SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Gençlik Merkezi'nin Temeli Atıldı

0
Güncellendi - 2021-03-20 01:18:21
Kale Gençlik Merkezi'nin Temeli Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

300 GÜNDE TAMAMLANACAK.. Kale ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kale Belediyesi tarafından ortak yapılacak olan Gençlik Merkezinin temeli törenle atıldı.

Kale ilçesi Mahmut Dursun Mahallesi'nde 3 katlı, 1400 metrekare alan üzerine yapılacak merkezin 300 günde tamamlanması hedefleniyor.

Temel atma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı, İl Başkanı İhsan Koca, İlçe Başkanı Abdulvahap Temur, Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, BBP İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Avcı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci, güzel bir günde hayırlı bir işin yapıldığını belirterek, "Yakın zamanda inşallah belediye binasının da temelini atarız. Gençlik ve Spor Bakanımız. ilimizin birçok ilçesine ve mahallesine gençlik merkezi kazandırdı. Yarınlarımız  olan  gençlerimizin başta spor ve mesleki gelişimleri olmak üzere her alanda faydalı olacak merkezin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Milletvekili Hakan Kahtalı da ilçenin son iki yılda çok büyük hizmetler aldığını belirtti.

Kale Belediye Başkanı Murat Koca da ilçeye son dönemde çok önemli yatırımlar yapıldığını, ilçe sınırlarında bulunan yeni Kömürhan Köprüsü'nün yapılmasının ve  TOKİ konutlarının örnek olduğunu dile getirdi.

Kale Gençlik Merkezinin de gençlerin birçok alanda faaliyet göstereceği ve sosyal yönden birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir merkez olacağını belirten Murat Koca, hizmetler ve yatırımlara desteği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.

İl Başkanı İhsan Koca da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Malatya ve Kale ilçesinde de yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Kale ilçesinin daha güzel hizmetlere laik olduğunu ve temeli atılan bu merkezin gençlere ve Kale halkına hayırlı olmasını diledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erhan (3 yıl önce)
    Öncelikle Daha büyük ilçelerde yapmak yerine nüfusu en az olan Kalede gençlik merkezi yapmak ne kadar mantıklı. Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla