SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Eski Valisi Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-08-18 18:38:00
Malatya Eski Valisi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski valilerinden Arif Atilla Osmançelebioğlu, tedavi görmekte olduğu Ankara'da hayatını kaybetti. Eski Vali'nin cenazesi, Konya'da toprağa verildi.

1994- 1997 yılları arasında Malatya Valiliği görevinde bulunan 74 yaşındaki Osmançelebioğlu'nun, korona virüs teşhisiyle tedavi görmekte olduğu Ankara'ya vefat ettiği bildirildi. 2012 yılında merkez valisi iken yaş haddinden dolayı emekli olan 2 çocuk babası Osmançelebioğlu'nun cenazesi, Konya'nın Cihanbeyli İlçesine bağlı Bulduk Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Osmançelebioğlu'nun ailesi, yakınları ile Konya Valisi Vahdettin Özkan katıldı.

Trabzon Çaykaralı bir ailenin çocuğu olarak Cihanbeyli Bulduk köyünde dünyaya gelen Osmançelebioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdikten sonra, Kumluca, Mut, İvrindi kaymakam vekilliği, Kurucaşile, Feke, Tortum, Samandağ kaymakamlıkları, Mülkiye müfettişliği, teftiş kurulu başkanlığı, Tunceli, Çankırı, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin ve Konya valilikleri yapmıştı.

malatyahaber.com- Konya, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ahmet (2 yıl önce)
    kendisini emekli olduktan sonra bir telefon konuşmamızda tanıdım urfada görev yapıyordum bir gün telefon açmıştı eşi urfalı imiş benim nereli olduğumu sordu malatyalıyım dedikten sonra malatyada görev yaptığını anlattı daha sonra malatya ile duygu ve düşüncelerini paylaştı iyi bir devlet adamı olduğu kesin allah mekanını cennet eylesin ailesine başsağlığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin sonuçta malatyaya hizmet etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT (2 yıl önce)
    Dürüst ve inançlı bir devlet adamı idi. Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İnsanoğlu kadar nankör yok yapılanları hemen unuturlar kaç kişiyi ekmek sahibi yaptı yalan konuşmaz yapmacık olmaz dı adaletli ve dürüst idi Rabbim rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Bizzat Doğanşehir sürgüye ziyaret için geldiklerinde tanımıştım,sayın valimize Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum,Ailesine sabırlar diliyorum,o günkü valilerin en büyük özellikleri günlük siyasi polimiklere hiç girmezler,herkese aynı mesafede dururlardi,iktidarlar değişse bile valilerde fazla bir değişiklik olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çünkü eskiden “devlet adamlığı” ve terbiyesi ve vakarı ve doluluğu vardı.. şimdi parti cemaat tarikat sadakati ve liyakatsizlik var.. nerdeee eski devlet adam gibi adamları... allah rahmet eylesin...
    0
    0
    Yanıtla