hocam hakkını helal et malatyasporlular olarak sizi seviyoruz ve hep sevecegiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    İrfan hoca gitmek istediyse saygı duyarım ama şayet yönetim böyle bir karar almış ise hocaya ayıp etmiş diye düşünüyorum. Cefasını o çekti bu takımın, bu şehrin, bu taraftarın. Bırakalım sefasını da o sürsün. Süper ligde de adından söz ettirsin. Bu şansı ona tanımak bizim ona vefa borcumuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    Hoca değişiminden önce kafası kalitesi ve kapasitesi süper ligi kaldıracak ve o yönde faaliyet gösterecek bir başkan ve yönetim gelmeli yoksa 3.ligi bile zor görürüz birkaç yıl içinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Yönetim taraftarların düşüncelerini lütfen dikkate al MALATYAHABER COM sitesine lütfen bir göz atin lütfen dogru Bulent korkmaz MALATYA spora layık bir hoca değil bırakın onu SERGEN e bakın derim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (7 yıl önce)
    Irfan Buz hocamiza tesekur ben teknik ve taktigini begenmedim kalaci hakandan cok israr eti.irfan basarani seyci baskisiyla oynati son sivas maci susu biberi oldu her iki tarafa hayirli olsun Giray Bulak.Mustafa Resit Akcay.Ertugrul Saglam.su Bulenet gitigi takima su fayda sagladi deyin Allah Korusun Sakin almayin bulent korkmazi ne olur yalvariyorum mubarek gun uzak durun bir alt ligde iken beyefendi nerdeydi kabul etmiyordu Allah Korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (7 yıl önce)
    Yönetimin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu konu hakkında hiç bir açıklama yok. Yani asılsız olduğunu düşünüyorum. İrfan buz iyi bir hocaydı ama süper lig için yetersiz olacağını düşünüyorum. Fakat bülent korkmaz irfan hocaya alternatif olabilecek kapasitesi de biri değil. Ertuğrul sağlam gelirse o zaman mantıklı bir iş yapılmış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • pirlo70 (7 yıl önce)
    bülent korkmaz kim ya ..malatyalıymış bizene kardeşim.bize malatyalı degil adam gibi adam lazım.inşallah irfan buz ile yollar ayrılmamıştır. birde hem idda diyorsunuz alta bülent efendinin hayatını yazmısınız ...pardon neyin kafasını yaşıyorsunuz bir açıklarmısınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • onur (7 yıl önce)
    adana maçında Malatyasporun yenilgisine sevinen kişidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahil cahil konuşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Resmi açıklama yapılmış sayın irfan buz ayrılmış kendi isteği değilse çok ayıp edilmiş. Ne yapıp yapıp irfan buz ile tekrar anlaşmaya bakın son çare olarak Ertuğrul sağlam olsun onun dışında baskasini getirmenin bu takıma hiç bir faydası olmayacaktır Bülent korkmaz hemşehrimiz olsa da teknik direktörlük kariyeri yok geldiğimiz gibi küme düşeriz kimse kusura bakmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet. Çoban (7 yıl önce)
    irfanı hocayı harcama sebepleri nedir acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz Yeni Malatyayı düşürmeye geliyor yönetim kurulu Avrupa beklerken ikinci ligde bulacak galiba anlaşmayın Bülent ile baka hocami yok Lütfen yani ... Tarafar ayaga kalkmalı bu tutum yanliş !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit İpekçi (7 yıl önce)
    Bu kadar vefasızlık ve kafasızlık olmaz...İrfan Buz hoca bu yönetime rağmen düşük primlere rağmen takımı küme düşme noktasından alıp süper lige çıkardı ve amatör ruhla yaptı bunu... şu an play off oynayan takımlara ve oynadıkları futbola bakın birde bize ve bulunduğumuz konuma bakın...çok yazık ve ayıp...Bülent Korkmaz kimdir ya hangi takımda başarısı var veya Malatyaspor zor durumdayken neredeydi, amatör kümede oynayan takımımı ben ona emanet etmem...İrfan Buzun ne yetersizliğini gördünüz...iki üç tane lobiciye provakatöre bu takımı bırakıyorsunuz..Biz 30kişilik bir grup olarak kombine loca alacaktık ama bu hatadan geri dönülmezse bilet bile alıp maça gitmeyeceğiz...Bu yönetim süper ligi kaldıracak kapasitede olmadığını ispatladı...menejerlerin kucağına oturup çıktığımız gibi bizi düşürecekler...Bu takımın %80' i gitmeli İrfan hoca kalmalı...kendinize gelin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (7 yıl önce)
    Yazık çok yazık. Nerde Ahde vefa adam düşmemek üzere kurulan takımı şampiyon yaptı bu mu mükafatı.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (7 yıl önce)
    bu adamın hangi takım da başarısı var birisi söylesin? irfan buz gitsin diyenler hepiniz pişman olacaksınız. adam küme düşen takımı bir üst lige taşıdı. nankörlüğün son noktası olmuş malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (7 yıl önce)
    bence yanlış karar kesinlikle buz la devam edilmeliydi ama tabi yönetimle aralarında ne geçti bilemiyoruz alınan duyumlar transfer konusu üzerinde anlaşamamaları inşallah iyi bir teknik direktörle anlaşılır ertuğrul sağlam gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (7 yıl önce)
    Eğer doğruysa YENİ MALATYASPOR'a geçmiş olsun.Adamın teknik direktörlük geçmişine bir bakın bakalım.Nerede ne yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Sergen yalçın yada ertuğrul sağlam daha isabetli olur diye düşünüyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • gncmlt (7 yıl önce)
    korkmaz gelirse takım küme düşer adamın hocalığı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (7 yıl önce)
    Adil gevrek istifa .irfan buz seni seviyorum Malatyasporlu olarak.umarim adil gevrek gider sen tekrar hocamız olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (7 yıl önce)
    Ne başarısı var ki bunu getiriyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Yapmayın ne olur irfan buz olmaz tamam fakat bülent korkmaz hiç olmaz hiçbir yerde başarılı olamadı ne zorluklarla çıktık süper lige daha donanımlı daha tecrübeli bir hoca lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • mserdar (7 yıl önce)
    Ya kardeşim başka adam mı yok ne başarısı var bu adamın teknik direktör olarak başarılı olsa boşta olmazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Basiretsiz Yönetim (7 yıl önce)
    İrfan BUZ ile devam etmeme kararını anlarım. Lakin yerine gelecek olan hoca bir üst seviye ise... Bülent Korkmaz kimdir? Antrenörlük geçmişi nedir? Kaç yıldır klüp dahi çalıştırmıyor. Gelecekse Tamer TUNA, Ertuğrul SAĞLAM, Sergen YALÇIN olabilir. Adil GEVREK Vizyonu!
    0
    0
    Yanıtla
  • BARANCAN (7 yıl önce)
    BÜLENT KORKMAZ MI? HANGİ BAŞARISI HANGİ HOCALIK KARİYERİNE İSTİNADEN,ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM İRFAN BUZ MUCİZE ESERİ ORTA SIRALARA OYNAYACAK TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI,EĞER O GÖNDERİLECEKSE GİTTİĞİ HER KULÜPTEN GÖNDERİLEN YA DA KÜME DÜŞÜREN HOCA DEĞİL ,VİZYONU ,HOCALIĞI KABUL GÖRMÜŞ KİŞİLERİ GETİRMEK ŞARTTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (7 yıl önce)
    Buz ile yolların ayrılması yanlış ti bence
    0
    0
    Yanıtla
  • mserdar (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun Bülent Korkmaz' ı teklif edene, anlaşana bu işe yardımcı olan herkese. İrfan Buz neden görevden alındı tam akıl tutulması Allah akıl fikir versin. http://amkspor.sozcu.com.tr/2017/05/31/irfan-buz-imkansizi-basardi-gorevinden-alindi-632786/
    0
    0
    Yanıtla
  • m.z.a (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz ile anlaşmak gibi bir hataya umarım düşülmez. İlk yarı bitmeden küme düşmeyi garantileyen ilk takım oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (7 yıl önce)
    bülent hoca futbolcuyken iyiydi ama teknik direktör olarak istikrarsız ertuğrul hoca m.reşit akçay boşta bu hocalara dönülse daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat Tunç (7 yıl önce)
    İrfan Hoca çok emek harcadı.Yeni gelen üç maç kaybetsin kaçar olan Malatyaya olur keşke devam edilseydi diyorum ama işin içini yönetim ve teknik heyet bilir geçerli sebepler mutlaka vardır.Malatya için hayırlısı neyse İnşallah o olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Adil gevrek hemen bırak git şimdi! Malatya şimdiden küme dusmustur! İstanbul da oturmamıza rağmen passolıg almıştım! Asla almam destekte olmam! Irfan buz " şimdiki oyuncular ile superlıg de yapamayız, küme düşeriz.. takımı yenılememız gerek hedef koymalıyız, küme düşersek Malatyalıları üzeriz vs demıs... bızım bılmiş Adil efendıde 4-5 takvıye alsak yeterli demıs! Amatörde mi oynuyorsun adil bey! Paran yoksa bırak gıt, aydınlar gelsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi malatyaspora bir başkan bulda Adil Gevrekde gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Hıkmet Tanrıverdi! Mehmet ali aydınlar! Ahmet Çalık! Erman Ilıcak! Mustafa küçük! Daha sayammı! Gel İstanbul a görüş bakalım... neler yapıyorlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • iş parayla oluyor evet Senin saydiklarin dışında daha çok zengin var malatya da bu gönül işi yaparsın listeni çıkarsın ortaya bu kulüp kimsenin babasinin malı değil. Kongrede adaylığını aciklarsin. Çalıklar gider bursaya yardım eder. Aydınlar gider Fenerbahceye yardim eder Ilıcaklar gider baskasina başkasına yardım eder Hikmet başkan desen eyvallah. Oda daha once karizmayı çizdiği icin kamuoyuna biraz zor guven verir. Kaliriz mi başbaşa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hayirli olur insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Korkmazin ne basarisi var allah askina. Ertugrul saglam adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • can taner (7 yıl önce)
    Madem Hoca gönderildi,Taraftarı tatmin edecek bir hoca getirilmeli Ertuğrul Sağlam,M.Reşit AKÇAY, Gibi.Bülent Korkmaz ne yapmış İfan Hocadan Artısı ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (7 yıl önce)
    Sergen Yalçın ekibi ile birlikte gelip, takımı baştan kurarsa zevkli maçlar bizleri bekler. BAŞKAN: SERGEN YALÇIN'ı MALATYA'ya getir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi 44 (7 yıl önce)
    Umarım haber yalandır. İrfan hocanın Süper Lige yeterli görmüyorum ama Bülent Korkmaz daha yanlış bir karar olur. Ben şahsen Mustafa Reşit Akçayı takımın başında görmek isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    İrfan hocam Gitmesine üzülürüz Hocan Yeniden görüşmek üzere Allah senden razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • SEZGİN (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz mı ? geçiniz İrfan Hoca bir ekol nasıl Bülent Korkmazla kıyaslarsınız...Bizim Malatya hiçbirşeyi haketmıyor durup durup fitne-fesatlık arıyor..Aslanlar gibi hocamız varken başka arayış nedir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (7 yıl önce)
    Yazık olur.irfan buz gitti tamamda bülent korkmazın gelişinin ne artısı var malatyalı olmasından başka
    0
    0
    Yanıtla
  • AKOĞLU (7 yıl önce)
    irfan hoca bu hafta sonuna kadar kalıp kalmayacagı belli olur çünkü bursaspor irfan hocayı istiyor aldıgım duyuma göre eger bursa ligde kalır yada kalmassa irfan hocayla anlaşacaklar gıbı gelıyor bu haber doğru olabılır ama şahsı görüşüm kalmasından yana irfan hocanın malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Umarım böyle bir hata yapmaz yönetim. Bülent korkmazın futbolculuk dışında bir başarısı yok. Yeni takım kurmakta iddalı,iyi ve işi bilen bir hoca lazım. Rıza çalımbay gibi bir hoca bulmaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (7 yıl önce)
    Yönetim kendine yakışanı yapmış.Bülent Korkmaz'ın ne başarısı var. Kimi aldıysa küme düşürdü ya da4/5 haftada istifa etti. Yazık olur bu takıma birileri parmak sokmaya başladı sanki, Malatyalış olmak demek hazıra konmak olmaz emeğe saygı duymak gerekir aldığında takım ne haldeydi şampiyon hoca gönderilmez. Tecrübesiz olsa neyse ama tecrübeli hoca zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (7 yıl önce)
    Şimdiden tff 1 lige hazır olalım yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıkmet (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz bızım yükümüzü cekemez takımı batırmayın irfan hoca ondan iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Bize Ertuğrul Sağlam Ümit Kayıhan gibi hedefe oynatacak tecrübeli donanımlı bir hoca gerek burada duygusal olmayalım hemşehrimiz diye Bülent Korkmaz la bu iş yürümez
    0
    0
    Yanıtla
  • Melih (7 yıl önce)
    Aaaa geç kalındı ama y apmayın böyle , olur mu hayati yok mu o gelseydi acemiliklerini atsınlar sonra ziya doğan gel kurtar bizi diyek kapı kapı gezek ama olmaz yıllardır bu anı bekliyoz , takımı rezil edip düşürün çıkar çıkmaz hadi bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    görünen de şu ki irfan hocanın teknik direktörlük ücreti geçen sezon sonunda da problem edilmişti ancak tekrar anlaşmaları gerekmisti bu yönetim irfan hocanın ücreti ve bu yılki şampiyonluk primi ödemeleri yüzünden hocayla yolları ayırma yoluna gidiyorlar parasizlik yönetime hata yaptırıyor 100 bin TL'ye transfer yapan bir yönetimin irfan hocaya 2 milyon TL odemesi zor oluyor tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Eğer doğruysa bizim yönetim iyice şaşırdı demektir, Bülent Korkmaz ın iyi bir futbol kariyeri olabilir Malatyalı da olabilir ancak teknik direktörlük kariyeri ne, bildiğin ayranı bilmediğin yoğurda değişme diye bir sözümüz var, İrfan hoca ile devam edilmeli karakterli transferler yapılırsa irfan hoca ile süper ligde de başarı uzak değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçli (7 yıl önce)
    Comez adamlarla süper ligden direk duseriz. Biz deneme tahtası degiliz. Ertuğrul sağlam boşta gidin onunla anlasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (7 yıl önce)
    Fanatik, fotomaç, gibi gazeteler yalan haberlerle kaynıyor. Her haberi doğru olsa Ronaldo Fenerbahçe'de, Messi Galatasaray'da oynardı. Başkanın açıklaması olmadıkça inanmayın. Ayrıca sayın editör, Malatya'nın menfaatleri gereğince böyle haberleri gerçekmiş gibi yazmayın lütfen. Sizin de bu gazetelerden farkınız kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bülent Korkmaz sezon başı hocası değil. O nedenle yanlış karar.
    0
    0
    Yanıtla