SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ Mahalle Gezilerinde

0
Güncellendi - 2020-10-06 01:11:00
Karadağ Mahalle Gezilerinde
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal kesimde de mahallelerde incelemelerde bulunuyor.

Merkez mahallelerde yoğun bir çalışma başlatan Başkan Karadağ, kırsal kesimde de mahalle inceleme gezilerine başladı. Taşoluk, Akmağra, Karapınar, Yeşilkale, Hasançelebi, Başkınık, Çimenlik ve Çulhalı mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karadağ’ın inceleme gezisine CHP Hekimhan ilçe Başkanı Mustafa Mutlu ve yönetim kurulu, CHP Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Yüksel Öztürk ve Fen İşleri Müdürü Namık Gökçe eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Karadağ “ 65 mahallemizi teker teker gezip tespitlerde bulunacağız. Bütün mahallerimizi dolaşıp, adım atmadık tek bir köşe bırakmayacağız.

Mahallelerimizde yapacağımız çok işimiz var. İnşallah Mahallelerimizi hem tarım, hem hayvancılık yapılabilen, yaşam kalitesi yüksek yerler haline getireceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle Mahallelerimiz inşallah daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Karadağ’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri “başkanımız, Mahallelerimizi büyük özveriyle dolaşıp, eksikleri tespit edip bizler için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız