SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Devasa Hizmetlerden Nasibini Aldı"

0
Güncellendi - 2021-09-15 21:05:00
A- A+ PAYLAŞ

"DÖN DOLAŞ AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORLAR!" AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, ekonomide istenilen toparlanmanın başladığını ifade ederek, "Pandemi sürecinin sona ermesi ile birlikte ekonomimiz daha iyi bir seviyeye gelecek. Hem ülkemiz hem de şehrimiz daha çok kalkınacak. Tünelin ucundaki ışık göründü” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Türkiye’nin pandemi krizini çok iyi bir şekilde yönettiğini ifade ederek, gelinen süreçte kara bulutların dağıldığını ve güzel günlerin yakın olduğunu ifade etti. Çakır, “Salgın sürecinde Türkiye’nin başarısı ortada. Çok gelişmiş diye bilinen ülkeler bu süreçte adeta dibe vurdu. Hastalarına bakamadılar, onları ölüme terk ettiler. Ama Türkiye’de hamd olsun çok başarılı bir süreç yönetildi. Devlet vatandaşına adeta bir anne şefkati ile yaklaştı. Sağlık çalışanlarımız bu süreçte canla başla çalıştılar. Özellikle yapılan sağlık yatırımlarının önemi bu süreçte daha iyi anlaşıldı. Hastanelerimizin fiziki yeterliliği pandemi sürecinde elimizi en çok güçlendiren etkenlerin başında geldi. Tabi bu süreçte vatandaşlarımızın, esnafımızın olumsuz etkilenmemesi için önemli destekler sağladık. Verilen kredi ve hibe destekleri ile esnafımızın ve vatandaşımızın yükünü azaltmaya çalıştık. Allah’a hamd olsun salgın sürecini yavaş yavaş atlatıyoruz. İnşallah bu beladan bir an önce kurtularak güzel günlere yeniden kavuşacağız” ifadelerini kullandı

“Hem ülkemiz hem de şehrimiz daha çok kalkınacak”

Pandemiye rağmen yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirten Çakır, son dönemde ekonominin toparlanmaya başladığını dile getirerek pandemi sonrasında Türkiye’nin ekonomik olarak daha çok büyüyeceğini ve gelişeceğini söyledi.

Çakır “Ekonomide istediğimiz toparlanma başladı. İhracat, istihdam ve büyümede hızlı bir yükseliş yakaladık. Rakamlar ortada, sinyaller gayet olumlu. Her sektörde Allah’a şükürler olsun toparlanma yaşanıyor. Bunu bizzat sahada da görüyoruz. Göstergeler bu yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor. Bu toparlanmayla birlikte enflasyon rakamlarını da inşallah yeniden tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Tünelin ucundaki ışık göründü. Bu sürecin sona ermesi ile hem ülkemiz hem de şehrimiz daha çok kalkınacak. Türkiye önündeki engelleri bir bir aşarak hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşacak. AKP olarak bunu başaracağız. Milletimizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmak için gece demeden gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Malatya devasa yatırımlardan nasibini aldı”

Bugüne kadar Malatya’ya 35 milyar TL’yi bulan yatırım yaptıklarını ifade eden Milletvekili Çakır, bu yatırımların artarak devam edeceğini aktararak sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“AK Parti iktidarları döneminde tüm Türkiye’de yapılan devasa yatırımlardan Malatya’mız da en iyi şekilde nasibini aldı. Ulaşımdan sağlığa, kültürden spora kadar birçok alanda önemli yatırımlar kazandırdık şehrimize. Özellikle sağlık alanında yapılan yatırımlar ortada. Sağlıkta adeta çığır açtık. Karaciğer Enstitüsü, Onkoloji Hastanesini yaptık. 13 ilçenin 13’üne de hastane yapıldı. Bugüne kadar sağlık alanında yapılan yatırımın toplam tutarı 1,44 milyar TL. Bu çok önemli bir kazanım. Bu alandaki yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Amacımız kentimizi sağlık alanında en üst seviyeye taşımak. Yine ulaştırma ve altyapı alanında çok büyük yatırımlar yaptık. Malatya’da 2003’te sadece 36 km bölünmüş yol vardı, biz 407 km daha bölünmüş yol yaparak toplamda 443 km’ye ulaştık. Ayrıca 512 km devlet yolu, 658 km de il yolu yaptık. Ulaştırma ve altyapı alanında bugüne kadar yapılan yatırımların toplam bedeli ise 8,9 milyar TL’yi buldu. Bunların yanında şehrimize bugüne kadar 1,28 milyar TL eğitim, 1,54 milyar gençlik ve spor, 5,8 milyar aile çalışma ve sosyal hizmetler, 7,3 milyar çevre ve şehircilik, 885 milyon sanayi ve teknoloji, 176,99 milyon adalet, 104,5 milyon kültür ve turizm, 4,7 milyar tarım ve orman, 1,77 milyar TL enerji ve tabi kaynaklar yatırımları olmak üzere 34 milyar TL’ye yakın yatırım yaptık. Bu yatırımlar devam edecek, bizim işimiz hizmet üretmek. Ülkemizi kalkındıracak yatırımları kararlı bir şekilde bir bir hayata geçireceğiz.”

“Ürettikleri hiçbir şey yok. Dön dolaş aynı şeyleri söylüyorlar”

AKP'nin hizmet partisi olduğunun altını çizen Çakır, muhalefetin ise hizmet ve eser karşıtı bir tutum sergilediğini kaydederek, “Ne yazık ki ülkemizde akıl tutulması yaşayan bir muhalefet var. Tek işi algı, yalan ve karalama üzerine kurulu olan bu muhalefet anlayışı ülkemize gerçekten çok ciddi zararlar veriyor. Nerde milletin yararına bir şey var bakıyorsun karşısındalar. Ürettikleri hiçbir şey yok. Dön dolaş aynı şeyleri söylüyorlar. İcraat listelerinde ‘bugün hangi yalanı söyledik, neye karşı çıktık, nasıl algı yaptık’ gibi maddeler var. Ülke yönetmek nedir bilmezler. Milletin derdi ile dertlenmezler. 20 yıldır biz ‘nasıl daha çok hizmet üretelim’ diye dertlendik onlar ‘nasıl karşı çıkalım’ diye uğraştılar. Sürekli milletin değerlerini hiçe sayan, milletin kutsallarını itibarsızlaştırma peşinde olan bir muhalefet var. Milletle çatışmaktan yeni bir şeyler üretmeye fırsat bulamıyorlar. Yapılan eserlere karşı çıkan, milletin lehine olan her şeyin önünde duran bu muhalefet bildiğini okusun biz yolumuza bakacağız. Bizim pusulamız belli. Amacımız bayrağımızın dalgalandığı her yere hizmet götürmek, vatandaşımızın refahını artırmak. Nerde bir mazlum, nerde bir garip varsa onlara el uzatmak. Liderimizin öncülüğünde bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmayacağız, yılmayacağız. Daha çok koşacağız. Bu muhalefete rağmen çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Bülent Yavuz (2 yıl önce)
    Devasa derken havaalanı mi yaptınız hızlı tren mi getirdiniz. Kuzey çevre yolunu mu bitirdiniz. Devasa ilan sadece servetleriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Neyin nasibini aldı sayın vekil.. Kaç yıldır yeni Havalimanı yapılacak dendi sonra bir çıktılar mevcut yeri büyüteceğiz dediler. Seçim öncesi YHT vaadiyle geldiler şimdi ses soluk yok. Şehirde yeşil alanları bitirdiniz nefes alacak yer kalmadı. Keza sosyal aktivite imkanı çok kötü.. Eğer belediye hizmeti görmek istiyorsanız 21 yıldır Büyükerşen'in yönettiği Eskişehir'e bir gidin bakınız derim. İcraatiniz sadece lafta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cakırella (2 yıl önce)
    Malatya'ya verdiğiniz desteği gördük kaldırımlar yaparak gelişti demi. Bizim o kaldırımlara ihtiyacımız yok daha merkezin tam ortasında payvonlar birahaneler var çürük olan binaları daha yıkamıyorsunuz sonra burada kimsenin gözünü boyamaya çalışmayın. Şehirden uzaklaştırın ki bela uzak olsun güya inançlı insanlarız diyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    Kuzey Çevre yolu biran önce bitse ŞEHİR derin bir nefes alacak. ALLAH rızası için artık ÇEVREYOLUMUZU açın ki şehir trafiği rahatlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Münir Erkal Yaşar Çerçi halk günü yaparlardı Selahattin başkan halk gününü unuttu...................
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Kernek meydanını kendileri için yapıyorlar orada süper lüks daire sahibi olacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (2 yıl önce)
    Sayın vekil bağımsız aday ol da bu halk seni seçsin nede olsa bu kadar hizmetin var Malatya ya halk vefasız değil
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Bilmezmiyiz devasa hizmetleri.1.8 milyar tl devasa belediye borcu bizzatihi bu şahıs tarfından yapıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (2 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Halen buna İnanlar zavallılar var mı Google yaz Türkiye’nin en borçlu belediyeleri diye ilk 20 de bile yok Sayıştay’ın raporunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayıştay raporuna göre ortaya cikan usulsüzlükler icinde içişleri bakanı soruşturma izni vermedi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel KYC (2 yıl önce)
    Malatyayı baştan başa kaldırım bürümüş, malatyalı çakır almış yürümüş.(türkü söyler gibi okuyun çok güzel oluyor) Söz ve beste: Malatya ya kaldırımdan başka hiçbir hizmeti olmayan A.Çakırakp.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Nerede yeni alt merkezler, devasa yeşil alanlar, çocuk parkları. Şehir hastanesi Elazığ'a yapıldı, bölge müdürlükleri Elazığ'da. Yüksek hızlı tren yok, Kuzey Çevre yolu yok, Şehir hastanesi yok. 10 yıl önce Tokat Malatya’nın ilçesi gibiydi, şimdi gidin bakın adam venedik’e çevirmiş beğenmediğiniz Tokat’ı. Malatya yerinde sayıyor, Elazığ Belediyesi bile bizimkilerden iyi çalışıyor, meydanlar, parklar yapıyor. 25 yıl önce Münir Erkal hafif raylı sistem diyordu, teleferik diyordu şimdi hepsi hayal oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dursun (2 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanının söylediklerini papağan gibi tekrarlıyorlar. Devlet parası ile yapılan yatırmları kendinize mal etmeyin. Siz öazel sektör olarak ne kadar yatırım yaptınız. Akçadağ Sultansuyu harasını neden kaybettiniz. Hızlı treni neden getirtemediniz. Bunlarıda söyleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Kim bu, hangi ilin vekil zevatı? Malatyalı olmamız hasebiyle hiç göremediğimiz bu şahıs malatya'ya yaptıkları (kendilerince) hizmetten bahsediyor. Bu son zamanlarda vekil zevatlarda şöyle bir huy oluştu; sıkışınca yada kamuoyunda farklı sesler duyduklarında hemen yandaş medyalara bir demeç vererek yapacakları projelerden yatırımlardan değil, devletin daha önceleri karar alıp yaptığı yatırımlardan bahseder oldular.Ya siz ne yaptınız hangi eseri hangi yatırımı kazandırdınız onu söyleyin. Vekil olduktan sonra siz zevatlar kendinize çalışmaktan başka ne yapmışsınız ki?. Al maaşı/ihaleyi yan gel yat. Hangi esnafın hangi işletmenin hangi vatandaşın sıkıntısını giderdiniz onu söyleyin. Laf'a gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama icraat noktasında sıfır. Yazık ki cumhurbaşkanı sizi aday olarak bize seçtirmiş. Reis olmadan seçime girin de bakalım size 1 oy bile çıkıyor mu. İnanıyorum ki siz bile kendinize oy vermezsiniz. Çünkü sizde k karambole reisin oylarından dolayı seçildiğinizi biliyorsunuz. Neyse söyleyecek çok söz var ama şimdilik makam mevki sizde olduğu için sallayın durun. Şunun şurasında seçime ne kaldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen kesin selo trolüsün bu zevat kelimesi ona ait zavallısınız alışmışsınız başkasının yamağı olmağa seni bulacam trol olduğunu kanıtlayacam
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)Yorumsuz isimli kullanıcı yorumuna
    yorumsuz selonun trolü diyorsun sen kiminkisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)Yorumsuz isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın yorumsuz kardeş; Esasen belli oluyor ki gerçek trol olan sensin. Hemde Çakırtroll. Çünkü yorumum da selahattin gürkanı anımsatacak veya onu ait bir kelime bir cümle kullanmadım.Belli ki selahattin gürkan seninde musluğunu kapatmış ondan dolayı hemen üstüne alındın ve başkalarına suçlayıcı ifadede bulundun/bulunuyorsun. Osmanlica sözlüğe göre ZEVAT: (Zât. C.) Zatlar, şahıslar, kimseler demektir. Yani aşağılayıcı kırıcı bir mana taşımıyor. Belli ki okul ile aran pek iyi olmamış, ki arapça kökenden gelen bir kelimeyi mevcut başkana ait sanıyorsun. Onun için senin gibi gerçek trollere tavsiyem bol bol kitap okuyun, osmanlıca, arapça gibi sözlükleri alın okuyun kelime dağarcığınız gelişsin, birazcık kültürlü bilgili trol olun. Böyle olmuyor seviye sıkıntı doğuruyor. Vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bir kere yazdığımı okumamışsın zevat kelimesinin anlamını biliyorum sadece bu kelimeyi selo Başkan çok sık kullanıyor dedim akabinde bunca senedir Malatyalıyım Osmanlıca biliyorum kullana hiç görmedim ama sen huzursuz oldun as kaldı sadece biraz daha sabır ?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    yaw he he
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    İnşallah bir daha Malatya'da hiçbir görev almassınız temennimiz bu inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Utanmadan sıkılmadan insanlar ın aklıyla alay ediyorsunuz bu millet başka bir ülkedemi yaşıyor anlamış deyiliz ekonomi çökmüş kardeşim siz neyi anlatıyorsunuz sizin tuzunuz kuru insanlar asgeri ücret le yaşamaya çalışıyor siz milletvekilleri gibi fabrikaları yok 2800 TL ye çalışıyor ev kirası 2000 bin TL çıkmışsın ekonomi düzeldi diyorsun kocaman insanlarsınız milletle dalga geçiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    20 yıldır bunlar başta ,isterse altın yumurtlasınlar.oy verilmez.bir adam ,bir zihniyet demokratik bir ülkede 20 yıl başta kalır mı.kardeşim olsa vermem.ilk seçimle beraber beklediklerininde altında oy alacaklar.savaşa sokarlarsa seçimi uzatırlar sadece ,karşılarındaki adayın bir önemi yok kesinlikle kaybedecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    hamdolsun, dev(asa) hizmetleri aldık, işsizliği sıfırladık, uçuşa geçtik, kim tutar bizi, pardon sizi...(ironi içerir)
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    biz niçin göremiyoruz doğru mühendislik harikası beyler deresi viyadüğü ve altındaki baraj 1983 yılından beri devam eden çevre yolu bunlar çok büyük hizmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram akgeyik (2 yıl önce)
    malatya değilde bence en çok malatyamızın ensesi kalın begleri dev bütçede nasiplendiler bütçeleri iyice doldu şişkinlik yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Sayın Çakır , 2 milyona yapılan bir alt yapı ihalesi vardı. Sayın Gürkan 20 bin liraya yapmıştı. Bunun hakkında ne konuşmak istersiniz? Mesela bunun gibi başka var mı? Birde sizin ve ailenizin mal varlığınızı siyaset öncesi ve sonrası olarak bir açıklarsanız biz Malatyalıları mutlu edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ya sen çok safasın ya trolsün 2 milyonluk işi 20 milyara yaptım Twitti kendide inanmadı kaldırdı niye biliyormusun 20 milyar daha orada çalıştıracağı arabanın benzin parasına yetmez Allah için bu kadar saf olmayın çakır ne yaptı diyenler tecde yüzakı Güngör cad bağlantı yolları Devlet Hastahnesi arkasından Sivas yoluna çıkan yol kuzey çevre yolunun bir bölümü Güney çevre yolunun bir bölümü devlet hastanesi arkasından mezarlığa giden yol alt geçitler destek şuan kullanılan cevre yolu vs vs
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (2 yıl önce)Sinan isimli kullanıcı yorumuna
    Kişi kendinden bilirmiş çoğu şeyi. Bence arkadaşa kullandığınız saf ve trol kelimeleri sizin yorumunuza daha çok yakışıyor. Çakır vekilimizi tarif etmek için de yaptığı apartmanları, helva fabrikasını ve Esenlikte kendine ayrılmış stantlara bakmak yeterli…
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla haklısın yolu biz halkın yapması gerekirken belediye başkanı hayrına yapmış. Ne kadar minnettar olsak azdır. Hele şuan kullanılan çevre yolu varya işte en kıymetlisi o
    0
    0
    Yanıtla
  • Malayali (2 yıl önce)
    Malatyayla aynı kulvarda ki kulvardakı cogu şehir Suan Malayaya en az 10 kat daha gelistı bir cevre yolunu bile 20 senede yapamadnz sehrın her yerini beton yıgını yaptınız sadece şehirde nefes alacak bir yer bile kalmadı neyin hikayesini anlatıyorsn Elazığ Adıyaman Sivas bıle yakında gecer bu sehrı
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Şaka gibisiniz vekil bey,sizlerden halka ekmek cıkmaz,sadece zengini daha zengin yaptınız fakiri ise dahada sefilleştirdiniz,malatya yı değil türkiyeyi araştıralım tek kazanan teşkilata yönetimi aldığınız partililerin sadece son 5 yıl veya 10 yıllık bilançolarinı yatırımlarıni veya nerden nereye geldiklerini bi çıkarın sonuca kimse şaşırmayacak.üzücü olan sizlere inanıp güvenip oy vermiş kendi kitlenizede ihanet ettiniz,nereye el atılsa bir rezalet bir yolsuzluk bir adam kayırma bir ultra zenginleşen yandaşları görüyoruz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (2 yıl önce)
    Belediye de ne yaptın, çok başarılı oldun da vekil oldun ne yaptın? Hep aynı terane. 20 yılda şu kadar paralık yatırım yaptık. Cebinden mi harcadın? Yaptığınız kıyaklar, israflar, adam kayırmalardan da söz edin. Bağımsız aday olun da ne olduğunuzu görün. Şimdi bu açıklamaya ne ihtiyaç vardı? Belediyede bıraktığın enkazı mevcut kişi sözde düzeltmeye çalışıyor ama o da dünya kibir rekortmeni ve eline yüzüne bulaştırıyor. Kakaolu helva işinden iyisi yok. Esenlik marketler de hazır alıcı ve yıllardır ihya oldunuz. İşler büyüdü, işin başına geçmek lazım. Demedi deme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Hepsi seçimlerde gidici........
    0
    0
    Yanıtla
  • Yimpaş (2 yıl önce)
    Başkan eğer sen yimpaş gibi akıllarda soru işareti bırakan bir ihale yapsaydın şimdi CHP orda oturma eylemi yapıp seni ve ak partiyi protesto ederdi. Bak kendilerine yakın olunca nasıl çıt yok, cılız bir açıklama ile geçiştirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kimse yapmadınız demiyor yaptınız ama 2011e kadar hadi 2012i de içine koyalım. Büyüyen dünya ekonomisini kendinize saydınız onada kabul.. ya sonra? Sonra har vurup harman savurdunuz kiriz öncesi yunanistan gibi olduk. Ne tefeniz doğru ne tüfeniz, valla biz evde pinpon topu yemiyoruz. Herkes birinin adamı ama herkes, resmen ülke ahbap aile şirketine döndü. Söylenecek çok şey var ama kim ki siyasetin içine girmiş kendisi veya dostu akrabası daha zengin olmuş veya zenginleşmişse vallahi burnundan gelir bu dünyada olmasa da mahşerde kesin gelir, haberiniz varsada gelir yoksa da gelir çünkü mesulsünüz. Hiçbirşey yapmasanız bile kibrinizden boynunuz dönmüyorsa vay sizin halinize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Çevreyolu en önemli ve acil olan husus. Ama hiç ses seda yok. Çevreyolu açmak AKP ye nasip olurmu. Yoksa hikayemi, çünkü öznur Hanım 10 yıldır çevreyolu deyip duruyor ortada bişey yok. Selahattin Gürkan da zaten ilgilenmiyor. Malatya Çevreyolu nu unutsunmu. Belki iktidar değişirse o şevkle gelenler yapar. Allah tan umut kesilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malayali (2 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sehir sahipsiz gardas
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Ben genel olarak Türkiye ye baktığımda size katilmiyorum... AKP bir defa dahi belediye başkanı secememis iller bizden daha fazla yatırım aldılar... örneğin Diyarbakır...gidin bakın 3 tane malatya eder... gelelim belediye yonetimine siz trambus yaparak çok büyük hata yaptınız... ileriyi görüp dusunseydiniz raylı sistem yapardiniz doğu da bizi parmakla gosterirlerdi... her yıl yüzde 70 oy vermiş bir il YHT haketmiyor mu? Açtığınız cevreyolu alt gecitleri dar raylı sistem olmuyor... beylerderesi köprüsü dar tren geçmiyor... üstelik yamuk yumuk... hani nerde havalimani? Yolcusu olmayan uçağı gelmeyen yere terminal yapmakla olmaz... malatya Elazığ arasına uluslararası bir liman yapılsaydı tüm ucaklar inecekti... malatya 27 bin kişilik stadyum diyarbakira 33 bin kişilik... oldu mu? Not: 30 bin altında olan stadyum larda uluslararası arası maçlar verilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    hızlı tren malatyamıza geldi hayırlı olsunnn.. 20 senedir kuzey ve güney çevre yolu diyorduk o da olduuu hayırlıı olsunnnnn. sultan suyu harası korundu ve daha da büyüdü hayırlı olsunnnn.. sivil havalimanı yapıldı hayırlıı olsunnnn.. malatyada giden bölge müdürlükleri tekrar geri geldiiii hayırlıı olsunnnn... vayy sizin allahınıza gurbannn malatya devahasa hizmetleri aldı alkışlıyoruzzz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım bey; 2022 Yılında TCDD de özelleştiriyorlar onu yazmayı unutmuşsun o kadar çok yazılacak varki insanın aklına gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    biz bişey görmedik.gören görmeyenlere anlatsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    malatyada işsizliğimi bitirdiniz ne yatırımından bahsediyorsunuz tabi sizin için işsizler önemli değil sizin torpilliler her yeri doldurmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Halkı (2 yıl önce)
    Ahmet bey sizin Malatya’mız için yaptığınız hizmetlere Malatya halkı olarak şahidiz ve halen olmuş hizmetleriniz hız kesmeden devam ediyor malatyamızın çehresini değiştirdiniz sizleri tekrar Büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz sosyal medya belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yaptınız malatya halkı olarak size yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz…
    0
    0
    Yanıtla
  • Dondurma zamanı geçti sanıyordum…
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)Viva zapata isimli kullanıcı yorumuna
    kardeş ne demek istediğini kimse anlamamış yoksa beğeni rekoru kırardın :) ben beğendim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adam bitirdi Malatyayı galiba cıkarn var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bide Malatya halkı olarak isim kullanmış. Kendi adına konuş. Allah bilir ne çıkar peşindesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin övdüğün kişi Münir Erkal'ın yaptığı o güzelim Kerneği ne hale getirdi.Şimdi orayı eski durumuna getirmek için 5 milyona ihaleye verdiler.Kanalı bir sürü ağacı yok ederek genişletti (Ne amaçla genişletti bilinmiyor.) kenarındakı ucube tahtaları Selahattin Başkan söktürdü.Akpınar meydan düzenlemesi yaptı onu da Selahattin Başkan tekrar düzeltti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Çakır’ın haberi çıktı ya şimdi büyük belediyemizin yorum ekibi kendi itibarlarını ve selahattin başkanın itibarını kurtarmak için buraya saldırırlar ?
    0
    0
    Yanıtla