SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lise Öğrencisi Kız İntihar Etti

0
Güncellendi - 2018-11-12 03:47:14
Lise Öğrencisi Kız İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7. kattan atlayan lise 2 sınıf öğrencisi hayatını kaybetti.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çilesiz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, lise 2 sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen B.P. (15), okulununda düzenlenen 10 Kasım törenine katıldıktan sonra Çilesiz Mahallesi Biga Sokak'ta bulunan 7 katlı bir apartmanda ikamet eden yakınlarının yanına ziyaret gitti. İddiaya göre yakınlarının evde bulamayan B.P. apartmanın çatı katına çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Zemine düşen genç kız ağır yaralandı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • zeyno (5 yıl önce)
    lütfen sizi ilgilendirmiyor olan olmuş sonuçta fatiha okuyun susun
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan bobur (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    Ciddi anlamla lise cağları çok sıkıntılı zamanlar allah gençlerimizi korusun ailelere çok iş düşüyor kız çocuklarımızı koruyalım kanları hızlı çok yanlış işler dönüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Arkadaş kimse de okumuyor galiba haberi. Yakınlarını ziyarete gidip bulamayan genç kız neden intihar etsin ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Eliff (5 yıl önce)
    Allah rahmet esin kardesim sana yakismadi mekanin cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Güllü (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok zor bir imtihan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Rabbim gençlerimizi esirgeye telefon tablet diziler mahvetti gençliğimizi
    0
    0
    Yanıtla