SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MAFSAD'dan Fotoğraf Eğitimi

0
Güncellendi - 2019-03-19 02:53:48
MAFSAD'dan Fotoğraf Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenen  “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde ücretsiz fotoğraf eğitimleri için start verildi.

“50 Kişi Katıldı”

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından Dernek Proje Ofisinde  gerçekleştirilen fotoğraf eğitimleri için yoğun talep oldu. Yaklaşık 50 fotoğraf meraklısı lise ve üniversite öğrencisinin katıldığı eğitimler c.tesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

“Gençlerin Yeteneklerini Önemsiyoruz”

Fotoğraf eğitiminin açılışında konuşan Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk, gençleri çok önemsediklerini, özellikle sanatsal aktivitelerle onların yeteneklerinin farkına varmalarını istediklerini, yürüttükleri bu proje sayesinde de fotoğraf sanatına ilgi duyan gençleri hedeflediklerini söyledi. Bu gençlere temel fotoğraf eğitimleri verip, Malatya ve ilçelerinde çekim gezileri yaparak doğanın, çevrenin ve suyun hayatımızdaki yerini anlatan fotoğraf çektireceklerini belirten Konuk, proje sonunda  gençlerin çekecekleri görsel gücü yüksek fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

“Fotoğraf Sanatını Seviyorum”

Eğitim katılımcılarından Ramazan Sasa, fotoğraf sanatına ilgi duyduğunu, MAFSAD’ın düzenlemiş olduğu etkinliklere daha önce de katıldığını ve bu fotoğraf eğitimi faaliyetini de kaçırmayacağını belirtti. Güzel hazırlanmış bir eğitim programı olduğunu, buna istinaden güzel fotoğraflar çekmek istediğini söyleyen Sasa, bu anlamda Malatya’ya  böyle güzel bir proje kazandırdıkları için MAFSAD’a ve projeye  destek verdikleri için  de Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığına çok teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız