SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Asan Genci Polis Son Anda Kurtardı

0
Güncellendi - 2021-07-04 05:55:53
Kendini Asan Genci Polis Son Anda Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

KENDİNİ PARKTAKİ AĞACA ASTI, POLİS DEVRİYESİ FARKETTİ.. Malatya'da kendinden bir süredir haber alınamayan genç, gece yarısından sonra devriye gezen polis ekipleri tarafından parkta bir ağaca eşofmanla asılı halde bulundu. Hayatını kaybetmek üzere olan genci polis ekipleri eşofmanı keserek kurtardı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyh Bayram Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 27 yaşındaki M.M.'den bir süredir haber alamayan ailesi gencin hayatında endişe duyduklarını belirterek polis ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine M.M.'nin bulunması için polis ekipleri çalışma başlatırken, 02.15 sularında Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde devriye atan ekipler bölgede bulunan bir parkta ağaca asılı halde bir kişiyi gördü. Hızla olay yerine intikal eden ekipler ağaca eşofmanla asılı haldeki şahsı eşofmanı keserek aşağı indirdi.

Yapılan incelemelerde şahsın bir süredir kendinden haber alınamayan 27 yaşındaki M.M. olduğu belirlenirken, nefes almakta zorlanan genç ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler M.M.'nin kaleme aldığı değerlendirilen mektup bir adet tütün tabakası ile bir cep telefonu buldu.

Hastanede tedavisi süren gencin hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gelecek kaygısı, dayın yoksa iş yok,para yok adalet yok.?
    0
    0
    Yanıtla
  • albatros (2 yıl önce)
    her konuda adaletsizlik her kurumda liyakatsizlik kamu özel sektör ne vatandaşa acıyor ne gelir adil dağıtılıyor ailesinden harclık istemeye utanan 30 yaşlarında gençler oluyoruz ortada kimse iş var çalışan yok demesin artık olan işler de torpil yakın hısım akraba alınıyor kaç yere cv vermiş birisiyim dönen yok kimse oturduğu yerden birilerine yaranmak için konuşmasın şu genç işsizliği ile ilgilensin yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Tarihin en yoğun intihar olaylarını yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (2 yıl önce)
    Polisimizi kutluyorum. Gence de acil şifalar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Ülkede gençlere bir şey vaad edilmiyor. Altta bir yorum gördüm arkadaş doğru yazmış. İşsizlik, gelecek kaygısı gençleri yedi bitirdi. İş dünyasının her yerinde torpil var. Liyakat bitti sadakat geldi. Adamı olan bir yere geliyor. Bu da hakkıyla iş sahibi olmak isteyenlerin canına tak ediyor. İmkanını bulan genç beyin göçü yapıp kendisine değer veren bir ülkeye gidiyor. Artık gençlerin tek derdi ekonomi, işsizlik bile değil. Ülkede huzur kalmadı. Kutuplaşma başladı. İnsanlar birbirlerini dini, giyimi, düşüncesi yüzünden yargılamaya başladı. Toplum da araştırma sorgulama bitti. Her neyse yazılacak çok şey var ama gözü açık olan araştıran aklını kullanan vatandaş neyin ne olduğunu zaten biliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim gök (2 yıl önce)
    İşsizlik parasızlık gelecek belirsizliği ne yazikki gençlerimizi bu hale getirdi Allah yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla