SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Komşunun Annesini Çıkaramadık, O Vefat Etti"

0
Güncellendi - 2019-03-08 20:12:47
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da apartmanın 3. katında doğal gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma sürerken, görgü tanıkları patlama sırasında yaşananları anlattı.

Merkez Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Çamlıbel Sokak'ta bulunan apartmanın 3. katında sabah saatlerinde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.  Patlamada 75 yaşındaki Fatma Koç hayatını kaybetti, evde bulunan Kamil (42), eşi Selda (37) ve çocukları Berrin Koç (9) yaralandı.  Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

"ANNESİNİ DIŞARI ÇIKARAMADIK.."

Apartmanın bitişiğindeki binanın sakinlerinden Mehmet Kanar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinin patlamanın yaşandığı daireyle aynı katta bulunduğunu söyledi.

Sabah patlama sesiyle uyandıklarını belirten Kanar, "Komşumuz Kamil ağabey patlamanın ardından eşini ve çocuğunu dışarı çıkardı. Yatalak annesi var. Annesinin bulunduğu salonda yangın çıkmış. Annesini dışarı çıkaramadık, o vefat etti. Evin salon kısmında patlama oldu, en çok hasar orada var." diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • huseyin (5 yıl önce)
    Gaz olayi cok dikkat edilmesi gereken bir olay. daha fazla kontrol daha fazla ozen gerektiriyor lutfen dikkatli olalim
    0
    0
    Yanıtla