SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya Baraj Gölünde Boğuldu

0
Güncellendi - 2020-07-26 05:08:49
Karakaya Baraj Gölünde Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

15 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği Karakaya Baraj Gölü'nde boğularak yaşamını yitirdi.

Baskil nüfusuna kayıtlı olan 15 yaşındaki Yusuf Samet Kezer, dayısı ile birlikte gittiği Karakaya Baraj Gölü Beyaz Saray mevkiinde, serinlemek amacıyla suya girdi ve bir süre sonra gözden kayboldu. Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma dalgıçları hemen olay yerine çağrıldı. Dalgıç ekibinin 20 dakika süren çalışması sonucu, Kezer'in cesedi, kıyı açıklarında suyun 9 metre derinliğindeki bölgede bulundu.

Sudan çıkarılan gence yapılan muayenede hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ziya (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Baraj gölüne girilmemesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet etsin Acılı Kederli Ailesine Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tnc (3 yıl önce)
    Allah aşkına 5 10 kamyon kum dökün bi sahil yapın 1 sahil güvenlik botu 2 can kurtaran koyun halka açık plaj yapın her yıl en az 3 5 kişi ölüyor yazık günah bu millete malatya belediyesi zaten hiçbir şey yapmıyor habire vergi alıyor herşeye bi plaj yapmaktan aciz mi zaten bize oy verecek zihniyetimi var yollar berbat köprüler yamuk yumuk millet eşek gibi çalışıyor nereye gidiyor bu paralar bi dünya borç var 3 alt geçit bi köprü bi hayvanat bahçesi mi açabildiniz 18 yılda bide arabanın bile gidemediği yollar tebrik ediyorum sizi bu kadar bi halka kötü davranılmaz yazık günah size artık oy moy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (3 yıl önce)Tnc isimli kullanıcı yorumuna
    Barajin her yıl ne kadar yağış alacağı belli olmadigi icin etrafına kum dökülmez. Az yagis alir barajta su cekilir kumlar yukarida kalir. Cok yagis alir kumlar suyun altinda kalir. Dikkat edersen geminin yanastigi iskele bile her yıl farklılık gösteriyor. Sizin dediğiniz gibi yapılırsa boşa kürek çekilmis olunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baraj gölüne girilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan Kardes (3 yıl önce)
    Sayin valim belediye baskanim.. Bugun saat 18:30 gibiydi bogulma olayina giden sualti arama kurtarma ekibi itfaye kavsaginda tam onumde trafige takildi uzun sure pes pese gittik.. Bogulan coktan bogulur kurtarma degil cenaze cikarma ekibi olur busekilde.. Benim nacizane fikrim neden barajin yaninda su kurtarma ekibi yokta 24 saat bekleyen taaa sehrin bi ucundan kalkip gitme zorundalar??? Bogulma tehlikesi geciren birine kac dakikada mudahale edilir??
    0
    0
    Yanıtla
  • Boğulmalar sadece aynı yerde olmuyor ki oraya gerekli teçhizat ve personeli koyasın. Baraj kıyı uzunluğu çok çok fazla ve belli alanlarda dip derinliği yuzey sekilleri sebebiyle farklılık göstermektedir. Yapılması gereken kıyıyı bilmiyorsan kesinlikle derine açılmadan serinlemek ve yüzme bilmiyorsan su yüzeyinde kalmanı sağlayacak ekipmanları kullanmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan Kardes (3 yıl önce)SenarisT isimli kullanıcı yorumuna
    Kardesim kapali carsida bogulan yok arama kurtarma ekibi suya yakin olmali nerde hangi noktada kaza olursa olsun merkezle baraj yolu kac km???? Bi gidip inceleyin arkada romork onca yolu gidene kadar kac dakika geciyor??
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yazık olmuş üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla