SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma İskele Gaspçılarını Yakaladı

0
Güncellendi - 2021-06-30 00:25:52
Jandarma İskele Gaspçılarını Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Feribot iskelesi civarında gece yarısından sonra bir kişinin zorla bindikleri otomobilini, bilgisayarını ve cüzdanını gasp eden 2 şüphelinin yanı sıra bunların yanında bulunan üçüncü şahsın Jandarma tarafından yakalandığı, şüphelilerin toplam 14 suç kaydı bulunan kişiler oldukları öğrenildi.

Battalgazi ilçesi Kadıçayırı köyü sınırlarındaki feribot iskelesinde, 28 Haziran Pazartesi'ni 29 Haziran Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında, M.O. adlı şahsa ait 44 FM 519 plakalı otomobile zorla binen 2 kişi, otomobili ve şahsın içerisinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanını gasp ederek kaçmışlardı.

Olay üzerine, Jandarma İstihbarat, JASAT, OYİ ve Battalgazi İlçe Jandarma'dan özel bir ekip oluşturulduğu, bölgede ve bağlantı yollarındaki tüm mobese ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, olaya araç sahibinin gördüğü 2 kişinin yanı sıra bir kişinin daha karıştığını belirledi ve  kimliklerinin saptadı.

M.O.'nun otomobilinin yanı sıra, 1000 TL para, kredi kartları ve dizüstü bilgisayarı gasp ettikleri belirlenen 3 şahıs, Jandarma tarafından düzenlenen operasyonla, suçta gasp ettikleri otomobil ve diğer malzemelerle birlikte yakalandı. Şüphelilerin toplam 14 suç kaydının bulunduğu belirlenirken, haklarında gerekli işlemlere başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız