SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırsal Konutlar Betonarme Yapılar İstişare Toplantısı Yapıldı

Kırsal Konutlar Betonarme Yapılar İstişare Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kırsal konutlara ilişkin yürütülen çalışmaların ele alındığı “Kırsal Konutlar Betonarme Yapılar İstişare Toplantısı”, Vali Seddar Yavuz başkanlığında AFAD İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, ilgili şube müdürleri ve müşavir firma yetkilileri katıldı.

Toplantıda; 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan yeniden inşa sürecinin hızla sürdüğünü belirten Vali Seddar Yavuz, yaptığı konuşmada  “6 Şubat depreminin ardından ülke genelinde başlatılan yeniden inşa süreci halen devam etmektedir. Milletimizin bu süreçteki en büyük beklentisi, kalıcı konutlarına ve iş yerlerine bir an önce kavuşmaktır.

Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin vatandaşlarımıza bir taahhüdü bulunmaktadır. Valilik olarak bizler de sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor, düzenli olarak denetimlerde bulunuyoruz. Bizzat ben de sahada incelemelerde bulunmaktayım.

Hep birlikte bu süreci daha etkin ve verimli bir şekilde yönetmek ve milletimize olan sözümüzü yerine getirmekle yükümlüyüz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyor, sürecin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantının devamında yapılan sunumda; il genelinde kırsal konut projeleri kapsamında:

  • 361 mahallede,
  • 984 lokasyonda,
  • 15.576 kırsal konutun inşaatının devam ettiği belirtildi.

Toplantı, sahadaki uygulamaların değerlendirilmesi ve sürecin daha etkin yönetilmesine yönelik görüş alışverişiyle sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız