SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şeker Hoca' da Koronadan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-09-29 01:03:31
'Şeker Hoca' da Koronadan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın sevilen isimlerinden, Şeker Camii eski imamı, halk arasında 'Şeker Hoca' olarak bilinen Celal Tilgen vefat etti.

Koronavirüse yakalanan ve bir süredir MTÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Celal Tilgen'in saat 15.30 sıralarında vefat ettiği bildirildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Celal Tilgen, 68 yaşındaydı.

Malatya'da uzun yıllar Şeker Camii'nde görev yapan, hoş sohbeti, esprili kişiliği ve birleştirici- bütünleştirici, her kesimi kucaklayan vaazlarıyla bilinen Şeker Hoca lakaplı Celal Tilgen 2011 yılında emekli olmuştu.

Tilgen'in cenazesi, 29 Eylül Salı günü saat 10.00'da Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • 44 FFM (3 yıl önce)
    mekani cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (3 yıl önce)
    İnsanımızı sevdi, Dinimizi sevdirdi. Çok sevildi. Yeri Cennet olsun, geride kalanları sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (3 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Kırceylan (3 yıl önce)
    Çok değerli bir Müslüman idi. Çok değerli bir İrşad ehli, imam hatip idi. Güler yüzlü tatlı dilli, hakikat aşığı bir İslam uygulayıcısı idi. 35 yıllık bir arkadaşlığımız vardı. Nur içinde yatsın. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kendisini çok özleyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine sabr-ı cemil ihsan etsin inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Ben Malasef Bu muhterem insanı tanımadım ama bu yazılanlara bakınca Gözlerim doldu Malatyamızın ve sevenlerinin Başı sağolsun ALLAH gani gani Rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem Vakfı Malatya Şubesi (3 yıl önce)
    Ehl-i Beyt sevgisiyle insanları bir arada tutabilmiş Şeker Hoca lakaplı Celal Tilgen hocamızda COVİD-19 salgınına yenik düşerek, Hakk'a yürümüştür. Şeker hocamızın ülkemizin birliğine sunduğu katkıları asla unutmadık, mekanı Cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp TUNGA (3 yıl önce)
    Ne insanlar, Rahmeti Rahmana kavuştu. ve Ne insanlar, Arkasından rahmet okuttu. Şeker Hoca Sen de, Şehir hafızasında yer alanlardansın. Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (3 yıl önce)
    Hocayla sohbete doyum olmazdı Malatya imam hatipte okuyoruz hocalara sorsan en son imam olacak kişi olarak beni gösterirler ilk sırada ise sevgili vekilimiz Ali Osman Başkurt u söylerler kadere bakın ben imam oldum Ali Osman bey ticarete atıldı siyasetçi oldu iyiki imam olmuşum derdi hele birgün sabah namazına gelmiştim caminin girişinde palto ya sarılmış bekleyen birisini gördüm yanına yaklaştım sayın rahmetli cumhurbaşkanımız Turgut özalla karşılaştım yanında koruma dahil kimse yoktu bana şeker hoca bana söz verirmisin bir gün emri hak vaki olursa yılda bir kez annem ve benim adıma hatim indirirmisin demişti ben ise sayın cumhurbaskanim söz vermiyeyim ama hatim indirmeye çalışayım demiştim diye anısını bizzat bana anlatmıştı.hocama rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (3 yıl önce)
    Şeker ilköğretim okulunda çalışırken tanışma ve sohbet etme imkanım oldu ,hocamı tanımak onun sohbetlerini vaazlarini dinlemek bir ayricalikti nur içinde yat mekanın cennet olsun Allah ailene sabırlar versin celal hocam tanınan ismiyle şeker hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin yapar (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Saygı değer bir din adamıydı.Ailesine ve sevenlerine Allah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor'lu (3 yıl önce)
    gerçekten bende çok üzüldüm görür görmez ALLAH mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabırlar versin ALLAHIM
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhan Şahin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    2010 yılı Ramazanını Malatya Karakavakta teyzem gilde tuttum.Ramazan boyu sabah namazlarını Şeker Camiinde cemaatle kılıyordum.Sabahları cemaat genelde az oluyordu ama o naif kişiliği tatlı hitabetiyle namaz öncesi sohbeti bende tarifsiz bir lezzet bırakmıştı.Allah gani gani rahmet eylesin,Peygamberimize komşu olsun İnşaallah.Ailesine tüm sevenlerine sabr-ı cemil niyaz eylerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Gürcü (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet çok sevdiğim bir dostum du
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Hakiki bir Malatyaspor taraftarıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Allah gani gani Rahmet Eylesin iyi bir Malatyaspor luydu gerçek bir hocaydı üzüldüm gerçekten
    0
    0
    Yanıtla