SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Futbol Kaybolacak.. İnsanlar Artık Bunu Umursamıyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, takımın genç olmasından dolayı bazı hataların olduğunu söyledi.

Uçkun, milli aradan sonra şehrin dinamiklerinin ayağa kalkması gerektiğini belirterek, "Maçın ikinci yarısında yaptığımız hatalardan sonra ikinci ve üçüncü gole engel olamadık. Süreç belli. Önümüzde bir milli ara var.

Gelişmiş bir sloganımız var. 'Sahipsiz şehir' diyoruz. 'Sahipsiz Malatya' diyoruz. Malatya sahipsiz olunca sadece taraftarın sesi çıkıyor. Malatya'nın dinamiklerinin ayağa kalkması lazım. Bu sadece benim ve sporcu arkadaşlarımın davası değil. Deprem görmüş bir şehiriz. Biz her şeyimizi kaybetmişsiz. Malatyaspor'u da kaybedeceğiz. Malatya'da futbol kaybolacak. İnsanlar artık bunu umursamıyorlar. Birilerini buna dur demesi gerekiyor." diye konuştu.

Erzurumspor FK'nin teknik direktörü Hakan Kutlu da, "Rakibe tek bir gol pozisyonu bile vermeden neredeyse sayamadığım kadar çok net gol pozisyonuna girdik. Maç sonucu çok daha farkı olabilirdi." dedi.

Oyuncuların gelişerek üstüne koyduğunu ve her sezon daha iyi bir performans gösterdiğini de aktaran Kutlu, yeni transferlerle ilgili de şunları söyledi:

"Bugün oynayan yeni transferlerimizi hiç hazırlık maçı oynamadan lig maçlarını hazırlık maçı gibi geçiyorlar. Buna rağmen çok iyi performans ortaya koyuyorlar. Transfer tahtasından ötürü hala lisans çıkmayan oyucularımızın psikolojileri de önemli. Çünkü hep antrenman yapıyorlar. Bu sıkıntılarımız var ama şu bir gerçek, 150-200 milyon lira borcu açıp, bunun yanında transfer tahtasını açmak gerçekten çok zor. Ben Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve başkanımızın bu sene gösterdikleri çabaya şahidim. Yapacağımız transferlerde var. En az 2 tane daha transfer yapıp noktalayacağız. Ama ben hep şunu söyledim. Biz transferi yaparken kulübümüzün önümüzdeki yıllarda yeni bir transfer yasağı açmayacak şekilde yapacağız. 2 oyuncu alacağız, hassas davranıyoruz. Gecikmesinin sebebi hassas davranmamızdandır. Maliyeti düşük kalitesi yeksek oyuncular arıyoruz."

Erzurum, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 hafta önce)
    Tek cozum MALATYALI is insanlari Biriniz cikin MALATYASPORU satin alsin butun dedi godulardan iftiradan camur atma laflarindan kurtarin sirketleriniz gibi yonetin Ornek GOZTEPE Takimi satildi ve superlikte devam ediyor sayin CALIK Ailesi sizlere sesleniyoruz MALATYAMIZA Sahip cikmanizi arz ediyoruz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Peki Y.Malatyasporu bu hale getirenler ne olacak? Yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak?Mesela Siz çok zengin birisiniz diyelim. Bu borçsuz sıfır klübü yıllarca yönetip,futbolcu alıp satarak para kazanan Türkiyenin üç klübünden biri iken bu klübü hemde 2 kere küme düşürüp,klübün tüm futbolcularını satıp,satılacak bir şey bırakmıyan ve geriyede 500 milyon borç takan ve birde klübü yaptığı tüzükle kendi malları zanneden bu klübün yönetimine göz göre göre yardım edermisin?Ben açık konuşayım kimse yardım etmez.Ederse adını ne koyacaklar?Size söyleyeyim.Bu klüp artık her yıl küme düşér ve bu borçlarla tarihe karışır.Dikkat ederseniz Y.Malatyasporu kimsede artık. şehrin takımı olarak görmüyor.Haklılarda..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Başefendi (3 hafta önce)
    İnsan dan kastın şehrin siyasileri ise boşuna kendini yorma hocam, onlar kendi derdine düşmüş vaziyette. Siyasi geleceklerinin peşinde. Bu şehir ikinci bir Nurettin SOYKAN bulamazsa geçmiş olsun. Oyuncu arkadaşları da yürekten kutluyorum ayrıca. İnşallah iyi yerlere gelirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    sevgili murat hoca neden alt yapı hocalığı yaparken sesiniz çıkmıyordu neden sadece refaranslı seçmeler yaparken yetenekli çocukların emeklerini çalarken sesiniz çıkmıyordu.neden bütün umudunu futbola bağlamış pırıl pırıl gençlerimizi alt yapıya alırken sadece referansı olan kişilerin tanıdıklarını aldınız o zaman sesiniz çıksa idi belki bügün gerçekten yüreği kalbi ve vefası ile o çocuklar malatya için emek vereceklerdi.o kadar yetenekli çocuğu sırf referansı yok diye haklarını yediniz madem öyle sen dürüst olaydın sesin çıksa idi o zaman.neden o zaman sesiniz hiç çıkmadı sen ve ekibinin...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 hafta önce)
    Ev yok eşya yok ne şartlarda yaşıyoz şunları gördükçe sinirim tepeme çıkıyı kapatın şu takımı bir kuruş para verende hakım haram
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Huzur (3 hafta önce)
    Ekmeği buldum futbolum kaldı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • 4X4 (3 hafta önce)
    Bu şehrin dinamikleri başkanı doyurmak borçlarını kapatmak için mi ayağa kalkacak hoca. malatya sporu kim bu hale getirdiyse birazcık ahlak namus varsa eski haline getirir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (3 hafta önce)
    Murat hocam çok doğruları söylüyorsunuz,Kesinlikle ilgililer gereğini yapmalılar,Rahmetli ,Sayın eski Milletvekilimiz,Mevlüt ASLANOĞLU sağ olsa idi ,bu takıma sahip çıkar ve başarılı olması için çok çaba harcardı, Şimdi Halkımız bu takıma sahip çıkmalı ve ilgilileri harekete geçmeleri için kamuoyu oluşturulmalılar,Malatyasporumuza yardımcı olacak herkese teşekkür ederiz, Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Bütün maçlar trt de veriliyor malatyanın maçı niye kayıp aranıyor.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Zurna 44 (3 hafta önce)
    Kimsenin Malatya'yı rezil etmeye hakkı yoktur. Takımın adı acilen değişmeli, takımı bu duruma getiren şahsın soy adı gevrek spor olmalıdır. Ya da daha fazla rezil olmadan takım ligden çekilmelidir.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 hafta önce)
    Hocam doğru söylemişsiniz, Malatya sahipsiz olunca Malatyaspor da sahipsiz kaldı. Meydanı boş bulan Adil Gevrek gibi adamlar da istediği gibi at koşturur. AKP li yetkililer (milletvekili, belediye başkanı vb.) istemesin Adil Gevrek orada bir dakika kalamaz. Peki soruyorum Adil Gevrek i bu takımın başından neden almıyorlar? Neden Malatya yı averaj takımı olarak dünya aleme rezil ediyorlar? Cevap versinler.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ferdi (3 hafta önce)
    Hocam haklısın sonuna kadar.bu şehir gerçekten sahipsiz nerde o Malatyalıyım diye övünenler nerdesiniz .demekki hepsi sahte Malatyalıymış.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Bu şehir bu Başkana bir kuruş vermez.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 hafta önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Batmış takıma ve başkanına borç batağında ki belediye para versin ağa onuda harcasın daha çok beklersiniz, yapamıyorsa bıraksın gitsin veya takım ligden çekilsin.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyalılar gerçek yöneticileri dürüst yöneticileri destekler Sahtekarları malatyasporu soyanları değil.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bu klubü bu hale getiren mevcut yönetime ,trilyonlarım olsa bir kuruş vermem.Trilyoner olmadığım gibi zor geçinen biriyim.Ama bir sigara parası,ama bir sms ile de olsa her zaman destek olurum.Koca Malatyayı her anlamda bitirdiler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Burak44 (3 hafta önce)
    Sen değil misin altyapıda hocayken Malatya’lı çocukların hakkını yiyen. Allah yanınıza bırakmayacak. Bu takım iflah olur mu hiç ? O kadar gencin ahı varken !
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)Burak44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu şehirde futbolu batıranlar konuşuyor şehrin değil şahsın takımına bu şehirde kimse para vermez esasında bu takımı bu hale getirenler yıllar önce biz yeni bir tüzük hazırladık birde divan heyeti kurduk bir daha Malatyasporun durumuna düşülmesine müsaade etmeyiz diyerek yerel televizyonları gezenler ve takımı kimsenin tanımadığı Başkana teslim edenlerdir.
    %90
    %10
    Yanıtla