SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 82 Bin Kişinin Aşıları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2021-04-11 09:33:39
Malatya'da 82 Bin Kişinin Aşıları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı, korona virüs salgınına karşı Malatya'daki aşılama çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi.

Bakanlığın, 11 Nisan 2021 Saat 00.32'ye kadar olan rakamları içeren 'Türkiye Aşı Tablosu'nda yer alan verilere göre, Malatya'da 82 bin 130 kişinin birinci ve ikinci aşıları yapıldı.

Toplam yapılan aşı sayısı 193 bin 379 kişi olarak açıklanırken, bunun 111 bin 249'una birinci doz, 82 bin 130 kişiye ise birinci ve ikinci doz aşıların yapıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre; 11 Nisan tarihi itibariyle Türkiye genelinde yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı bağışıklık sağlamak amacıyla 18 milyon 481 bin aşı yapıldığı, bunun 10 milyon 897 bininin 1. Doz uygulanan kişi olduğu, 7 milyon 584 binin ise 2. Doz aşı uygulanan kişi olduğu kaydedildi. Rakamlara göre; Türkiye genelinde 7.5 milyon vatandaş aşılarını tamamlamış durumda.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yusuf (3 yıl önce)
    malatyanın nüfusu 900 bine dayanıyor ama malatyada sadece 82.000 aşı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bu sayının içerisinde çocuklar ve gençler yok (memur olanlar hariç)
    0
    0
    Yanıtla